Kvarnby, Malmö

Klågerupsvägen 408B

Utgångspris
3 795 000 kr
Antal rum
5
Boarea
142 kvm
Typ
Radhus
Terrass/uteplats
Ja
Tomtarea
198 kvm

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Välkomna till ett stilrent och modernt hem med härligt ljusinsläpp, välplanerade ytor och soldränkt lättskött trädgård. Bara att flytta in!

 • Ansvarig mäklare

  Tom Flydalen

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 0739-20 66 64

Bilder

. Klågerupsvägen 408B - Bjurfors
. Klågerupsvägen 408B - Bjurfors
. Klågerupsvägen 408B - Bjurfors
. Klågerupsvägen 408B - Bjurfors
. Klågerupsvägen 408B - Bjurfors
. Klågerupsvägen 408B - Bjurfors
. Klågerupsvägen 408B - Bjurfors
. Klågerupsvägen 408B - Bjurfors
. Klågerupsvägen 408B - Bjurfors
. Klågerupsvägen 408B - Bjurfors
Tom.Flydalen. Klågerupsvägen 408B - Bjurfors
Tom.Flydalen
. Klågerupsvägen 408B - Bjurfors
. Klågerupsvägen 408B - Bjurfors
. Klågerupsvägen 408B - Bjurfors
. Klågerupsvägen 408B - Bjurfors
. Klågerupsvägen 408B - Bjurfors
. Klågerupsvägen 408B - Bjurfors
. Klågerupsvägen 408B - Bjurfors
. Klågerupsvägen 408B - Bjurfors
. Klågerupsvägen 408B - Bjurfors
. Klågerupsvägen 408B - Bjurfors
. Klågerupsvägen 408B - Bjurfors
. Klågerupsvägen 408B - Bjurfors
. Klågerupsvägen 408B - Bjurfors
. Klågerupsvägen 408B - Bjurfors
. Klågerupsvägen 408B - Bjurfors
. Klågerupsvägen 408B - Bjurfors
. Klågerupsvägen 408B - Bjurfors
på.förhand. Klågerupsvägen 408B - Bjurfors
på.förhand

Planskiss

Planlösning
Planskiss nedanvåning (öppen spis finns inte men går att sätta in)
Planlösning
Planritning ovanvåning

Beskrivning

Beskrivning

I populärt, lugnt och idylliskt område finner vi detta hem att stormtrivas i. Här möts vi av en modern finish med arkitektoniska detaljer och härligt ljusinsläpp fördelat på 2 plan och 142 kvm. På plan 1 är det modern och luftig planlösning med många sociala ytor. Stort kök med rymlig matplats och ett ljust och väl tilltaget vardagsrum med möjlighet att sätta in en öppen spis för att höja mysfaktorn. Tar vi trappan upp på ovanvåningen finner vi tre bra sovrum med gott om förvaring. Här finns en imponerande takhöjd som ger en härlig rymd och hög trivsel.

Trivselfaktorn förhöjs då man kan avnjuta sköna soliga dagar i den insynsskyddade och lättskötta trädgården på baksidan. Här finns två uteplatser och på trädäcket kan du njuta av solen hela dagen. Här finns också ett isolerat förråd med plats för allt man kan tänkas behöva.

I denna östra del av staden är du nära naturen och har ett bekvämt avstånd till city men även Jägersro Travbana, Kvarnbys golfbana och motorvägen som tar dig bl.a. till Malmö Airport och Öresundsbron. Perfekt för dig som pendlar! För barnen finns bra skolor så som den eftertraktade Bäckagårdsskolan med idrottsplats/hall i ett lugnt område av staden där många andra barnfamiljer och äldre personer bor. Näraliggande Toftanäs med Ica Maxi, gym, blomsterbutik som kompletterar den pulserande cityhandeln inne i Malmös stadskärna.

Välkomna att anmäla ditt intresse!

Interiör

Interiör: ENTRÉPLAN

Hall
Entréhall med klinker i ljus ton vid insteget. God plats för ytterkläder och förvaring direkt till vänster i garderoben med spegelskjutdörrar och hyllsystem från Elfa. Ytterligare förvaring finns i klädkammaren som ligger vid matplatsen i köket. Säkerhetsdörr och vitmålade väggar.

