Välplanerad 2:a på bekvämt våningsplan

Kirseberg, Malmö

Norra Bulltoftavägen 67B

Pris
750 000 kr
Avgift
4 474 kr
Antal rum
2
Boarea
56,5 kvm
Typ
Bostadsrätt
Våningsplan
2 av 3
Hiss
Ja
Balkong
Ja

Visning

 • onsdag 18/7, KL 17:00 - 17:30

  Öppen visning, välkommen! Föranmäl gärna ditt intresse.

 • söndag 22/7, KL 14:00 - 14:30

  Öppen visning, välkommen! Föranmäl gärna ditt intresse.

Boka visning

Välplanerad 2:a på bekvämt våningsplan

Intill Beijers park ligger denna eftertraktad tvåa i välskött och stabil förening. Hiss och balkong i sydost finns. Varmt välkommen!

 • Ansvarig mäklare

  Tom Flydalen

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 0739-20 66 64

Bilder

. Norra Bulltoftavägen 67B - Bjurfors
. Norra Bulltoftavägen 67B - Bjurfors
. Norra Bulltoftavägen 67B - Bjurfors
. Norra Bulltoftavägen 67B - Bjurfors
. Norra Bulltoftavägen 67B - Bjurfors
. Norra Bulltoftavägen 67B - Bjurfors
. Norra Bulltoftavägen 67B - Bjurfors
Tom.Flydalen. Norra Bulltoftavägen 67B - Bjurfors
Tom.Flydalen
. Norra Bulltoftavägen 67B - Bjurfors
. Norra Bulltoftavägen 67B - Bjurfors
. Norra Bulltoftavägen 67B - Bjurfors
. Norra Bulltoftavägen 67B - Bjurfors
. Norra Bulltoftavägen 67B - Bjurfors
. Norra Bulltoftavägen 67B - Bjurfors
. Norra Bulltoftavägen 67B - Bjurfors
. Norra Bulltoftavägen 67B - Bjurfors

Beskrivning

Beskrivning

Stjärnhusen bland Kirsebergs backar!

Belägen tätt intill vackra Beijers park, i de välkända så kallade Stjärnhusen, erbjuder vi en ljus 2:a på andra våningen med stor potential. Här bor man bekvämt med grönska inpå knutarna. Trevlig planlösning med rymligt kök med matplats, halvkaklat badrum med badkar, ett sovrum och härligt vardagsrum med utgång till den inglasade och möblerbara balkongen.

HSB Musköten är en välskött föreningen med fin gårdsmiljö med planteringar, grillplats och gräsytor som medlemmarna får nyttja.

Rumsbeskrivningar

Hall
Ljus och välkomnade hall med möjlighet avhägning på hatthylla direkt till vänster och förvaring i garderob. Ljust klinker och målade väggar i ljus ton.

Kök
Ljust och rymligt kök med gott om förvaring och arbetsyta på två sidor. Ljusa skåpsluckor, bänkskiva i rostfritt och vitt kakel. Utrustat med spis med ugn, fläkt och kombinerad kyl/frys. På golvet ligger samma ljusa klinkergolv som i hallen och ljusa väggar. Plats för matbord vid fönstret för 4-6 personer.

Vardagsrum
Lättmöblerat vardagsrum med plats för soffgrupp och matbord om så önskas. Från vardagsrummet nås balkongen, belägen i sydost och endast ett stenkast från Beijers park. Originalparkett och vita väggar.

Sovrum 1
Trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng. Gott om förvaringsmöjligheter i stor lös garderob. Laminatgolv och tapetserade väggar.

Badrum
Halvkaklat i vitt och målade väggar, ljust klinkergolv och inkaklat badkar. Utrustat med wc, vask och skåp för förvaring.

Fakta

Fastighetsbeteckning

Musköten 5

Bostadsrättsförening

Namn
HSB Brf Musketören
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

Allmänt om föreningen

HSB Brf Musketören är en äkta bostadsrättsförening och registrerades hos Bolagsverket 2012-11-13.

TV och Bredband
Fastigheten ansluts till fibernät för överföring av data, TV och IP-telefoni. Gruppanslutet, i Telia. Obligatorisk avgift för detta om 244 kr/mån tillkommer.

El och varmvatten:
Bostadsrättsföreningen har ett gemensamt el-abonnemang.

