Rymlig etta med sovalkov

Kalkbrottet, Malmö

Kalkstensvägen 6

Utgångspris
1 550 000 kr
Avgift
2 262 kr
Antal rum
1
Boarea
45 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
3 av 4
Hiss
Ja

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Rymlig etta med sovalkov

Bostaden bjuder på öppna ytor, stora fönsterpartier och en ljuvlig balkong i västerläge. Ett lyxigt livsstilsboende med ett komplett servicekoncept!

 • Ansvarig mäklare

  Annika Nessvold

  Fastighetsmäklare / Partner
  Områdesansvarig

  :
  Telefon: 0739-20 66 71

Bilder

Välkommen till Kalkstensvägen 6. Kalkstensvägen 6 - Bjurfors
Välkommen till Kalkstensvägen 6
Välkomnande hall. Kalkstensvägen 6 - Bjurfors
Välkomnande hall
Kök med plats för matbord. Kalkstensvägen 6 - Bjurfors
Kök med plats för matbord
Detaljbild kök. Kalkstensvägen 6 - Bjurfors
Detaljbild kök
Stilrent kök med bra förvaring och arbetsytor. Kalkstensvägen 6 - Bjurfors
Stilrent kök med bra förvaring och arbetsytor
Härlig öppen planlösning med utgång till balkong. Kalkstensvägen 6 - Bjurfors
Härlig öppen planlösning med utgång till balkong
Rymligt vardagsrum med praktisk.... Kalkstensvägen 6 - Bjurfors
Rymligt vardagsrum med praktisk...
...sovalkov. Kalkstensvägen 6 - Bjurfors
...sovalkov
Fräscht badrum med egen tvättmaskin och torktumlare. Kalkstensvägen 6 - Bjurfors
Fräscht badrum med egen tvättmaskin och torktumlare
Fasadbild. Kalkstensvägen 6 - Bjurfors
Fasadbild
Lyxig pool på Viktoria Park. Kalkstensvägen 6 - Bjurfors
Lyxig pool på Viktoria Park
Utomhuspool på Viktoria Park. Kalkstensvägen 6 - Bjurfors
Utomhuspool på Viktoria Park
Närhet till gymmet över gatan på Viktoria Park. Kalkstensvägen 6 - Bjurfors
Närhet till gymmet över gatan på Viktoria Park
Biljardrum. Kalkstensvägen 6 - Bjurfors
Biljardrum
Biosalong på Viktoria Park. Kalkstensvägen 6 - Bjurfors
Biosalong på Viktoria Park

Planskiss

Planlösning
Planskiss

Beskrivning

Beskrivning

Välkommen till Brf Pergolan - fjärde etappen (fr 2017) av Four Gardens utbyggnad av livsstilsboendet vid Limhamns Kalkbrott. Smakfull etta på tredje våningen med hiss. Stor balkong i västerläge! En välplanerad lägenhet med öppen planlösning, praktisk sovalkov, stor klädkammare, stilrent kök, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Rakt över gatan från lägenheten finns faciliteter såsom; gym, biljardrum, spa med inomhus- och utomhuspool, biosalong och mycket mera. Bra kommunikation, busshållplats precis utanför huset som på 5-6 minuter tar dig till Hylliestation. Välkommen på visning!

Interiör

Välkommen in till denna fräscha etta. Först möts man av en trivsam hall med möjlighet till avhängning till vänster vid dörren och direkt till höger i hallen finns en stor klädkammare för möjlighet till bra förvaring. Lägenheten har genomgående vita väggar och fint ekparkett. Rakt fram från hallen sett kommer man in till öppen planlösning med kök, vardagsrum och praktisk sovalkov. Från v-rummet/kök når man stor balkong i soligt västerläge.
Köket är inrett med vita luckor och lyxig bänkskiva i sten. Ovanför bänkskivan sitter ett svart kakel. Maskinpark med följande: induktionshäll (Siemens), varmluftsugn (Siemens), fläkt (Swegon) mikro (Siemens), kombinerad kyl/frys och diskmaskin (Siemens). I köket finns det plats för ett matbord för ca fyra personer. Lägenheten erbjuder också ett helkaklat badrum med stilrena materialval, vitt kakel och ljusgrå klinker (värmegolv), egna tvättmöjligheter med tvättmaskin och torktumlare från Siemens samt avlastningsyta och skåp ovan. Utrustning: vägghängd toalett, dusch med duschdörrar i glas, tvättställ med kommod och spegelskåp.

