Unik möjlighet att få köpa en bra planerad tvåa på våning 7 med balkong i väster.

Håkanstorp, Malmö

Sallerupsvägen 87

Nyproduktion
Utgångspris
1 595 000 kr
Avgift
3 443 kr
Antal rum
2
Boarea
55 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
7 av 9
Hiss
Ja

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Unik möjlighet att få köpa en bra planerad tvåa på våning 7 med balkong i väster.

Välkommen till ett mycket harmoniskt och välplanerat hem på populära Håkanstorp. Här har Riksbyggen Bonum byggt nya bostäder för Dig som har fyllt 55+

 • Ansvarig mäklare

  Lidija Jakob

  Fastighetsmäklare / Partner
  Områdesansvarig

  :
  Telefon: 0739-20 66 76

Bilder

. Sallerupsvägen 87 - Bjurfors
. Sallerupsvägen 87 - Bjurfors
. Sallerupsvägen 87 - Bjurfors
. Sallerupsvägen 87 - Bjurfors
. Sallerupsvägen 87 - Bjurfors
. Sallerupsvägen 87 - Bjurfors
. Sallerupsvägen 87 - Bjurfors
. Sallerupsvägen 87 - Bjurfors
. Sallerupsvägen 87 - Bjurfors
. Sallerupsvägen 87 - Bjurfors
. Sallerupsvägen 87 - Bjurfors
. Sallerupsvägen 87 - Bjurfors
. Sallerupsvägen 87 - Bjurfors
. Sallerupsvägen 87 - Bjurfors
. Sallerupsvägen 87 - Bjurfors
. Sallerupsvägen 87 - Bjurfors
. Sallerupsvägen 87 - Bjurfors
. Sallerupsvägen 87 - Bjurfors
. Sallerupsvägen 87 - Bjurfors
. Sallerupsvägen 87 - Bjurfors
. Sallerupsvägen 87 - Bjurfors
. Sallerupsvägen 87 - Bjurfors
Ring mig. Sallerupsvägen 87 - Bjurfors
Ring mig

Planskiss

Planlösning
Planskiss
Planlösning
Planskiss

Beskrivning

Beskrivning

Unik möjlighet att få köpa en nyproducerad bostad med fina materialval i sällskap med mycket trevligt läge på våning 7 samt stor balkong i västerläge.

På ett trevligt läge i närheten av Malmö City finns detta moderna boende där influenser av nytänk speglas i perfekt harmoni. Ett boende för dig som vill ha närhet till Bulltofta rekreationsområde, vackra Rörsjöparken och Värnhemstorget med sitt trevliga utbud.

Håkanstorp är ett mycket lugnt och trivsamt kvarter samt erbjuder dig nära avstånd till stadens alla hörn och utbud.
Fastigheten erbjuder mycket fint grönskande innergård och vackra omgivningar kring husen. Bostaden är belägen på ett trevligt läge och ger dig möjligheter att bo nära stadens kärna samt goda kommunikationsmöjligheter.

Väl inne från gatan möts du av den gemensamma innergården som är trevlig och erbjuder dess boende god funktionalitet. En innergård med sitt och grillmöjligheter samt ligger på lugnt läge och är avskärmad från gatan.

Ljusdränkt bostad på lugnt läge fylld av charm i form av fin takhöjd samt ljusa väggar i harmoni med mattlackad ekparkett. Den trevligt funktionella öppna planlösningen bjuder på två rum varav vardagsrummet har direkt utgång till balkongen i västerläge med utsikt över den rofyllda omgivningen. Vardagsrummet är i öppen planlösning mot köket från Vedum vilket skapar en större sällskapsyta. En mycket trevlig bostad som kan tillfredsställa alla.

Redan när dörren öppnas in till hallen möts vi av nya sociala ytor samt känslan av dyra materialval. Bostaden är belägen på sjunde våningen och erbjuder dig en effektiv och välplanerad planlösning, fina fönster som ger ett trevligt ljusinsläpp över ljusa väggar samt de vackra golven. En lägenhet med genomtänkt planlösning där varje kvadratmeter är väl använd i perfekt harmoni med lugn och trevlig atmosfär. Ett komplett hem med allt på rätt plats.

Attribut som erbjuds är ett kök från Vedum med vit matt lucka av märket ”Maja”, rymligt badrum och ett härligt sovrum som är lugnt och stilla placerat i hemmet samt ett vardagsrum med bra social yta som erbjuder gott om plats för soffgrupp. Vardagsrummet erbjuder öppen planlösning mot köket samt direkt kontakt med balkongen som ger plats för bord och stolar. Här kan du avnjuta ditt kaffe i stillhet och sällskap av kvarterets utsikt.

I direkt anslutning till hallen och med rätt närhet till de sociala ytorna finns det helkaklade badrummet med dusch, tvättställ med spegel ovan samt handdukstork och wc samt kombitvättmaskin. Ett helkaklat badrum i fina nyanser såsom Brancos vita blanka kakel och Kivi Dark Grey matt klinker på golvet.
Köket går i ljusa toner som samspelar fint med golvet samt grått blankt kakel som pryder väggen över den fina laminatbänkskivan med kantlist i alu-look. Här finns köksluckor i vit matt nyans med moderna beslag som erbjuder gott om förvaringsmöjligheter i perfekt harmoni. Köket erbjuder maskinpark bestående av spis med induktions häll med rostfri ram, kyl/frys, mikrovågsugn, ugn, diskmaskin och fläkt. Köket erbjuder alla bekvämligheter du behöver.