Parkering
Föreningen har både vanliga parkeringsplatser utomhus och garage. Det finns totalt 5 parkeringsplatser ute, varav 3 hyrs ut som reserverade till de boende i föreningen. Resterande 2 platser är bilpoolsplatser via Sunfleet. Parkeringsplats ute kan hyras till en kostnad om 550 kr/månad. I garaget finns det 29 garageplatser varav 1 är för rörelsehindrade. Garageplats kan hyras till en kostnad om 1180 kr/månad. I dagsläget råder kö till både garage- och parkeringsplatser ute. För mer info kontakta Corepark AB kundservice på tel: 08-650 02 15. I området gäller även boendeparkering. För mer information om detta, besök gärna: www.sundbyberg.se

Gemensamhetsutrymmen:
Föreningen har 4 st barnvagnsrum, 2 st cykelrum, utrymme för cykelparkering invid fasad samt 2 st cykelställ med tak på gården. Tvättstuga i trapphus C i källarvåningen.
En överlåtelseavgift tas ut om ca 1 568 kr som betalas av säljaren. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om ca 672 kr/pant. Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2017.
För medlemskap i föreningen krävs medlemskap i HSB, 500 kr.

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiförbrukning per kvm och år
174

Uteplats/balkong

Balkong, inglasad, läge sydost. Sol från tidig morgon fram till ca 14:00. Gröna buskar precis utanför.

Övriga byggnader/utrymmen

Till lägenheten hör två källarförråd.

Tvättstuga och torkrum är belägen i källaren. I källaren finns även möjlighet att förvara cykel.

Föreningen har en gästlägenhet som kan hyras av de boende mot en avgift. Föreningen har både ett hobbyrum och en samlingslokal med bastu och solarie

TV/bredband

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Bredband. Leverantör: HSB Bolina. (ingår ej i avgiften)

Parkering

24 parkeringsplatser. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

Månadsavgift

Avgift/hyra
4 474 kr

Ekonomi

Andel i föreningen
0,60977%
Andel av årsavgiften är
0,60977%

Information

Typ
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Pris
750 000 kr
Lägenhetsnummer
134
Våningsplan
2 av 3*
Hiss
Ja
Rum
2
Sovrum
1
Boarea
56,5 kvm**

* Våningsplan 2 av 3.

** Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Länkar

Området

Att bo på Kirseberg

Kirseberg ger känslan av att bo på landet och i stan på samma gång. Blandningen av fristående småhus och flerfamiljshus ger Kirsebergs olika områden en unik karaktär där de rullar ut från kullen med kyrkan på toppen. Här konkurrerar koloniområdenas odlingar med omgivande grönska och mångfalden i ett av Malmös biologiska hot spots, nämligen det intressanta landskapet runt Segeå.

På 1600-talet odlade man körsbär på sluttningarna och troligtvis kommer namnet Kirseberg därifrån. Området kallas också ”Backarna” vilket är lätt att förstå, det ligger nämligen högre upp än omgivningen även om skillnaden var större förr i tiden.

Kirseberg är en av Malmös äldsta arbetarförstäder och i området Kirsebergsstaden blandas småhus med de flerfamiljshus som byggdes när landsortsbor flyttade in till Malmö i början av 1900-talet. Kirseberg är idag välbevarat då området i stort undantogs från de rivningsplaner som fanns från 1930 fram till 1980-talet. Man kan även bo i det gamla vattentornet som byggdes redan 1879.

Att bo på kirseberg är lite som att bo på landet men ändå i stan. Det går snabbt att cykla till Centralstationen och in till Malmö city. Närmaste köpcentrum ligger ännu närmre, bara några minuters trampande bort. Det finns klädaffärer, restauranger, biograf, gym och bowlinghall i Malmö Plaza vid Värnhemstorget. Skånetrafiken har också en av sina pendlingsstationer vid torget vilket gör det lätt att pendla till Lund och andra orter.

På det gamla flygfältet i Bulltofta har nya bostadskvarter vuxit fram. För Bulltoftaparken som binder samman området är ambitionen att det ska vara en så kallad miljöskuldfri park. Det gör man bland annat genom att bedriva en ekologiskt uthållig parkskötsel. Varje år släpps till exempel ett antal kor ut på grönbete i parken. Kossorna blir mätta och miljöpåfrestningarna mindre. Bulltoftaparken är lika stor som Slottsparken, Kungsparken och Pildammsparken räknade tillsammans.

Segevång är ett stort bostadsområde i Kirseberg som erbjuder mer än boende. I närheten finns hotell, friluftsbad Segevångsbadet och golfbana på Malmö- Burlöv Golfklubb. Segeå slingrar sig genom landskapet och är ett av Malmö Kommun särskilt utvalt naturområde som visar på ett rikt djur- och naturliv, ett biologiskt hot spot.

Köpa eller sälja bostad på Kirseberg? Kontakta Bjurfors mäklare på Malmö City! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Kirsebergs 3 bästa

3
 • Nostalgisk promenad
  Strosa runt i pittoreska gator bland pastellfärgade gathus som osar av charm.
 • Beijerspark
  En oas för picknick och utomhusaktiviteter.
 • Bulltofta kött
  Vid lunchtid ringlar sig kön efter deras berömda Dallasburgare.

Karta

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank. Bjurfors hjälper dig gärna med en bankkontakt.

Boka visning

Välkommen att boka in dig på visning.

Visningar

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Tom Flydalen

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 0739-20 66 64