Våningsplan 15 med magiska vyer

City, Malmö

Carlsgatan 7F

På förhand
Utgångspris
4 195 000 kr
Avgift
4 170 kr
Antal rum
3
Boarea
76 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
15 av 20
Hiss
Ja

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Våningsplan 15 med magiska vyer

Här erbjuds en exklusiv trerumslägenhet på det otroliga våningsplanet 15 med fantastiska vyer.

 • Ansvarig mäklare

  Karin Bergkvist

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 0739-20 66 67

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning
Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Tag chansen att få flytta in i en splitterny lägenhet med inflyttning redan i december, här erbjuds en exklusiv trerumslägenhet på det otroliga våningsplanet 15 med fantastiska vyer. En stor nordvästvänd inglasad balkong på helt fritt läge där man har förmånen att se solen gå ner i Öresund. Hörnläget på femtonde våningsplanet i huset ger otroliga utsiktspunkter. Som boende i Malmö Living ges chansen att bo i Malmös helt nya stadsdel Nyhamnen, granne med Centralstationen. Tack vare det öppna läget som den inglasade balkongen har ges en magnifik utsikt och sol även från väster, utsikten mot havet är verkligen outstanding. Inglasningen av balkongen gör att balkongen blir användbar stora delar av året, kustvindarna stoppas och du kan sitta komfortabelt och njuta av utsikten.

En mer levande del av staden får man leta efter. Ta hissen ner till stan. Allt är nära och med denna nya stadsdel växer ett nytt spännande Malmö fram. Här har man låtit influeras av Manhattan och även av den gröna urbana livsstilen som nu tar storstäderna med storm. Planerna för området är spektakulära och kommer att sätta Malmö än mer på kartan.

Modern arkitektur med gröna tak, stadsplanering med sköna mötesplatser och gröna stråk gör att fokus kommer att riktas på hur denna stadsdel blir något alldeles extra. Här omvandlas industrimark till Malmös mest åtråvärda kvarter. I takt med att allt fler väljer att pendla kollektivt istället för att ta bilen, kommer Centralen att få en ännu mer central roll i folks liv och detta blir porten till Malmö.

Denna exemplariska bostad belägen på femtonde våningsplanet har stora fönsterpartier vilket ger ett flödande ljus och den öppna planlösningen ger en luftig interiör. Läckert kök och vardagsrum som tillsammans har en yta på över 30 kvadratmeter. Den generösa inglasade balkongen erbjuder kvällssol och en enastående utsikt. Två välplanerade sovrum med goda förvaringsmöjligheter, även hallen ger bra förvaring. Helt nytt stilrent badrum som givetvis har egen tvättmaskin och torktumlare. Till lägenheten tillhör ett förråd. Bostadsrättsföreningen innehar även en egen privat och gemensam takterrass om hela 340 kvm på våning 8, som är som en stor grön oas mitt i city. Föreningen disponerar även över en övernattningslägenhet på våning 8. Detta Svanenmärkta hus ger medlemskap i bil- och cykelpool hos Sunfleet. Garage finns till föreningens förfogande precis intill byggnaden.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för intresseanmälan eller en personlig informationsträff!

Fakta

Uteplats/balkong

Tillhörande lägenheten finns en inglasad balkong i nordvästläge om 8,5 m² med utsikt mot havet. Det öppna läget på balkongen ger extra vyer och en skön kvällssol.

Övriga byggnader/utrymmen

Tillhörande lägenheten finns ett förråd på 3 m². Förrådet är beläget på våningsplan 15, det vill säga på samma våningsplan som lägenheten.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Månadsavgift

Avgift/hyra
4 170 kr

I avgiften ingår värme och kallvatten.
Individuell mätning av varmvatten samt hushållsel. Aviseras i efterskott kvartalsvis.
Obligatoriskt tillägg om ca 249 kr/månad för Telia Triple Play.

Ekonomi

Andel av årsavgiften är
1,2942%

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
4 195 000 kr
Lägenhetsnummer
2405
Våningsplan
15 av 20
Hiss
Ja
Rum
3
Sovrum
2
Boarea
76 kvm*

* Areauppgifter enligt ekonomisk plan

Driftskostnad (per månad)

Schablonberäknad avgift för varmvatten 224 kr/mån.
Schablonberäknad avgift för hushållsel 432 kr/mån.

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggår
2019

Energideklaration

Utförd
Ej utförd

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Malmö Living
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
86
Antal lokaler
2
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1163*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

Brf Malmö Living består av totalt 86 lägenheter och två lokaler med adresserna Carlsgatan 7 E-G och Lokgatan 14-16. Inflyttning i lägenheterna beräknas ske i fyra etapper med första inflyttning i oktober 2019, etapp 2 och 3 i november 2019 och etapp 4 i december 2019. Fastigheten innehas med äganderätt. Riksbyggen kommer att sköta föreningens ekonomiska förvaltning.

Föreningen har individuell mätning för el och varmvatten.

För mer information se ekonomisk plan.

Föreningen tillåter delat ägande mellan förälder/barn. Minsta ägandeandel ska vara 10%.

Renoveringar - Utförda och planerade

Fastigheten färdigställs 2019.

