Utgångspris
2 495 000 kr
Avgift
5 360 kr
Antal rum
3
Boarea
81 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
2 av 2
Balkong
Ja

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för visning.

Mäklare

Alla bilder

Höjeågatan 395. Höjeågatan 395 - Bjurfors
Höjeågatan 395
Öppen planlösning. Höjeågatan 395 - Bjurfors
Öppen planlösning
Vardagsrum med fönster och utgång till balkong mot söder. Höjeågatan 395 - Bjurfors
Vardagsrum med fönster och utgång till balkong mot söder
Öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Höjeågatan 395 - Bjurfors
Öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum
Modernt kök. Höjeågatan 395 - Bjurfors
Modernt kök
Vardagsrum. Höjeågatan 395 - Bjurfors
Vardagsrum
Inglasad balkong mot söder. Höjeågatan 395 - Bjurfors
Inglasad balkong mot söder
Inglasad balkong mot söder. Höjeågatan 395 - Bjurfors
Inglasad balkong mot söder
Sovrum 1. Höjeågatan 395 - Bjurfors
Sovrum 1
Sovrum 2. Höjeågatan 395 - Bjurfors
Sovrum 2
Vy från vardagsrummet mott hall och kök. Höjeågatan 395 - Bjurfors
Vy från vardagsrummet mott hall och kök
Fräscht badrum/tvätt. Höjeågatan 395 - Bjurfors
Fräscht badrum/tvätt
Hall ovanvåning med en skymt av första sovrummet till höger. Höjeågatan 395 - Bjurfors
Hall ovanvåning med en skymt av första sovrummet till höger
Välkomnande hall i markplan med bra förvaringsutrymme. Höjeågatan 395 - Bjurfors
Välkomnande hall i markplan med bra förvaringsutrymme
Belägen i marina miljöer. Höjeågatan 395 - Bjurfors
Belägen i marina miljöer
Bra läge nära badbryggan. Höjeågatan 395 - Bjurfors
Bra läge nära badbryggan
Planlösning. Höjeågatan 395 - Bjurfors
Planlösning
Planlösning. Höjeågatan 395 - Bjurfors
Planlösning

Beskrivning

Ljus och modern lägenhet i marin miljö

Beskrivning

Välkommen till Höjeågatan 395. En ljus och bra planerad 3:a i mycket bra skick om 81 kvm. Belägen på andra våningen med ingång i markplan. Genomgående och modern lägenhet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Två bra sovrum och fräscht badrum kombinerad med tvättstuga. Tilltalande och inglasad balkong mot söder med utsikt över välskötta innergårdar. Marin miljö med bra läge i lugnt område. Promenadavstånd till Lomma centrum badbrygga och natur! Välkommen på visning!

Rumsbeskrivningar

Via mysiga gångstigar och små gränder på hamnområdet i Lomma ligger Höjeågatan 395.

Vi går in genom ytterdörren och möts av en välkomnande hall i markplan. Här har vi bra plats för avhängning av ytterkläder och skor och praktiskt förråd/klädkammare för bra förvaring. Den nymålade trappan med nytt solitt ek-räcke tar oss vidare upp till lägenheten och l-formad hall. Direkt till vänster ligger ett av lägenhetens två sovrum. Det andra och större sovrummet ligger rakt fram. Båda sovrummen har fönster mot norr med utsikt ut mot innergård och man kan även skymta Höje å och havet.

Vidare in i lägenheten ligger vardagsrummet med stora fönster mot söder och utsikt mot föreningens välskötta innergård. Vardagsrummet erbjuder flexibel möblering och vi får plats med soffgrupp och tv-möbel utan problem Från vardagsrummet når vi den överbyggda och inglasade balkongen som också vetter mot söder.

Till vänster från vardagsrummet ligger kök med matplats som bitvis är renoverad från 2015 och framåt med nytt kakel, bänkskiva, sprutmålade luckor, diskho, blandare och i stort sett nya vitvaror från 2017. Köket är funktionellt med bra arbetsytor och gott om skåp och lådor för bra förvaring. Vid matplatsen kan vi sitta sex personer samtidigt som vi kan blicka ut genom fönstren som vetter mot söder. Nuvarande ägare har tagit bort väggen och skjutdörren som fanns mellan köket och vardagsrummet och har på så vis skapat en öppen och modernare planlösning som gör att rummen flyter fint ihop.

Mellan det större sovrummet och köket ligger en rymlig klädkammare som slukar bra med förvaring. Badrummet ligger mitt emot och är kombinerad med tvättstuga. Badrummet är i original men fräsch och uppdaterat.

Lägenheten har genomgående nymålade och bredspacklade väggar, nya innerdörrar och genomgående nya parkettgolv med lister i alla rum. Snygga detaljer med infällda spottar på utvalda ställen i lägenheten. En lägenhet i toppskick att bara flytta rakt in.

Kök

Kök. Golv: parkett. Köksluckor: Vita. Utrustning: spishäll, inbyggnadsugn (IKEA, 2017), fläkt (kommer bytas ut av föreningen under 2017/2018), kyl-fullhöjd (Samsung, 2017), frys-fullhöjd (Samsung, 2017), diskmaskin (Electrolux, 2017).

Badrum/tvätt

Badrum/tvätt. Golv: plastmatta. Väggar: kakel. Utrustning: toalett, badkar, tvättställ, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare.

