Bellevue Sjösida

Hitta din nya bostad på Bellevue Sjösida

 • Bostadsrättslägenhet

  Bellevue Sjösida, Malmö

  Exklusiv
  Adress
  Köpenhamnsvägen 84
  Pris
  7 950 000 kr
  Månadsavgift
  6 667 kr
  Antal rum
  5
  Sovrum
  3
  Boarea
  149 kvm

Området

Att bo i västra Malmö

I västra delarna av Malmö hittar du Fridhem, ett av stadens mest exklusiva villaområden. De första villorna kom till i slutet av 1800-talet och sedan dess har bebyggelsen blivit alltmer påkostad och magnifik. Här har du nära till Ribersborgsstranden och det fina kallbadhuset. Det finns också flera utmärkta skolor i närheten.

Området Bellevue ligger en bit utanför centrum mot Limhamn. Här finns mycket populära villor som började byggas i början av 1900-talet. Bebyggelsen har sedan vuxit och Nya Bellevue tillkom mellan Linnégatan och Bellevuevägen norr om Geijersgatan.

Solbacken är ett av Malmös mest centralt belägna villa- och radhusområden, med bostäder som ligger vackert inbäddade i lummig grönska. Här byggdes några av de första funkisvillorna i Malmö.

Mellanheden ligger mellan Erikslustvägen och Bellevuevägen norr om Mellanhedsgatan. Här finns både villor och flerbostadshus.

Rosenvång ligger vid Malmös sydvästra strand, på Limhamn. Det är ett fint lugnt område med mycket vackra trädgårdar.

Köpa eller sälja bostad i västra Malmö? Kontakta Bjurfors mäklare på Malmö Väster! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.