Gavellägenhet högst upp i huset med stor balkong

Hyllie, Malmö

Mellersta Tennisgränd 9

Utgångspris
2 695 000 kr
Avgift
5 025 kr
Antal rum
4
Boarea
88 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
4 av 4
Hiss
Ja

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Gavellägenhet högst upp i huset med stor balkong

Högst upp i huset hittar du denna nyproducerade gavellägenhet med dubbla badrum och stor balkong och ingen som bott i

 • Ansvarig mäklare

  Gustav Cagmo

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0701-64 67 04

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

På fjärde våningen hittar du denna nyproducerade fyrarummare med dubbla badrum och stor balkong. Bra läge med Hyllie station ett stenkast bort! Här erbjuds en bra planlösning med tre välplanerade sovrum med goda förvaringsmöjligheter, fint badrum med både tvättmaskin och torktumlare, gäst wc samt generösa sällskapsytor med kök och vardagsrum i delvis öppen planlösning.

Sedan Hylliestationen öppnade i samband med Citytunneln 2010 har det varit full fart framåt för området med intensiv expandering. Området, som i folkmun brukar benämnas som just "Nya Hyllie", kantas av spännande arkitektur med bostäder, skolor och inte minst ett blomstrande näringsliv. Trenden är tydlig med allt fler region- och huvudkontor som etablerar sig i Malmö, och många riktar blickarna söderut mot Hyllieområdet. Här finns utbyggnadskapacitet för tusentals arbetsplatser och en stor efterfrågan för bostäder. Området har idag vuxit fram till ett av Malmös mer attraktiva och dragningskraften växer sig starkare i takt med områdets fortsatta expansion. Lägg därtill Engelska Parken med utegym, lekplats och grillmöjligheter som ska anläggas i anslutning till bostäderna.

På Mellersta Tennisgränd 9 bor du i en ny trevlig förening med oslagbara pendlingsmöjligheter inom Malmö och även till Köpenhamn. I direkt anslutning ligger Malmö Arena som är hemmaborg för Malmö Redhawks och som dessutom tillhandahåller förstklassiga evenemang inom underhållning och sport. Addera därtill Emporia, ett av Skandinaviens främsta shoppingcenter med ca 230 butiker och ett antal restauranger, Hylliebadet - Malmös nya äventyrsbad samt lekplats för barnen runt hörnet. Från tågstationen ligger Kastrup ca 12 minuter bort. Detta är det perfekta läget för den som vill bo klimatsmart med närhet till kommunikationer, service och grönområden.

Interiör

Hall/Entré:
Rymlig entré med garderober direkt till hands. Väggarna är ljusa och på golvet vilar en vacker ekparkett. Hallen förlängs i form av en passage där ytterligare förvaringsmöjligheter. Fönsterpartierna ovan dörrarna bidrar till ett härligt ljusinsläpp.

Vardagsrum:
Härligt vardagsrum på hörnan i direkt anslutning till den stora balkongen. Väggarna är ljusa och på golvet vilar en vacker ekparkett.

Kök:
Stilrent kök med gott om arbetsyta och förvaring. Luckor i vitt och fin bänkskiva i laminat. Köksutrustningen består av induktionshäll (Siemens), ugn (Siemens), mikrovågsugn (Siemens), diskmaskin (Siemens), spiskåpa (Franke), kyl och frys i fullhöjd (Siemens). Det trivsamma köket samspelar med vardagsrummets sällskapsytor.

Badrum:
Stilrent badrum med helkaklade vita väggar och grått klinkergolv. Här finns wc, dusch med glasdörrar, kommod, spegelskåp, handdukstork (elektrisk), tvättmaskin (Siemens 2018) och torktumlare (Siemens 2018).

Gäst wc:
Helkaklat utförande med vitt kakel och grått klinker. Här finns wc, dusch med glasdörrar, kommod, spegelskåp, handdukstork (elektrisk).

Sovrum 1:
Härligt sovrum med bra plats för säng och skrivbord. Vita väggar och ekparkett på golv. Som pricken över i:et erbjuds här en rymlig walk-in-closet som slukar det mesta.

