Ny och unik takvåning med takterrass

Lomma - Strandstaden, Lomma

Pricktorget 2

Pris
4 195 000 kr
Avgift
3 888 kr
Antal rum
2
Boarea
89 kvm
Typ
Bostadsrätt
Våningsplan
4 av 4
Hiss
Ja

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Ny och unik takvåning med takterrass

Ny och unik takvåning med takterrass belägen på skyddat läge i populära Strandstaden i Lomma.

 • Ansvarig mäklare

  Magnus Nilsson

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0739-20 66 91

Bilder

Områdesbild - Lomma beach. Pricktorget 2 - Bjurfors
Områdesbild - Lomma beach
Områdesbild - Lomma hamn. Pricktorget 2 - Bjurfors
Områdesbild - Lomma hamn
Områdesbild - Lomma beach. Pricktorget 2 - Bjurfors
Områdesbild - Lomma beach
Områdesbild - Lomma hamn. Pricktorget 2 - Bjurfors
Områdesbild - Lomma hamn
. Pricktorget 2 - Bjurfors

Planskiss

Planlösning
Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Nu finns ett tillfälle att köpa en helt ny takvåning utöver det vanliga med takterrass och balkong. Lägenheten blir klar för inflyttning i månadsskiftet oktober/november. Från lägenheten har man utsikt över havet och Strandstadens takåsar. Insynsskyddad takterrass om 16 kvm i soligt söderläge. Genomgående bra standard och smakfulla materialval ger ett boende med stil & klass. Generös takhöjd upp till 3,6 meter i lägenheten. Härligt kök och vardagsrum med halvöppen och modern planlösning och ett fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Ett sovrum med bra förvaringsmöjligheter i egen walk-in-closet samt utgång till en balkong. Vitlaserad askparkett och vitmålade väggar genomgående i bostaden. Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Huset är perfekt placerat på lugnt läge och samtidigt med närhet till allt som Lomma kan erbjuda såsom sandstrand, småbåtshamn, bibliotek, affärer mm. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information.

Fakta

Fastighetsbeteckning

Lomma 25:158

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Seglet
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
56

Allmänt om föreningen

Brf Seglet består av två bostadshus, varav ett innehållande 44 lägenheter och ett innehållande 12 radhus, tillsammans 56 bostäder upplåtna med bostadsrätt. Föreningens adresser är Fyrgränd, Pricktorget, Bojgränd, Mantågsgränd 234 33 Lomma och fastighetsbeteckningen är Lomma 25:158.

Byggnadsprojektet har totalentreprenad genom JM AB.

Kollektiv avtal för varmvatten och el. Individuell mätning av varmvatten och el till varje lägenhet.

Ekonomisk prognos enligt den ekonomiska planen:
Höjning av årsavgifter, per år fr. o. m. år 2 är 2% för att följa inflationen.

Renoveringar - Utförda och planerade

Då byggnaderna är nybyggda finns inget behov av renoveringar inom de närmsta åren.

Parkering

Föreningen har 42 garageplatser i underjordiskt garage, varav en plats är avsedd för MC och 4 platser med laddningsmöjlighet för elbilar.

TV/bredband

Avtal tecknas med TeliaSonera Sverige AB. En digital box per lägenhet för TV ingår. En obligatorisk avgift tillkommer månadsavgiften om 220 kr och avser Triple-Play från Telia. Där i ingår bredband, kabel-TV och IP-telefoni.

Gårdsplats/innergård

Kvarteret ligger i vackra omgivningar med medelhavskänsla året om. Här sammanstrålar kanalen med Kanaltorget, Lomma Strandstads framtida piazza och samlingspunkt, med vattentrappa, träbryggor och lummiga planteringar. Här kan du hitta ditt drömboende med närhet till både hamnen och stranden, med bekvämt avstånd till all service i Lommas nya centrum.

Till föreningens medlemmar finns sittmöblemang, grillmöjlighet och cykelparkering.