Parkering

Föreningens medlemmar kommer att ha möjlighet att hyra parkeringsplatser av Q-park i närliggande parkeringshus. Det ena parkeringshuset heter p-hus Centralstationen och har adress Lokgatan och ligger precis bredvid Malmö Living. Kostnad för en rörlig (oreserverad plats) är 1 240 kr/månad. Enligt Q-park finns 5 platser lediga från 1/10. Vill man ha en numrerad (reserverad) plats får man göra en speciell förfrågan till Q-park, dessa kostar 1 500 kr/månad och ligger på första våningsplanet. Separat kösystem tillämpas. Det andra parkeringshuset heter p-hus Öresund och ligger två kvarter bort på Utställningsgatan 4, detta håller för närvarande på att renoveras och beräknas vara klart i mars 2020, därefter ska det finnas platser lediga. Kostnaden är fn 925 kr/månad, men den kan komma att höjas (information enligt samtal med Q-park 2019-09-17).

Föreningen är ansluten till bilpool och cykelpool genom Sunfleet. Det finns även en cykelverkstad.

TV/bredband

Föreningen är anslutna till Telia Triple Play.

Gemensamma utrymmen

Föreningen har en gemensam takterass om hela 340 m² på våning 8. I föreningen kommer det finnas en övernattningslägenhet som medlemmar kan hyra, cykelparkering, rullstols- och barnvagnsförvaring, miljörum.

Lägenhetsförråd kan vara placerat i lägenheten eller på våning 3-7.

Länkar

Området

Att bo i Malmö City

I Malmö City går livet i takt med storstadens puls med allt man kan önska vad gäller shopping, service, skolor, nöjen, kaféer och restauranger. Samtidigt utmärker sig områden som alla har en egen speciell karaktär vad gäller boende, livsstil och tillgång till de oaser som kan vara lövgröna eller havsblå. Hela Öresundsregionen och särskilt Malmö är attraktivt som bostadsort, populariteten fortsätter att stiga och det är särskilt de centrala delarna som lockar mest.

Det finns över fem kilometer kanaler i centrala Malmö idag och utmed dessa uppskattade vattenvägar finns vägar, parker, kontor och bostadshus. Malmö fick sitt stadsbrev år 1275 och redan då hade bebyggelsen växt utmed vattnet i flera århundraden. Drottningtorget, som uppfördes på 1800-talet, ligger vid det som var dåtidens shoppingområde, ”torggatan” Adelgatan. Nu för tiden hålls här den populära Bondens Marknad där närproducerade varor lyfts fram. Vid torget finns en boulebar samt en populär glassbutik där alla varianter av glass och sorbet tillverkas för hand. Längre österut fanns Slussen och där ligger nu flerfamiljshus uppförda från början av 1900-talet och framåt.

Gamla staden är det område som klarade sig bäst under rivningsboomen på 1970-talet och idag finns det många charmiga flerfamiljshus av äldre sort vid gatorna runt Stortorget och Lilla Torg likväl som nyskapande restauranger som gör avtryck på den gastronomiska kartan. Runt Lilla Torg ligger också flera designbutiker och nöjeslivet är intensivt på sommarhalvåret då uteserveringarna ramar in ytan av kullersten.

Till det gamla Malmö hör också naturligtvis slottet Malmöhus. Det byggdes på 1500-talet och inramas av kanaler och växtlighet. Malmö är känt som ”parkernas stad” och de gröna oaserna med lekparker och kaféer finns i nästan alla områden. Malmöhus ligger i Slottsparken men det finns totalt 15 större parker i staden.

När man bor i Malmö City ligger det mesta bara en promenad eller cykeltur bort. I kvarteren i områden som Lugnet och vid Kapellplan finns flera köpgator och gallerior, t ex Hansacompagniet, Caroli City och Triangeln. I området Rådmansvången, där bostäder blandas med butiker och kontor, finns också en viktig förklaring till varför så många pendlare väljer att bo i Malmö City, nämligen Triangelns tågstation. Den underjordiska kommunikationslösningen stod färdig år 2010 och är nu en av Europas mest trafikerade stationer, då det går både snabbt och smidigt att pendla lokalt och regionalt. På mindre än 30 minuter tar man sig via Kastrup vidare till Köpenhamn.

Vill du köpa, sälja eller värdera bostad i Malmö City? Kontakta Bjurfors mäklare på Malmö City! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Malmö Citys 3 bästa

3
 • Slottsträdgårdens kafé
  TV-kocken Tareq Taylors gröna fik
 • Paddla kanot
  Kanalturen går förbi 6 parker och under 20 broar
 • Malmö Konsthall
  Svensk och internationell samtida konst

Karta

Carlsgatan 7F

Carlsgatan 7F,
211 20 Malmö

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Karin Bergkvist

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 0739-20 66 67

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  City, Malmö

  Adress
  Carlsgatan 7F
  Utgångspris
  6 500 000 kr
  Månadsavgift
  5 105 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  96 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  City, Malmö

  Adress
  Carlsgatan 7F
  Utgångspris
  3 250 000 kr
  Månadsavgift
  3 000 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  51 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  City, Malmö

  Adress
  Carlsgatan 7F
  Utgångspris
  5 675 000 kr
  Månadsavgift
  5 105 kr
  Antal rum
  4
  Sovrum
  3
  Boarea
  96 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  City, Malmö

  På förhand
  Adress
  Carlsgatan 7F
  Utgångspris
  3 795 000 kr
  Månadsavgift
  4 123 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  75 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!