Fakta

Uteplats/balkong

Stor balkong i soligt västerläge

Ombyggnad, Renoveringar

Inga renoveringar utförda då fastigheten byggdes 2017.

Övriga byggnader/utrymmen

Låst cykelförråd finns, precis utanför huset. Källsortering av sopor, finns utanför huset.
Det finns även en lokal att låna (utan extra kostnad) med allt vad man behöver, såsom tallrikar, glas, bestick mm. Väldigt bra vid kalas och festligheter.

TV/bredband

Föreningen är ansluten till kabel-tv och bredband via Telenor.

Parkering

Parkeringsplatser i nära anslutning till huset, kostnad 500 kr/ mån. Separat kösystem.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Månadsavgift

Avgift/hyra
2 262 kr

I avgiften ingår värme och vatten. Obligatoriska tillägg tillkommer om ca 210 kr/månad för kabel-TV och bredband samt 1 353 kr/person/månad för
gemensamhetskonceptet Four Gardens.

Ekonomi

Andel av årsavgiften är
0,95378%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
1 550 000 kr
Lägenhetsnummer
2533
Våningsplan
3 av 4
Hiss
Ja*
Rum
1
Sovrum
1
Boarea
45 kvm**

* Hiss från markplan

** Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Energideklaration

Utförd
Utförd

Om föreningen

Namn
Brf Pergolan i Limhamn
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
64
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1163*
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

Brf Pergolan i Limhamn består av 64 lägenheter, samtliga upplåts med bostadsrätt. HSB sköter föreningens ekonomiska förvaltning. Föreningens tomt är friköpt. Fastigheten stod klar 2017.

Ekonomi
Föreningen har beslutat att höja avgifterna med 1% från och med 2019-04-01.

Föreningen tillåter delat ägande.
Juridisk person accepteras ej.

För mer information besök gärna föreningens hemsida www.brfpergolan.com

Ovanstående information har inhämtats genom årsredovisningen och kontrollerats med representant från föreningen. Slutgiltig köpare uppmanas att kontakta representant från föreningen för att stämma av ovanstående information.

Renoveringar - Utförda och planerade

Inga renoveringar utförda då fastigheten byggdes 2017.

Föreningen diskuterar att införa gemensam el under 2019.

Parkering

I föreningen finns 63 parkeringsplatser som kan hyras till en kostnad om 500 kr/månad. Kösystem tillämpas.

TV/bredband

Föreningen är ansluten till kabel-TV och bredband via Telenor.

Gemensamma utrymmen

I anslutning till husen finns cykelparkering och miljöhus.

Övrigt

Bostadsrättsföreningen omfattas av livsstilsboendet Four Gardens fd. Victoria Park. Det unika livsstilsboendet Four Gardens med servicekoncept, innebär tillgång till bemannad reception, lounge med bar, restaurang, stort parkområde på 17 000 kvm med promenadstråk, övernattningslägenheter, biograf, mötes- konferens- och festlokaler, biljardbord, kyld vinkällare med eget vinfack, gym, spa, jaccuzzi, behandlingsrum, utomhuspool på sommaren, putting green, boulebanor, grillplats, tennisbana m.m.

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
1
Hushållsström
350 kr
Summa
350 kr

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggår
2017
Ventilation
Mekanisk frånluft
Fönster
3-glasfönster

Länkar

Området

Att bo på Limhamn

En pittoresk ”stad i staden”. Den gamla fiskeorten Limhamn känns allt mindre som en del av Malmö och mer som en egen liten stad. Den genuina småskaliga känslan som råder här samt läget vid havet attraherar många. I centrum finns ett rikt utbud av restauranger och butiker. Det finns bland annat köttaffär, ostbutik, fiskrökeri, chocolaterie, tehandel och karamellkokeri.

