Norra Fäladen, Lund

Utbrytningsgränden 2D

Såld, 2018-12-07
Slutpris
1 195 000 kr
Avgift
2 729 kr
Antal rum
1
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
1 av 2
Boarea
36 kvm

  • Ansvarig mäklare

    Simon Wall Sanktnovius

    Fastighetsmäklare / Partner

    :
    Telefon: 0739-20 66 92

Bilder

Från balkongen skymtas MAX IV och ESS som skvallrar om områdets framtid!. Utbrytningsgränden 2D - Bjurfors
Intill fönstret finns plats för matbord!. Utbrytningsgränden 2D - Bjurfors
Överraska dina vänner med nygräddad kladdkaka. Servera på balkongen för bästa smakupplevelse. Utbrytningsgränden 2D - Bjurfors
Inred allrummet precis som du vill! Hår får du plats med såväl säng som soffa och skrivbord. Utbrytningsgränden 2D - Bjurfors
Nymålade väggar och genomgående ljus. Fördelaktig förvaring i hallen. Utbrytningsgränden 2D - Bjurfors
Modernt badrum med blygsam ålder! Stilsäkra typsnitt. Utbrytningsgränden 2D - Bjurfors

Området

Att bo på Norra Fäladen

Norra Fäladen är en stadsdel i norra Lund. Stadsdelen ligger norr om trafikleden Norra ringen. I mitten av området ligger Fäladstorget med bland annat matbutiker och Sankt Hans kyrka.

I närliggande Kungsmarken finns ett naturreservat med en golfbana samt en del lövskog. På Norra Fäladen bor en stor andel av studenterna vid Lunds universitet i bostadsområdena Delphi, Kämnärsrätten och Klosterängen. I västra delen av området ligger Sankt Hans backar. På Fredslyckan bor du nära såväl vacker natur och grönska som stadsliv och all vardagsservice du kan behöva. Hela området har en unik karaktär och tidlös arkitektur, du har även nära till högstadie samt låg-/mellanstadieskolor.

I stadsdelen ligger även bostadsområdet Annehem. Det är ett renodlat villaområde där den äldre delen mestadels består av trähusbebyggelse, vilket är ganska unikt för Lund. Området, som tidigare främst var för arbetarebostäder, har på senare tid blivit väldigt populärt bland akademiker.

Köpa eller sälja bostad på Norra Fäladen? Kontakta Bjurfors mäklare i Lund! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.