Kök
Kök med rymlig matplats för minst 6 personer. Köksinredning med gott om förvaring och vita luckor från Vedum från 2008. Vitt snyggt kakel och mörk bänkskiva av sten. Utrustat med maskinpark från Siemens (2008) i form av varmluftsugn, induktionshäll, kyl och frys i fullhöjd, diskmaskin, spisfläkt och mikrovågsugn (2016). Infälld belysning i tak med spotlights, vita släta väggar och ektarkett på golvet. Via matplatsen finns utgång till den stenlagda uteplatsen på framsidan.

Vardagsrum
Generöst vardagsrum med naturlig plats för både matgrupp och soffgrupp. Dubbeldörrar ut till trädgården och stora fönsterparti som skapar ett härligt ljus. På golvet finns ett enhetligt ektarkettgolv och väggarna är släta och vitmålade.

Badrum 1
Helkaklat och ljust badrum med vitt kakel och beigt klinkergolv med vattenburen golvvärme. Två mindre fönster i bra höjd med trevligt ljusinsläpp. Utrustat med wc och duschhörna med infällbara duschväggar från Svedbergs. Handfat med vit kommod och spegelskåp från Vedum och här är förberett för handdukstork.

ÖVRE PLAN

Allrum
Praktiskt allrum med generös takhöjd då det är öppet upp till nock och mycket ljus tack vare det stora takfönstret. Rummet passar perfekt som tv-rum eller som kontor. Här finns vita väggar och ektarkettgolv.

Sovrum 1
Sovrum i bra storlek beläget mot gatan. Mycket bra förvaring med 6 st garderober. Härlig takhöjd med öppet upp till nock, vitmålade väggar och ektarkettgolv.

Sovrum 2
Sovrum i bra storlek beläget in mot trädgården. Mycket bra förvaring med 6 st garderober. Härlig takhöjd med öppet upp till nock, vitmålade väggar och ektarkettgolv.

Sovrum 3
Övre plans tredje sovrum med gott om plats för dubbelsäng. Vitmålade väggar och en fondvägg i lavendelton och ektarkettgolv.

Badrum/tvättrum
Stort helkaklat badrum med vitt kakel och klinkergolv i beige ton. Bra ljus insläpp via fönster i två väderstreck och i taket sitter infällda spotlights. Utrustat med wc och badkar från Svedbergs, handfat med vit kommod och badrumsskåp från Vedum och de tär förberett för handdukstork om man önskar att sätta in detta. Tvättdel med tvättho, arbetsbänk, förvaringsskåp, tvättmaskin (2016) och torktumlare.

Fakta

Fastighetsbeteckning

Brisen 20

Ombyggnad, Renoveringar

2014 - Bytt ut och utökat trädäcket samt satt in belysning. Stenlagt mellan hus och staket och anlagt häck ut mot gatan.
2016 - Ändrat planlösningen på plan 2 till 3 sovrum, målat om sovrum på plan 1.
2017 - Dragit fram el från hall till utrymmet under trappan, dragit fram el till utsidan av förrådet.

Tomt

Tomtarea 198 m² (friköpt). Lättskött insynsskyddad tomt med staket, häckar, gräsmatta och två uteplatser.

Rättigheter/gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning: Malmö Brisen GA:2, Gemensamhetsanläggning: Malmö Brisen GA:3

Ekonomi

Taxeringsvärde
2 863 000 kr
Byggnadsvärde
2 163 000 kr
Fastställt
2018
Kod
220, Småhusenhet, bebyggd

Besiktning

Besiktigad
Nej

Driftskostnad (per år)

Personer i hushållet
4
Värme
16 260 kr
Försäkring
6 672 kr
Samfällighetsavgift
10 800 kr
Renhållning
1 284 kr
Vatten/Avlopp
1 580 kr
Summa
36 596 kr

Hushållsel ingår i uppvärmningskostnaden. I samfällighetsavgiften ingår miljöhus, carportar, belysning, underhåll av gatan och grönområden, snöröjning och bredband samt TV.

Vatten/Avlopp

Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uteplats/balkong

Uteplats 1: Stenlagd uteplats på framsidan med plats för bord och stolar.
Uteplats 2: Stenlagd uteplats på baksidan med plats för två stolar och ett bord.
Uteplats 3: Trädäck i anslutning till förrådet med plats för större matbord och stolar.