Gemensamma utrymmen

Miljöhus, cykelrum, barnvagns- och rullstolsförråd, städrum, fastighetsförråd. Extra lägenhetsförråd för uthyrning. Det finns även möjlighet att boka gästrum och föreningslokal för t.ex. styrelse möten.

Uteplats/balkong

Takterrass om 16 kvm i söderläge.
Balkong om 7 kvm i norrläge.

Månadsavgift

Avgift/hyra
3 888 kr

inkl värme och kallvatten. En obligatorisk avgift om 220 tillkommer och avser Triple-Play från Telia. Individuell mätning sker av varmvatten och el.

Ekonomi

Andel i föreningen
1,5544%

Information

Typ
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Pris
4 195 000 kr
Lägenhetsnummer
2-1304
Våningsplan
4 av 4
Hiss
Ja
Rum
2
Sovrum
1
Boarea
89 kvm*

* Areauppgifter enligt ekonomisk plan

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggår
2018

Energideklaration

Utförd
Ej utförd

Länkar

Området

Att bo i Lomma

Lomma är en tätort i Lomma kommun. Eftersom Lomma ligger vid mynningen till Höje å blev det redan under 1600-talet en naturlig plats för tull, omlastning och handel. Lomma är en blomstrande sommarort som speciellt under semestermånaderna drar mycket folk från de kringliggande kommunerna.

Varje sommar hålls en uppskattad folkfest i centrala Lomma med marknad, uppträdanden, tivoli, långlördag, utställningar, veteran- och sportbilsutställning, hantverksmässa, ponnyridning, konserter och mycket mer. För den som vill bada finns fina sandstränder och välskötta badplatser.

I Lomma centrum finns restauranger, fiskbod, bibliotek samt annan service som banker, apotek, vårdcentral, mataffärer och gym. Med en kort bil- eller bussresa kan du ta dig till större shoppingcenter som Burlövs Center och Nova Lund.

Landskapet i Lomma kommun är övervägande flackt och naturen präglas av det öppna landskapet och havet. Vacker natur finns framförallt i anslutning till stranden som till exempel området kring mynningen vid Lödde å och Alnarps ängar. Det kommunala naturreservatet Slättängsdammarna anses ha ett stort biologiskt och kulturhistoriskt värde. Tallplanteringarna Habo fure och Kyrkfuret bildar tillsammans ett större rekreationsområde med skogskänsla.

Alnarp är en mindre ort i Lomma kommun som också är säte för Sveriges lantbruksuniversitet, SLU. Här finns även den fantastiskt vackra botaniska trädgården i Alnarpsparken samt Alnarps slott som byggdes 1862. Området ligger som en grön oas mitt i det skånska landskapet. Strax intill ligger Alnarpsgården med lantbruksmuseum och undervisningslokaler. Nära byn ligger Alnarps restaurang, som förutom lunch och á la carte även erbjuder en mängd trevliga och uppskattade events som ostprovningar, temaveckor och studentfirande. Från Alnarp går flera olika busslinjer och tåg, så att du lätt kan pendla till både Malmö och Lund.

Vill du köpa eller sälja bostad i Lomma - Strandstaden? Välkommen att kontakta Bjurfors mäklare i Lomma. Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Lommas 3 bästa

3
 • Fiskboden
  Härlig fiskrestaurang
 • Lomma Beach
  Hamnen och stranden ligger grannar
 • Lomma glassfabrik
  Lokalproducerad glass med känsla

Karta

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank. Bjurfors hjälper dig gärna med en bankkontakt.

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Magnus Nilsson

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0739-20 66 91

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Lomma - Strandstaden, Lomma

  Adress
  Esplanaden 14
  Utgångspris
  3 795 000 kr
  Månadsavgift
  5 214 kr
  Antal rum
  4
  Sovrum
  3
  Boarea
  90 kvm