Nilstorp, Lund

Mellanvångsvägen 47

Såld, 2017-05-08
Slutpris
3 185 000 kr
Avgift
5 717 kr
Antal rum
3
Boarea
81,5 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
3 av 3
Hiss
Ja
Balkong
Ja

Mäklare

  • Ansvarig mäklare

    Kristoffer Karlsson

    Fastighetsmäklare / Partner

    :
    Telefon: 046-273 26 49

Alla bilder

Karta

Mellanvångsvägen 47

Området

Att bo i Södra LundAtt bo i Södra Lund – Bjurfors hjälper dig hitta din nya bostad.

I Södra Lund samsas pampiga villor med omtyckta flerbostadshus, inbäddade i blommande grönska. Området är ett blandat kontors- och bostadsområde med trevlig atmosfär. På banvallen längs den upprivna järnvägen mellan Lund och Harlösa går det så kallade Hardebergaspåret, en populär gång- och cykelväg.

Järnåkra ligger bara några hundra meter från Stadsparken och det är ett blandat kontors- och bostadsområde. Precis intill ligger villa- och radhusområdet Nilstorp som är ett av de mest attraktiva villaområdena i Lund. Stampelyckan, eller ”Planetstaden” som området ibland kallas, ligger sydost om centrum. Här finns många vackra hus, mest villor. Några av dem är ritade av den danske arkitekten Jörn Utzon som även ritat operahuset i Sydney.

Klostergården byggdes i början av 1960-talet. Här finns mängder med grönområden och i närheten Lunds stora sportarena, Färs och Frosta Sparbank Arena.

Köpa eller sälja bostad i Södra Lund? Kontakta Bjurfors mäklare i Lund! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Dokument och länkar

Länkar