Exklusivt och mycket smakfullt inredd

Limhamn, Malmö

Märgelgatan 7

Utgångspris
5 750 000 kr
Antal rum
4
Tomtarea
421 kvm
Typ
Kedjehus
Boarea / Biarea
110 kvm / 29 kvm

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Exklusivt och mycket smakfullt inredd

Med ett ypperligt läge i Sibbarp välkomnas ni till denna totalrenoverade (2018) 1 plans villa med insynsskydda trädgård i väster.

 • Ansvarig mäklare

  Anette Andersson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 0708-73 83 63

Bilder

Planskiss

Planlösning
Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Med ett ypperligt läge i Sibbarp välkomnas ni till denna totalrenoverade (2018) 1plans villa med insynsskydda trädgård i väster. Exklusivt och mycket smakfullt inredd för dig som har högt ställda krav på ditt boende. Här finns moderna materialval så som vackra vitlaserade ekparkettgolv, italienskt klinker, wc med hygien flusch, Silestone (compositskivor) samt läckra skjut dörrar i glas. Bostaden har en social planlösning där de öppna ytorna väl planerade för ett rikt sällskapsliv. Den öppna planlösningen tillsammans med tillbyggnaden och det rikliga ljusinsläppet ger en fantastik känsla som bidrar till hemmets karaktär. Köket är ljust och stilfullt med gott om skåp och lådor till kökets alla redskap. Tre fina sovrum och två helkaklade hygienutrymmen. Ny elcentral och nya elledningar. Gott om förrådsutrymme på vinden. På tomten finns även biluppställningsplast, garage med stort förråd samt gäststuga. Granne med Hammarspark och gångavstånd till Sibbarps stränder, populära skolor och Limhamns alla faciliteter. Ett drömboende!

Interiör

Entré och hall: Välkommen in till detta hem. I entrén finns avhängning direkt till höger. Väggarna är släta och målade med vit färg. På golvet vid entrén ligger italienskt klinkers samt vacker vitlaserat ekparkettgolv (Kährs) som löper vidare ut till vardagsrummet och alla sovrummen. Längre fram i hallen finns stor skjutgarderob som tar hand om klädförvaringen. Här finns även kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Vardagsrum: Vardagsrummet är stort och luftigt tack vare en tillbyggnad om ca 20 kvm med stora skjutglasdörrar (Nordiska glas 0,8 u-värde, 30 års garanti). Tillbyggnaden har elektrisk golvvärme, 25 års garanti. Rummet utgör en härlig sällskapsyta där familjen kan umgås. Plats finns för soffa med tillhörande möblemang, tv-möbel och matplats om så önskas. Väggarna är släta och målade i vit färg. Från vardagsrummet nås den insynsskyddade trädgården i härligt västerläge.

Sovrum 1 och 2: Sovrum 1 och 2 ligger direkt till höger efter entrén. I båda sovrummen finns plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang. Väggarna är släta och målade med vit färg.

Kök: Köket är mycket smakfullt renoverat och går i vitt. Vita skåpsluckor och en lyxig bänkskiva i Silestone (composit, kvarts) kontrasteras snyggt. Dessa skivor är resistenta mot fett, syrafasta samt vattenavvisande. I det ljusa köket finns gott om skåp och lådor för kökets alla redskap. Invid fönsterpartiet erbjuds en mysig matplats. Den maskinella utrustningen består av inbyggnadsugn, induktionshäll, fläkt, mikro, hel kyl, hel frys och diskmaskin. Väggarna är släta och målade i vit färg. På golvet ligger italienskt klinkers.

Badrum: Badrummet går i klassiska färger. Vitt kakel möter ljusgrå italienskt klinkers. Här finns dusch, wc (hygienic flush, självrengörande) , handfat med kommod och väggfast spegel. Spotlights i taket skänker belysning.

Gäst wc: Gästwc är helkaklat och har snyggt italienskt klinkers och vitt kakel. Här finns wc (hygienic flush, självrengörande) tvättställ med kommod och väggfast spegel.

Sovrum 3: Sovrum 3 ligger intill vardagsrummet och är mycket rymligt. Här finns plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang och arbets- eller läshörna. Väggarna är släta och målade med vit färg.

Utvald detaljbild Utvald detaljbild Utvald detaljbild Utvald detaljbild Utvald detaljbild

Fakta

Fastighetsbeteckning

Stridsfisken 7

Ombyggnad, Renoveringar

Hela bostaden är totalrenoverad 2018.

Tomt

På tomten finns även gäststuga om ca 8 kvm.

Planbestämmelser

Tomtindelning (1964-09-10) Stadsplan (1956-05-25)

Rättigheter/gemensamhetsanläggningar

Last: Avtalsservitut: Tillträde Mm, 12-IM1-65/857.1
Last: Avtalsservitut: Tillträde Mm, 12-IM1-65/858.1

Förmån: Avtalsservitut: Tillträde Mm, 12-IM1-65/856.1
Förmån: Avtalsservitut: Tillträde Mm, 12-IM1-65/859.1

Information

Typ
Kedjehus
Upplåtelseform
Äganderätt
Utgångspris
5 750 000 kr
Rum
4
Sovrum
3
Boarea
110 kvm*
Tomtarea
421 kvm
Biarea
29 kvm

* Areauppgifter enligt mätning. Den taxerade boarean är 86 kvm Biarea 19 kvm.

Driftskostnad (per år)

Personer i hushållet
1
Hushållsström
4 318 kr
Värme
10 496 kr
Renhållning
1 900 kr
Vatten/Avlopp
3 750 kr
Summa
20 464 kr

Uppgifter från förra ägaren.

Vatten/Avlopp

Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uteplats/balkong

Stensatt uteplats i väster med markis samt stensatt uteplats i öster.