Sovrum 2:
Stort härligt sovrum om hela 13 m² med förvaringsmöjligheter i form av skjutdörrsgarderober på höger sida. Stora fönsterpartier som skänker rikligt med ljus. Vita väggar och ekparkett på golv.

Sovrum 3:
Samma storlek som sovrum 1 men utan walk-in-garderob. Även här är väggarna vita och på golvet ligger ekparkett.

Fakta

Fastighetsbeteckning

Racketen 1

Bostadsrättsförening

Namn
HSB Brf Sportsbyn i Hyllie
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
89
Antal lokaler
1
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1163*
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

HSB:s Brf Sportsbyn i Hyllie. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 89 lägenheter, samtliga upplåts med bostadsrätt. Föreningens tomt är friköpt. Föreningen har ett gemensamt elavtal där medlemmen debiteras utifrån förbrukning

Medlemskap
Köparen/köparna måste vara medlemmar i HSB innan beslut om medlemskap i föreningen tas. Andelsavgift i HSB kostar ca 500 kr/person och en engångssumma tas ut första året om 300 kr/hushåll. Ansökan om medlemskap görs på www.hsb.se/malmo.

Avgiftshöjningar
I dagsläget finns inga planerade avgiftshöjningar. Kontrollerat 2019-07-15

Föreningen godkänner inte juridiska personer som medlemmar.
Delat ägande mellan förälder och barn godkänns från fall till fall. Kontakta föreningen för mer information eller uppdelning.

Föreningens ekonomi

I dagsläget finns inga planerade avgiftshöjningar. Kontrollerat 2019-07-15

Renoveringar - Utförda och planerade

Inga planerade renoveringar.

Parkering

Det finns 40 garageplatser i källarplan som kan hyras till en kostnad om ca 900 kr/månad samt 10 parkeringsplatser på markplan som kan hyras till en kostnad om ca 400 kr/månad. Kösystem tillämpas. Till fastigheten hör åtta platser som avser gästparkering och två platser som är till för bilpool

Som medlem i föreningen har man fritt medlemskap utan anslutningsavgift i Sunfleets bilpool t.o.m 2028-10-31. Se föreningens hemsida för mer information.

TV/bredband

Föreningen är ansluten till Telenor. Ett obligatoriskt tillägg tillkommer på månadsavin för TV, IP-telefoni (ej samtalskostnad) och bredband om 199 kr/månad.

Gårdsplats/innergård

I föreningen finns en gemensam innergård med sittplatser, cykelparkering, miljöhus och lekplats.

Gemensamma utrymmen

I föreningen finns en övernattningslägenhet som du kan hyra till övernattande gäster. Lägenheten bokas via mejl till vicevärden. Kostnaden är 400 kronor per dygn. Alla lägenheter i brf Sportsbyn har ett förråd i källarplan.

Övrigt

För mer information besök gärna föreningens hemsida: www.hsb.se/malmo/brf/sportsbyn/

Uteplats/balkong

Stor balkong i österläge.

Övriga byggnader/utrymmen

Till lägenheten hör ett förråd, beläget i garaget, nås via gården alternativt via huset mitt över gården. På gården finns även barnvagnsförråd för den som önskar.

TV/bredband

IPTV via Telenor

Obligatoriskt tillägg. Telenor 199kr/mån 250/250.

Parkering

Det finns 40 garageplatser i källarplan som kan hyras till en kostnad om ca 900 kr/månad samt 23 parkeringsplatser på markplan som kan hyras till en kostnad om ca 400 kr/månad. Kösystem tillämpas. Till fastigheten hör åtta platser som avser gästparkering och två platser som är till för bilpool

Som medlem i föreningen har man fritt medlemskap utan anslutningsavgift i Sunfleets bilpool t.o.m 2028-10-31. Se föreningens hemsida för mer information.

