Bostäder till salu vid Folkets Park

Hitta din nya bostad vid Folkets Park

Attraktiva bostäder till salu vid Folkets Park

Här hittar du alla våra lediga bostäder till salu vid Folkets Park just nu!

 • Bostadsrättslägenhet

  Folkets Park, Malmö

  Adress
  Falsterbogatan 20
  Utgångspris
  2 295 000 kr
  Månadsavgift
  4 338 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  78 kvm

  Visning: 2018-05-24 18.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Folkets Park, Malmö

  På förhand
  Adress
  Trelleborgsgatan 1A
  Prisidé
  1 850 000 kr
  Månadsavgift
  3 804 kr
  Antal rum
  2,5
  Boarea
  68,16 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Folkets Park, Malmö

  Adress
  Möllevångsgatan 55
  Utgångspris
  2 795 000 kr
  Månadsavgift
  4 168 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  91 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Folkets Park, Malmö

  Adress
  Falsterbogatan 20
  Utgångspris
  1 495 000 kr
  Månadsavgift
  2 965 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  46 kvm

  Visning: 2018-05-28 17.30 Boka här

Området

Att bo i Södra Innerstaden

I Södra Innerstaden i Malmö är pulsen hög. Här möts människor över något gott att äta på krogarna runt Möllevången eller på en konsert i Folkets Park. Men området omfamnar mycket mer än så. Här kan man hitta hem nära Europas största stadsidrottsområde eller i eleganta Rörsjöstaden där inspirationen kommer från Paris.

Det mest kända området i Södra Innerstaden är utan tvekan Möllevången. Det kallas allmänt för ”Möllan” och är hela Malmös matkvarter. Här finns restauranger som serverar rätter från alla världens hörn och butiker som säljer svåråtkomliga ingredienser för den som själv vill laga kvällens middag. Möllevångstorget är hjärtat i stadsdelen med en livlig och populär torghandel som erbjuder allt inom frukt och grönt.

Närliggande Bergsgatan har varit insvept i goda dofter sedan år 1888 då Mazetti etablerade sig där. Idag är det prisade Malmö Chokladfabrik som huserar i kvarteret. Butiken Möllans Ost är himmelriket för den som gillar ost – här finns det alla sorter.

En av Malmös viktigaste mötesplatser är Folkets Park. Den anlades i början av 1800-talet och är Sveriges äldsta. Här bjuds det på konserter, teaterföreställningar och ett intensivt klubbliv men det finns också mer familjevänliga nöjen som karuseller, minibondgård, minigolfbana och en plaskdamm. Den har också en populär lekplats och på vintern är det många som åker skridskor på Folkets Parks isbana.

I det vackra området Rörsjöstaden har husen arkitektonisk inspiration från nationalromantik, jugend och nyklassicism. Väl omhändertagna bostadsföreningar med exemplariskt skötta innergårdar, puts och studs, är lite av ett kännetecken för Rörsjöstaden. Här tronar S:t Pauli Kyrka.

Rådmansvången ger ett boende mitt i city med utmärkt läge ovanför Pildammsparkens grönska, shoppinggator utanför porten och Triangelns tågstation under fötterna. Precis bortom Pildammsparken ligger Stadionområdet som är ett av Europas största stadsidrottsområden. Mellan Pildammsparken och Stadionvägen ligger Borgmästaregården, som uppfördes i mitten av 1960-talet.

Nobelvägen löper från Malmös östra infarter genom bostadsområdet Katrinelund. Här bor man nära både cityliv och grönområden. I området Flensburg ligger köpcentret Mobilia som rymmer fler än 100 butiker under sina tak. ovan. ta en promenad runt dammarna i pildammsparken så har du fått dagens motion. nedan. roa dig i folkets park, grundad av frank suell på 1800-talet.

Köpa eller sälja bostad i Södra Innerstaden? Kontakta Bjurfors mäklare i Malmö City! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Södra Innestadens 3 bästa

3
 • Pildammsparken
  En oas med flera dammar och rikligt fågelliv.
 • Casual Street Food
  Njut av vällagade hamburgare, fish tacos, fish n chips, milkshakes i avslappnad miljö.
 • Mat- och Chokladstudion
  En butik som ägs av Joel Lindquist, vinnaren av Dessertmästarna 2014.