Övriga byggnader/utrymmen

Garage ca 19 kvm. Förråd ca 10 kvm. Gäststuga på tomten ca 8 kvm.

TV/bredband

Tv-antenn.

I gatan är det förberett om man vill koppla in fiber.

Inskrivna servitut och övriga gravationer

Avtalsservitut Tillträde Mm(2 st)

Parkering

Det finns biluppställningsplats samt garage med tillhörande förråd.

Ekonomi

Taxeringsvärde
2 243 000 kr
Byggnadsvärde
825 000 kr
Fastställt
2015
Kod
220, Småhusenhet, bebyggd

Besiktning

Besiktigad
Nej

Byggnadssätt

Byggnadstyp
1 plan
Byggår
1965
Fasad
Tegel
Grund
Betong/Krypgrund under en del av huset.
Stomme
Lättbetong/Siporex
Bjälklag
Trä
Uppvärmning
Värmepump luft/vatten, golvvärme.
Takbeklädnad
Plåt
Ventilation
Självdrag
Utvändigt plåtarbete
Plåt
Fönster
2-glasfönster/3-glasfönster/Nordiska fönster 0,8 u

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiklass
E
Energiförbrukning per kvm och år
76
Energideklarationsdatum
2017-10-15

Länkar

Området

Att bo på Limhamn

En pittoresk ”stad i staden”. Den gamla fiskeorten Limhamn känns allt mindre som en del av Malmö och mer som en egen liten stad. Den genuina småskaliga känslan som råder här samt läget vid havet attraherar många. I centrum finns ett rikt utbud av restauranger och butiker. Det finns bland annat köttaffär, ostbutik, fiskrökeri, chocolaterie, tehandel och karamellkokeri.

Limhamn var tidigare en egen ort men är numera en av Malmös rikaste och socialt mest välmående stadsdelar. Gamla Limhamn kännetecknas av charmiga gatuhus från slutet av 1800-talet på små, ibland kullerstensbelagda, gator. En populär samlingspunkt är Limhamns torg som har en stor gräsplätt, lekplats, boulebana, vattenfontän och flera bänkar att koppla av på. Torget fylls med folk när det arrangeras julmarknad och loppmarknad här varje år.

I centrala Limhamn finns flerbostadshus medan utkanterna till största delen består av villaområden. Ön på Limhamn kom ursprungligen till av produktrester ifrån Limhamns kalkbrott. Här finns en mycket populär fiskeplats som lockar många fiskare varje dag. När det gäller kultur kan Limhamn visa upp soldattorpet, som härstammar från 1800-talet. Här finns det ett stort bildarkiv och varierande utställningar. Varje år arrangeras det ett traditionsenligt midsommarfirande där familjer breder ut sina filtar med picknick och dansar runt midsommarstången. Hamnfestivalen är ett också ett populärt evenemang som äger rum under tre dagar i augusti. Då vimlar hamnen av mataktörer, musik, nöjen och vattenaktiviteter.

Vid kalkbrottet, norra Europas största dagbrott, ligger Victoria park – Sveriges första så kallade ”livsstilsboende”. Här kan du bo och leva i exklusiv miljö med tillgång till golfbanor, tennisplaner, vinkällare, spa, gym och mycket annat. En reception är alltid bemannad för de boende här.

Sibbarp ligger vid Öresundsbrons brofäste nära Limhamn. I området finns många bostadshus men det är också ett fritidsområde med en fyrstjärnig camping. Strandhuset är en populär restaurang med havsutsikt och egen minigolfbana i retrostil som har öppet sommartid.

Annetorp är ett bostads- och industriområde mellan Annetorpsvägen och Linnégatan väster om Limhamns kyrka. Området har en blandad bebyggelse med villor, radhus och flerfamiljshus. Här finns också Folkets hus, skolor, förskolor, ishall och idrottsplats. I den södra delen ligger industriområdet med flera hundra verksamma företag. Övriga bostadsområden är Hyllie by och Djupadal. Hyllie by ligger mellan Lorensborgsgatan och Elinelundsvägen, och Djupadal mellan Rudbecksgatan och Inre Ringvägen väster om Elinelundsvägen. Båda områdena består till största delen av villor och radhus. I närheten finns Elinelunds fina koloniområde och Hyllie park folkhögskola. På folkhögskolan kombinerar eleverna teoretiska studier med skapande verksamhet.

Limhamns Sjöstad är ett nytt och växande område med radhus och flerfamiljshus. Här finns glasbruksskolan som är en grundskola f-6 som slog upp portarna i september 2016. En ny skola för årskurs 7-9 öppnar hösten 2018 vid Limhamnsvägen.

Köpa eller sälja bostad på Limhamn? Kontakta Bjurfors mäklare på Limhamn! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Limhamns 3 bästa

3
 • Kaka på Kaka
  Lite charmigt och prisbelönat kafé, där det läggs stor kärlek på att baka och laga mat från grunden.
 • Limhamns kött & vilt
  Förstklassig butik med kött utan tillsatser som kommer från lokala bönder och jägare.
 • Mastio
  Tidigare mästerkocksvinnaren Sandra Mastio serverar stenugnsbakade gourmetpizzor med lokala råvaror.

Karta

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank. Bjurfors hjälper dig gärna med en bankkontakt.

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Anette Andersson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 0708-73 83 63

Förslag på andra bostäder

 • Parhus

  Limhamn, Malmö

  Besiktigad
  Adress
  Tegnérgatan 12
  Utgångspris
  5 495 000 kr
  Antal rum
  4
  Sovrum
  3
  Boarea / Biarea
  106 kvm / 33 kvm
  Tomtarea
  303 kvm