Övriga byggnader/utrymmen

Isolerat förråd på tomten som kan användas som förråd eller göras om till gäststuga.

TV/bredband

Bredband (250/250), TV, tele via bredbandsuttag (ingår i samfällighetsavgiften)

Planbestämmelser

Detaljplan (2005-12-08)

Parkering

Carport finns på området med plats för 1 bil.

Information

Typ
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Utgångspris
3 795 000 kr
Rum
5
Sovrum
3
Boarea
142 kvm*
Tomtarea
198 kvm
Trädgård
Ja

* Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Byggnadssätt

Byggnadstyp
2 plan
Byggår
2008
Fasad
Puts på Ventec skiva, luftad
Grund
Betongplatta
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Uppvärmning
El - vattenburen värme med återvinning
Takbeklädnad
Papp
Ventilation
Mekanisk frånluft
Utvändigt plåtarbete
Plåt
Fönster
2-glasfönster isoler

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiförbrukning per kvm och år
102
Energideklarationsdatum
2011-05-19

Länkar

Området

Att bo i Husie

I Husie bor du på bekvämt avstånd från centrala Malmö samtidigt som du är nära natur och grönområden. Här finner du områden som Jägersro med travbana och stort köpcenter och gemytliga Kvarnby med vackra hus och golfbana med 18 hål. Området är perfekt för pendlare då du på kort tid tar dig ut på motorvägen och vidare över Öresundsbron till Köpenhamn.

Östra Malmö är populärt att bosätta sig för dem som vill bo lite utanför stan men med direkt närhet till centrala delarna och service och kommunikationer. Tack vare Östra Malmös läge är området perfekt att bo på för den som pendlar. På bara några minuter befinner du dig både på ringvägen för vidare färd in mot stan eller ut på motorvägen. Detta gör att många som pendlar till Köpenhamn väljer att bosätta sig här. Även Malmö City Airport finns på pendelavstånd.

Bosätter du dig i Kvarnby får du verkligen njuta av naturen på nära håll. I direkt anslutning till bostadsområdet finns Kvarnby GK. En 18-hålsgolfbana som är väldigt populär bland Malmöborna. I gamla Kvarnby by finns också Kvarnby folkhögskola. Området är barnvänligt, lugnt, behagligt och nära till kommunikationer. Med närheten till såväl förskola som grundskola, blir det enkelt för barnfamiljen.

I stadsdelen Husie ligger områdena Röda Höja, Vita Höja och Gula Höja. Här bor du högt över havet eftersom Höja är Malmös högsta naturliga punkt. Här finns både småhus och flerfamiljshus. Södra Sallerup som ligger öster om yttre ringvägen består till största delen av landsbygd och gårdar. Här finns också Wowragården, en gammal korsvirkesgård som numera är museum, samt Södra Sallerups kyrka från 1100-talet.

Riseberga och Virentofta är två populära bostadsområden. Här finner du bra skolor i ett lungt och skönt område. Dina grannar består av barnfamiljer blandat med äldre personer. Från Riseberga och Virentofta kan du utan problem cykla till jobbet i centrala Malmö.

Jägersro är inte bara en trav- och galoppbana. Strax intill finns ett idylliskt villaområde samt en del nyare småindustrier och kontorslokaler. Jägersro Center erbjuder omväxlande shopping med en mängd olika butiker under samma tak. Precis intill Jägersro ligger villaområdet Stenkällan. Området består i huvudsak av friliggande villor från 1960–1970-talen. Området är döpt efter en äng på Västra Skrävlinge bys mark.

Vill du köpa, sälja eller värdera bostad? Kontakta Bjurfors mäklare på Malmö Öster! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Husies 3 bästa

3
 • Kvarnby GK
  En av Malmös populära golfbanor.
 • Jägersro trav och galopp
  Sveriges äldsta stationära tävlingsbana för hästsport.
 • Perfekt för bilpendlare
  På bara några minuter når du motorvägen mot tex Köpenhamn

Karta

Klågerupsvägen 408B

Klågerupsvägen 408B,
212 36 Malmö

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank. Bjurfors hjälper dig gärna med en bankkontakt.

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Tom Flydalen

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 0739-20 66 64