Unik 2:a högst upp i huset med sovloft!

Norra Fäladen, Lund

Parternas Gränd 27

På förhand
Utgångspris
1 750 000 kr
Avgift
3 610 kr
Antal rum
2
Boarea
41 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
4 av 4
Hiss
Ja
Balkong
Ja

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Unik 2:a högst upp i huset med sovloft!

Nu finns möjligheten att förvärva denna välplanerade lägenhet högst upp i huset med söderbalkong! Varmt välkomna på visning

 • Ansvarig mäklare

  Bardia Ghasemi

  Fastighetsmäklare / Partner

  Språk: Svenska, Engelska och Persiska

  :
  Mobil: 0707-950757

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Just nu ger vi möjligheten att förvärva denna fantastiska lägenhet med en genomgående planlösning högst upp i huset. Med bra kommunikationsmöjligheter och närhet till stadskärnan bor du i ett attraktivt område med närhet till både matbutiker, skolor, ESS/forskningsanläggningar och universitet. Genom hallen välkomnas vi in i denna bostad med ett härligt ljusinsläpp. Här finns det bland annat plats för avhängning samt förvaringsmöjligheter. Hallen har klinkers i grå ton och genomgående ekparkett vilket är både praktiskt och stilrent samt väggar i ljus kulör. Väl genom hallen öppnar köket upp sig i öppen planlösning mot vardagsrummet. Kökets luckor går i ljusa toner samt god förvaring genom över/underskåp. I köket finns en naturlig matplats för 4-6 personer. Köket är utrustat med kyl, frys, spis, spisfläkt, diskmaskin och ugn. Genom köket öppnas dörrarna ut till den fantastiska balkongen som är rymlig och mysig. Exklusivt för denna lägenheten är det tillbyggda loftet, som både ger mer utrymme och en extra sovplats. Tack vare fönstersättningen i söderläge samt den extra takhöjden får man en känsla av en härlig rymd. I bostadens sovrum finns det plats för större dubbelsäng med tillhörande möblemang. Med moderna färger på ytskikt samt bra med ljusinsläpp finner vi detta sovrum väldigt stilrent och öppet. Förvaring finns i form av integrerade garderober. Fint badrum med kakel och klinkers i ljusa toner. Badrummet är utrustat med wc, duschhörna, handfat med underliggande komodd samt överhängande spegelparti med belysning. Här finns även både en tvättmaskin och torktumlare. Sist men inte minst har vi den härliga balkongen i det solsäkra läget. Här finner vi en rymlig balkong där man får plats med grill och möblemang. Här njuter man högst upp i huset med en härlig utsikt mot innergården. Varmt välkomna på visning!

Fakta

Fastighetsbeteckning

Ka¨randen 1

Övriga byggnader/utrymmen

Till lägenheten hör det till ett förråd utanför huvudentrén till byggnaden.

Månadsavgift

Avgift/hyra
3 610 kr

i avgiften ingår: Värme, vatten, bredband (Svenska Stadsnät 100/100 Mbit/s), TV (grundutbud digitalt Comhem) och bostadsrättstillägg.
Ett schablontillägg för el på 200 kr/mån tillkommer (denna justeras årligen baserat på förbrukning).

Ekonomi

Andel i föreningen
1,4269%
Andel av årsavgiften är
1,43%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
1 750 000 kr
Lägenhetsnummer
2741
Våningsplan
4 av 4
Hiss
Ja
Rum
2
Boarea
41 kvm*

* Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggår
2011
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Käranden 21-29
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
58
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

Allmänt om föreningen

Brf Käranden 21-29 bildades 2011 och föreningen består av 58 lägenheter fördelade i två hus med adress Parternas gränd 21-29.

Besök gärna föreningens hemsida
www.brfkaranden2129.se

Ekonomisk förvaltning sköts av BoNea.