Fakta

Bostadsrättsförening

Brf Ankaret är en äkta bostadsrättsförening som bildades i samband med att husen byggdes 1989. Föreningen består av 96 lägenheter och en lokal med adresserna Höjeågatan 265-414 och Sandhamnsgatan 3-27. Storleken på lägenheterna varierar mellan 1,5 och 4,5 rum och kök.

Ekonomisk förvaltning sköts av SBC/Cymko.

Utförda renoveringar:

2009-2010 Fasadrenovering av huskropparna G och H.

2011 Avloppsspolning av samtliga lägenheter.

2012 Värmeväxlare byttes ut.

2014 Yttre fasader.

Kommande renoveringar:

Höst 2017 Byte av ventilation i samtliga lägenheter.

Vår 2018 Takrenovering/städning.

I dagsläget finns inga planer på att höja månadsavgiften (kontrollerat med styrelsen 2017-04-24).

Föreningen accepterar ej juridisk person som medlem, andrahandsuthyrning eller delat ägande, dvs. att föräldrar/förälder köper en lägenhet och låter sitt barn bo i den.

Hemsida: www.brfankaret.nu

Ovanstående information är inhämtad från årsredovisning samt styrelsemedlem. Slutlig köpare uppmanas att bekräfta ovanstående uppgifter med föreningen.

TV/Internet-anslutning

Kabel-TV via Com Hem ingår i månadsavgiften.

Fiber är indraget.

Bredband - Com Hem och Bredbandsbolaget.

Fiber ��r indraget.

Övriga utrymmen

Det finns förråd i separat förrådsbyggnad (ej möjlighet att hyra extra förråd), cykelförråd och barnvagnsrum på Sandhamnsgatan 23. Det finns även hobbyrum, gemensam kvartersgård med festlokal och en lägenhet för uthyrning till gäster.

Uteplats/balkong

Balkong, inglasad, läge söder.

Parkering

65 garageplatser. Går att hyra för 300 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö. 65 parkeringsplatser. Går att hyra för 150 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

Övrigt

Tillträde efter överenskommelse.

Enligt bostadsrättsföreningen är lägenheten registrerad som 2 rok.

För finansiering kan vi i samarbete med Nordea erbjuda en rad produkter och tjänster som gör det enklare för dig som köper nytt boende. Kontakta gärna Nordea på 0771-22 44 88.

Månadsavgift

Avgift/hyra
5 360 kr
Värme ingår
Ja
Vatten ingår
Ja
Kabel-TV ingår
Ja
Kommentar månadsavgift
I avgiften ingår värme, vatten samt kabel-TV

Ekonomi

Andel i föreningen
1,04878%
Årsavgift i föreningen
64 320 kr
Andel av årsavgiften är
1,04887%
Pantsatt
Ja
Pantavgift
448 kr

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Utgångspris
2 495 000 kr
Lägenhetsnummer
10 (01010)
Våningsplan
2 av 2 *
Hiss
Nej
Rum
3
Boarea
81 kvm
Byggår
1989
*

Våningsplan 2 av 2 med ingång och hall i markplan.

Planskiss

Planlösning
Planlösning
Planlösning
Planlösning

Karta

Höjeågatan 395

Området

Att bo i LommaAtt bo i Lomma kommun – Bjurfors hjälper dig hitta din nya bostad.

Lomma är en tätort i Lomma kommun. Eftersom Lomma ligger vid mynningen till Höje å blev det redan under 1600-talet en naturlig plats för tull, omlastning och handel. Lomma är en blomstrande sommarort som speciellt under semestermånaderna drar mycket folk från de kringliggande kommunerna.

Varje sommar hålls en uppskattad folkfest i centrala Lomma med marknad, uppträdanden, tivoli, långlördag, utställningar, veteran- och sportbilsutställning, hantverksmässa, ponnyridning, konserter och mycket mer. För den som vill bada finns fina sandstränder och välskötta badplatser.

I Lomma centrum finns restauranger, fiskbod, bibliotek samt annan service som banker, apotek, vårdcentral, mataffärer och gym. Med en kort bil- eller bussresa kan du ta dig till större shoppingcenter som Burlövs Center och Nova Lund.

Landskapet i Lomma kommun är övervägande flackt och naturen präglas av det öppna landskapet och havet. Vacker natur finns framförallt i anslutning till stranden som till exempel området kring mynningen vid Lödde å och Alnarps ängar. Det kommunala naturreservatet Slättängsdammarna anses ha ett stort biologiskt och kulturhistoriskt värde. Tallplanteringarna Habo fure och Kyrkfuret bildar tillsammans ett större rekreationsområde med skogskänsla.

Alnarp är en mindre ort i Lomma kommun som också är säte för Sveriges lantbruksuniversitet, SLU. Här finns även den fantastiskt vackra botaniska trädgården i Alnarpsparken samt Alnarps slott som byggdes 1862. Området ligger som en grön oas mitt i det skånska landskapet. Strax intill ligger Alnarpsgården med lantbruksmuseum och undervisningslokaler. Nära byn ligger Alnarps restaurang, som förutom lunch och á la carte även erbjuder en mängd trevliga och uppskattade events som ostprovningar, temaveckor och studentfirande. Från Alnarp går flera olika busslinjer och tåg, så att du lätt kan pendla till både Malmö och Lund.

Vill du köpa eller sälja bostad i Lomma kommun? Välkommen att kontakta Bjurfors mäklare i Lomma / Bjurfors mäklare i Bjärred. Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank. Bjurfors hjälper dig gärna med en bankkontakt.