Limhamn var tidigare en egen ort men är numera en av Malmös rikaste och socialt mest välmående stadsdelar. Gamla Limhamn kännetecknas av charmiga gatuhus från slutet av 1800-talet på små, ibland kullerstensbelagda, gator. En populär samlingspunkt är Limhamns torg som har en stor gräsplätt, lekplats, boulebana, vattenfontän och flera bänkar att koppla av på. Torget fylls med folk när det arrangeras julmarknad och loppmarknad här varje år.

I centrala Limhamn finns flerbostadshus medan utkanterna till största delen består av villaområden. Ön på Limhamn kom ursprungligen till av produktrester ifrån Limhamns kalkbrott. Här finns en mycket populär fiskeplats som lockar många fiskare varje dag. När det gäller kultur kan Limhamn visa upp soldattorpet, som härstammar från 1800-talet. Här finns det ett stort bildarkiv och varierande utställningar. Varje år arrangeras det ett traditionsenligt midsommarfirande där familjer breder ut sina filtar med picknick och dansar runt midsommarstången. Hamnfestivalen är ett också ett populärt evenemang som äger rum under tre dagar i augusti. Då vimlar hamnen av mataktörer, musik, nöjen och vattenaktiviteter.

Vid kalkbrottet, norra Europas största dagbrott, ligger Four Garden – Sveriges första så kallade ”livsstilsboende”. Här kan du bo och leva i exklusiv miljö med tillgång till golfbanor, tennisplaner, vinkällare, spa, gym och mycket annat. En reception är alltid bemannad för de boende här.

Sibbarp ligger vid Öresundsbrons brofäste nära Limhamn. I området finns många bostadshus men det är också ett fritidsområde med en fyrstjärnig camping. Strandhuset är en populär restaurang med havsutsikt och egen minigolfbana i retrostil som har öppet sommartid.

Annetorp är ett bostads- och industriområde mellan Annetorpsvägen och Linnégatan väster om Limhamns kyrka. Området har en blandad bebyggelse med villor, radhus och flerfamiljshus. Här finns också Folkets hus, skolor, förskolor, ishall och idrottsplats. I den södra delen ligger industriområdet med flera hundra verksamma företag. Övriga bostadsområden är Hyllie by och Djupadal. Hyllie by ligger mellan Lorensborgsgatan och Elinelundsvägen, och Djupadal mellan Rudbecksgatan och Inre Ringvägen väster om Elinelundsvägen. Båda områdena består till största delen av villor och radhus. I närheten finns Elinelunds fina koloniområde och Hyllie park folkhögskola. På folkhögskolan kombinerar eleverna teoretiska studier med skapande verksamhet.

Limhamns Sjöstad är ett nytt och växande område med radhus och flerfamiljshus. Här finns Glasbruksskolan som är en grundskola f-6 som slog upp portarna i september 2016. Limhamnsskolan är en ny skola som preliminärt kommer att öppna läsåret 2023/2024. Skolan är planerad för fem parallella klasser i årskurs 7-9 vilket ger plats för cirka 450 elever.

Vill du köpa, sälja eller värdera bostad vid Kalkbrottet? Kontakta Bjurfors mäklare på Limhamn! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Limhamns 3 bästa

3
 • Kaka på Kaka
  Lite charmigt och prisbelönat kafé, där det läggs stor kärlek på att baka och laga mat från grunden.
 • Limhamns kött & vilt
  Förstklassig butik med kött utan tillsatser som kommer från lokala bönder och jägare.
 • Mastio
  Tidigare mästerkocksvinnaren Sandra Mastio serverar stenugnsbakade gourmetpizzor med lokala råvaror.

Karta

Kalkstensvägen 6

Kalkstensvägen 6,
216 32 Limhamn

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank. Bjurfors hjälper dig gärna med en bankkontakt.

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Annika Nessvold

  Fastighetsmäklare / Partner
  Områdesansvarig

  :
  Telefon: 0739-20 66 71