Föreningen har tecknat ett avtal där varje hushåll betalar 200 kr/mån för hushållsel. Avräkning sker en gång om året och då får den boende antingen tillbaka pengar eller får betala extra beroende på hur mycket man förbrukat.

Föreningen tillåter delat ägande eller att föräldrar äger 100 % och att barn bor i lägenheten. För närvarande tillåter även föreningen juridisk person som köpare men önskar få veta syfte och därefter ta ett beslut.
Föreningen tillåter andrahandsuthyrning ett år i taget om det finns beaktansvärda skäl. Som beaktansvärda skäl räknas till exempel studier eller arbete på annan ort, sjukdom eller provboende som sambo.

I dagsläget finns det inga planerade renoveringar eller avgiftshöjningar(kontrollerat 2019-08-05).

Utförda renoveringar:
2017/2018 Föreningen har spolat loftgångarna samt genomfört en OVK.

Föreningens ekonomi

Föreningen använder sig av progressiv avskrivning.

Parkering

Bilplatser och garage förvaltas av Jyma Fastigheter, telefonnummer 040-981260, jennie.bladh@jyma.se. P-plats kostar för närvarande 369 kr/mån, garageplats kostar 766 kr/mån. Kösystem tillämpas.

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiförbrukning per kvm och år
167

Länkar

Området

Att bo i Norra Lund

I Norra Lund är närheten till naturen i kombination med spännande arkitektur högst bidragande till områdets popularitet. Här finner du varierande bebyggelse där alla hus har sin egen identitet.

I Norra Lund är närheten till naturen i kombination med spännande arkitektur högst bidragande till områdets popularitet.

I stadsdelen Norra Fäladen i Lund ligger bostadsområdet Annehem, ett av stadens nyare områden som växer snabbt. Det är ett renodlat villaområde där den äldre delen mestadels består av trähusbebyggelse, vilket är ganska unikt för Lund. Området, som tidigare främst var för arbetarebostäder, har på senare tid blivit väldigt populärt bland akademiker. I Annehem har du alltid nära till naturen och till rekreationsområdet Sankt Hans backar.

I trakten ligger även Kungsmarken, det enda sammanhängande området i södra Sverige där markanvändningen varit oförändrad under tusentals år. Här finns ett naturreservat med minnen från forna tiders jordbruk. Till största delen består det av en golfbana kombinerat med övrig öppen mark, utom den norra delen som täcks av lövskog. Här har man hittat lämningar från tidig järnålder och här finns också flera olika fågelarter och växter som lever i symbios på slätten.

Norra Fäladen, strax norr om trafikleden Norra ringen, byggdes till stor del i slutet av 1960-talet. Här bor en stor andel av studenterna vid Lunds universitet i bostadsområdena Delphi, Kämnärsrätten och Klosterängen. Det är i den västra delen av området man finner Sankt Hans backar. Högstadieskolan Fäladsgården har genom sin arkitektur och sina verksamheter gjort området till något unikt. I mitten av området ligger Fäladstorget med bland annat matbutiker och Sankt Hans kyrka.

Det färgstarka området fredslyckan är även det ett mycket populärt område. Här bor du nära såväl vacker natur och grönska som stadsliv och all vardagsservice du kan behöva. Hela området byggdes utifrån tankar på såväl variation som helhet, vilket du kan se på områdets unika karaktär och tidlösa arkitektur.

Köpa, sälja eller värdera bostad på Norra Fäladen? Kontakta Bjurfors mäklare i Lund! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Norra Lunds 3 bästa

3
 • Sankt Hans backar
  Bästa pulkabacken
 • Närhet till vidderna
  Bara en kort promenad så kan du njuta av milsvida vidder.
 • Nära Ideons stora arbetsgivare
  Granne med Ideon, Max-Lab, Ericsson mfl.

Karta

Parternas Gränd 27

Parternas Gränd 27,
226 47 Lund

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Bardia Ghasemi

  Fastighetsmäklare / Partner

  Språk: Svenska, Engelska och Persiska

  :
  Mobil: 0707-950757