Alla bilder

Folkets Park, Malmö

Helsingborgsgatan 14

På förhand
Utgångspris
2 495 000 kr
Avgift
4 522 kr
Antal rum
3
Boarea
79 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
3 av 5
Hiss
Ja
Balkong
Ja

Kommer snart ut till försäljning!

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för visning.

Mäklare

Alla bilder

Beskrivning

Riktigt fin trerumslägenhet med balkong

Beskrivning

På attraktivt läge intill Folkets park och S:t knut finns en riktigt fin lägenhet med en rymlig balkong. Lägenheten bjuder på en ljus, öppen planlösning där allt är nytt och fräscht från 2014. Två bra sovrum finns i denna fina lägenheten. Här bjuds på komfort som egen tvättmöjligheter i lägenheten samt möjlighet till garageplats.

Här bor du i en nybyggd fastighet med massor av bekvämligheter. Direkt närhet till Folkets Park, mysiga kaféer på S:t Knut och det breda restaurangutbudet kring Möllan. Dessutom bra kommunikationer med bussar från Bergsgatan och Citytunneln vid Triangeln.

Välkomna att kontakta mäklaren för mer information!

Fakta

Bostadsrättsförening

Brf Bageriet 2 ligger på tomten där det gamla Solidarbageriet låg, i korsningen Monbijougatan och Helsingborgsgatan, intill Folkets Park. Föreningen bildades 2008 och 2013 förvärvades fastigheten Oket 23 i Malmö. Föreningen består av 75 lägenheter fördelade på två hus, 40 garageplatser och 11 parkeringsplatser. BoNea sköter föreningens ekonomiska förvaltning.

I dagsläget finns inga planerade avgiftshöjningar (kontrollerat med ordförande 2017-03-23).

Föreningen har tecknat ett gemensamt elavtal och kostnaden för den egna hushållselen läggs på månadsavgiften var tredje månad.

Då huset är nybyggt (2014) föreligger det inget behov av renoveringar de närmaste åren.

Föreningen accepterar delat ägande mellan förälder och barn.

Uppgifterna är hämtade från senaste årsredovisning och ordförande. För mer information besök föreningens hemsida www.bageriet2.se. Det går även bra att kontakta ordförande på ordforande@bageriet2.se.

Den slutlige köparen uppmanas att kontrollera uppgifterna med föreningen.

TV/Internet-anslutning

TV, bredband och Ip-telefoni via Telia Triple play. 208 kr/månad tillkommer på månadsavierna.

Övriga utrymmen

Källarförråd finns tillhörande lägenheten. Det finns cykelförråd samt barnvagnsrum. Miljöhus finns.

Gårdsplats/innergård

Källarförråd finns tillhörande lägenheten. Det finns cykelförråd samt barnvagnsrum. Miljöhus finns.

Parkering

Garageplats finns att hyra i föreningen för 1 000 kr/mån. Kösystem tillämpas.

Parkeringsplats finns att hyra i föreningen för 700 kr/mån. Kösystem tillämpas.

Q-park har 10 utomhusplatser under tak att hyra för 500 kr/mån, precis bakom grannföreningens (Brf Bageriets 1) miljöhus. Kösystem tillämpas.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Månadsavgift

Avgift/hyra
4 522 kr
Värme ingår
Ja
Vatten ingår
Ja
Kabel-TV ingår
Ja

Ekonomi

Årsavgift i föreningen
54 264 kr
Pantsatt
Ja
Pantavgift
448 kr

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Utgångspris
2 495 000 kr
Lägenhetsnummer
C35
Våningsplan
3 av 5 *
Hiss
Ja
Rum
3
Boarea
79 kvm **
Byggår
2014
*

Våningsplan 3 av 5.

**

Areauppgifter enligt bostadsrä

Planskiss

Planlösning

Karta

Helsingborgsgatan 14

Området

Att bo i Södra InnerstadenAtt bo i Södra Innerstaden, Malmö – Bjurfors hjälper dig hitta din nya bostad.

Södra Innerstaden i Malmö är en sprudlande stadsdel som fylls av vacker arkitektur, Sveriges äldsta folkpark och Malmös matmecka Möllevången. Här bor det många yngre, vilket givetvis har satt sin prägel på området. I stadsdelen finner du mängder av kaféer, restauranger och andra mötesplatser samt ett rikt kulturutbud med konst, film, teater och musik.

Det mest kända området i Södra Innerstaden är utan tvekan Möllevången som i folkmun kallas Möllan. Detta är Malmös matmecka och mest färgstarka kvarter med restauranger och butiker som representerar alla världens hörn. Möllevångstorget är hjärtat i stadsdelen med en livlig och populär torghandel.

En av Malmös viktigaste mötesplatser är Folkets Park som faktiskt är Sveriges äldsta folkpark. Parken anlades redan i början av 1800-talet. Här finns numera många nöjen som karuseller, terrarium, minibondgård, plaskdamm, minigolf, barnteater, danskvällar och konserter. Mat och dryck och dans finner du på flera olika klubbar och restauranger. Själva parken är lummig och grön med flera exotiska träd, stora gräsytor, en vacker fontän och en populär lekplats. På vintern är det en väldigt populär aktivitet för barnen att åka skridskor på den anlagda isbanan.

Vackra Rörsjöstaden är en av de första stadsdelarna utanför kanalen. Den nya byggnadsnämnden, som inrättades 1862 var landets första och de fick i uppgift att upprätta den stora rutnätsplanen för Rörsjöstaden med de nya franska boulevarderna som förebild. Hela utbyggandet av Rörsjöplanen tog ett halvt sekel. Idag präglas området av spännande arkitektur med inslag av allt från nationalromantik, jugend och nyklassicism. Väl omhändertagna bostadsföreningen med exemplariskt skötta innergårdar är också ett kännetecken för Rörsjöstaden.

Som boende i Södra Innerstaden har du gång- eller cykelavstånd till det mesta i Malmö. Ska du resa längre tar du dig enkelt med buss från Södervärns busstation som har förbindelser till hela regionen.

Köpa eller sälja bostad i Södra Innerstaden? Kontakta Bjurfors mäklare i Malmö City! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank. Bjurfors hjälper dig gärna med en bankkontakt.

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Folkets Park, Malmö

  Adress
  Monbijougatan 22
  Utgångspris
  2 895 000 kr
  Månadsavgift
  3 922 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  77 kvm