Månadsavgift

Avgift/hyra
5 025 kr

I avgiften ingår värme, vatten och bostadsrättstillägg. Ett obligatoriskt tillägg tillkommer för TV, IP-telefoni (ej samtalskostnad) och bredband om 199 kr/månad. Föreningen har ett gemensamt elavtal där medlemmen debiteras utifrån förbrukning.
Kostnaden på 5025 kr är inklusive obligatoriska tillägget

Ekonomi

Andel i föreningen
1,3231%
Andel av årsavgiften är
1,3231%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
2 695 000 kr
Lägenhetsnummer
3073
Våningsplan
4 av 4
Hiss
Ja
Rum
4
Sovrum
3
Boarea
88 kvm*

* Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggår
2018

Energideklaration

Utförd
Ej utförd

Länkar

Området

Att bo i Hyllie

Hyllie sjuder av liv och rörelse. Här skapas spännande boende i storskalig och småskalig bebyggelse för alla som vill bo klimatsmart med närhet till kommunikation och service. Från Hyllie station tar tåget 12 minuter till Danmark, närmare till Europa kan du inte komma.

Stadsdelen Hyllie ligger i sydvästra Malmö med bostadsområdena Holma och Kroksbäck i norr och Yttre ringvägen i söder. Väster om Hyllie finns stadsdelen Limhamn och närheten till havet. Hyllie var länge känt för sitt vattentorn men sedan Hyllie station byggdes har ett nytt centrum skapats som sjuder av liv och ständig rörelse. Vattentornet finns kvar även om det idag är aktiviteterna omkring som är mer populära besöksmål. Vid färdigställande förväntas Hyllie centrum ha 9 000 bostäder och lika många arbetsplatser. Det finns mål uppsatt att Hyllie centrum ska bli Öresundsregionens klimatsmartaste stadsdel.

Söder om Hyllie finns det fortfarande öppna fält och landskap. Genom gröna stråk och rekreationsområde kommer Hyllie kopplas samman med den omkringliggande naturen och skapa en grön urban miljö. På stationstorget finns även en digital stjärnhimmel som på kvällskvisten varierar i färg.

Hyllie by är av mer småskalig karaktär och består av villor och radhus från 60- och 70-talet. I Hyllie by råder det fortfarande en bykänsla, mycket tack vare den pittoreska kyrkogården som finns kvar sedan den medeltida kyrkan revs 1889. I området finns även en populär ridklubb.

Emporia, Malmö Arena och Hylliebadet är populära besöksmål i Hyllievång. Här kan du börja dagen med ett spännande shoppingrunda på ett av Skandinaviens största shoppingcenter för att sedan se Malmö Redhawks spela på sin hemmaarena. Avsluta dagen med ett besök på relaxavdelningen på Hylliebadet.

Ett stenkast bort från de centrala delarna av Hyllie finns Svågertorp. Tidigare var området en viktig anknytningspunkt för pendlare med tåg som avgick från Svågertorp Station till Köpenhamn. Idag avgår de flesta tågen från Hyllie Station. Idag är Svågertorp ett stort handelsområde där allt till hem och fix kan finnas. Bland annat finns här världens tredje största IKEA-varuhus.

Vill du köpa, sälja eller värdera bostad i Hyllie? Kontakta Bjurfors mäklare på Limhamn! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Hyllies 3 bästa

3
 • Emporia
  Shopping för alla
 • Malmö Arena
  Upplev föreställningar och musikaler eller spana in Malmö Redhawks
 • Hylliebadet
  Njut av relaxavdelningen eller bada med familjen efter shoppingrundan

Karta

Mellersta Tennisgränd 9

Mellersta Tennisgränd 9,
216 25 Malmö

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Gustav Cagmo

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0701-64 67 04

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Hyllie, Malmö

  Adress
  Hyllie Boulevard 2E
  Utgångspris
  3 075 000 kr
  Månadsavgift
  5 599 kr
  Antal rum
  5
  Sovrum
  4
  Boarea
  105 kvm

  Visning: 2019-10-27 13.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Hyllie, Malmö

  På förhand
  Adress
  Norra Tennisgränd 4
  Utgångspris
  2 775 000 kr
  Månadsavgift
  4 752 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2-3
  Boarea
  87 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Hyllie, Malmö

  Adress
  Norra Tennisgränd 4
  Pris
  2 295 000 kr
  Månadsavgift
  4 208 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  74 kvm

  Visning: 2019-10-20 11.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Hyllie, Malmö

  På förhand
  Adress
  Hyllie Vattenparksgata 35
  Pris
  3 495 000 kr
  Månadsavgift
  5 097 kr
  Antal rum
  4
  Sovrum
  3
  Boarea
  95 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!