Vidare från det fina vardagsrummet med massor av ljusinflöde kommer du in till det fina sovrummet som ger dig plats för både dubbelsäng och sängbord och en generös klädkammare med plats för mycket. Ett rofyllt rum med ljusa väggar i samspel med mattlackad 3-stavs ekparkett.

För vidare information gå in på https://www.bonumseniorboende.se/om-bonum

Fakta

Fastighetsbeteckning

Malmö Kungsliljan 3

Månadsavgift

Avgift/hyra
3 443 kr

I månadsavgiften ingår värme. Kostnader som tillkommer är den enskilda förbrukningen av varm/kallvatten och hushållsel samt data/TV/telefoni från ComHem om 167 kr/månaden.

Ekonomi

Andel i föreningen
0,22503%
Andel av årsavgiften är
0,20056%

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
1 595 000 kr
Lägenhetsnummer
1603
Våningsplan
7 av 9
Hiss
Ja*
Rum
2
Sovrum
1
Boarea
55 kvm**

* Från markplan

** Areauppgifter enligt bostadsföreningen

Byggnadssätt

Byggår
2015
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
FT-System (från och tilluft)

Bostadsrättsförening

Namn
BRF Kungsliljan
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
41
Föreningen tillåter delat ägande
Nej
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen registrerades hos Bolagsverket 2015 och har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intresse genom att i föreningens hus, mot ersättning, till föreningens medlemmar upplåta bostadslägenheter för permanent boende.
Fastigheten avses bli fullvärdesförsäkrad hos Folksam.
Styrelsen ska upprätta och årligen följa upp underhållsplan för genomförande av underhållet av föreningens fastighet med tillhörande byggnader.

Parkering

18 parkeringsplatser på kvartersmark a 60kr/mån

TV/bredband

Com Hem

Gemensamma utrymmen

Tvättstuga i entreplan, miljöstation, gemensamhetslokal, övernattningslägenhet.

Varje lägenhet har ett förråd till sitt förfogande i källarplan.

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiförbrukning per kvm och år
150
Energideklarationsdatum
2009-07-29

Länkar

Området

Att bo i Östra Malmö

I Östra Malmö hittar du både idylliska äldre villor i Västra Kattarp och mångkulturella områden som Rosengård och Fosie med flerbostadshus. Här finns också industrier och landsbygd samt Östra kyrkogården som är en av Malmös allra vackraste kyrkogårdar.

Johanneslust har fått sitt namn från ett gammalt värdshus som låg längs med Sallerupsvägen. Områdena Johanneslust och Håkanstorp skapades under tidigt 1900-tal som en del i egnahems-rörelsen, därför hittar du mest villor, radhus och kedjehus här. Idag tillhör områdena i stadsdelen Kirseberg.

Rosengård byggdes som en del av miljonprogrammet i slutet av 1960-talet. Tidigare utgjordes platsen av ett jordbruksområde med lantegendomen Rosengårds herrgård från 1817. Rosengård är uppdelat i fem delområden med namnen Törnrosen, Apelgården, Herrgården, Örtgården och Kryddgården. Mitt i området finns ett centrum som har det mesta du behöver vad gäller service.

Västra Kattarp har en historia som går tillbaka ända till 1500-talet, när området kallades för Västra Kattarps by. Det finns tyvärr ingen bevarad bebyggelse kvar från denna tiden. Idag är Västra Kattarp ett av få villaområden i stadsdelen, vilket ökar attraktionsvärdet. Flertalet av husen är byggda runt 1960-talet. I närheten finns även Persborg och Hindby med flerbostadshus, radhus och egnahem. Här ligger också Pågens bageri som sprider frestande dofter av nybakade bullar i området.

I lugna Gullvik är det lätt att trivas. Här bor du på bekvämt avstånd från centrala Malmö samtidigt som du har allt du söker vad det gäller vardagsshopping på nära håll. Området består till största del av villor men det finns även enstaka bostadsrättsradhus. Här finner du både hus från 1920-talet till helt nybyggda hus i modern stil. Gullvik är perfekt att bo i för den som pendlar till Danmark. På bara några minuter är du ute på motorvägen för vidare färd över Öresundsbron. Du tar dig även ut till Malmö flygplats på kort tid.

I mångkulturella Fosie finns företagsamhet, flera vackra grönområden, hus med gamla anor och charmig herrgårdsmiljö. Fosie kyrka och runstenen påminner om det förflutna medan Augustenborgs Ekostad och industrierna i Fosie företagarby symboliserar framtiden.

Köpa eller sälja bostad på Håkanstorp? Kontakta Bjurfors mäklare på Malmö Öster! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Östra Malmös 3 bästa

3
 • Zlatan court
  Fotbollsplanen som Malmöprofilen är intiativtagar till
 • Bennets bazaar
  Färgsprakande butiker längs Rosengårdsstråket.
 • FC Rosengård
  Malmös Damlag i Allsvenskan

Karta

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank. Bjurfors hjälper dig gärna med en bankkontakt.

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Lidija Jakob

  Fastighetsmäklare / Partner
  Områdesansvarig

  :
  Telefon: 0739-20 66 76

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Håkanstorp, Malmö

  På förhand
  Adress
  Sköldgatan 4C
  Utgångspris
  1 295 000 kr
  Månadsavgift
  4 670 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  69 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!