Ladugårdsmarken, Lund

Sakförarevägen 6

Såld, 2018-10-08
Slutpris
1 200 000 kr
Avgift
5 830 kr
Antal rum
3
Boarea
81,5 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
2 av 2
Balkong
Ja

  • Ansvarig mäklare

    Daniel Frostmo

    Fastighetsmäklare / Partner

    :
    Telefon: 0701-64 67 25

Bilder

. Sakförarevägen 6 - Bjurfors
. Sakförarevägen 6 - Bjurfors
. Sakförarevägen 6 - Bjurfors
. Sakförarevägen 6 - Bjurfors
. Sakförarevägen 6 - Bjurfors
. Sakförarevägen 6 - Bjurfors

Området

Att bo i Norra Lund

I stadsdelen Norra Fäladen i Lund ligger bostadsområdet Annehem. Det är ett renodlat villaområde där den äldre delen mestadels består av trähusbebyggelse, vilket är ganska unikt för Lund. Området, som tidigare främst var för arbetarebostäder, har på senare tid blivit väldigt populärt bland akademiker. I Annehem har du alltid nära till naturen och till rekreationsområdet Sankt Hans backar.

I närliggande Kungsmarken finns ett naturreservat med en golfbana samt en del lövskog. På Norra Fäladen bor en stor andel av studenterna vid Lunds universitet i bostadsområdena Delphi, Kämnärsrätten och Klosterängen. I västra delen av området ligger Sankt Hans backar. På Fredslyckan bor du nära såväl vacker natur och grönska som stadsliv och all vardagsservice du kan behöva. Hela området har en unik karaktär och tidlös arkitektur.

Köpa eller sälja bostad i Norra Lund? Kontakta Bjurfors mäklare i Lund! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.