Bostäder till salu i Lomma

Hitta din nya bostad i Lomma

Attraktiva bostäder till salu i Lomma

Här hittar du alla våra lediga bostäder till salu i Lomma just nu!

Bjärred - Centralt
1
 • Friliggande villa

  Bjärred - Centralt, Lomma

  Besiktigad
  Adress
  Björkvägen 3
  Utgångspris
  4 950 000 kr
  Antal rum
  6
  Sovrum
  4
  Boarea
  184 kvm
  Tomtarea
  653 kvm
Bjärred - Fjelie
1
 • Friliggande villa

  Bjärred - Fjelie, Lomma

  Adress
  Blomstervägen 8
  Pris
  8 000 000 kr
  Antal rum
  7
  Sovrum
  4
  Boarea / Biarea
  240 kvm / 10 kvm
  Tomtarea
  4289 kvm
Habo Ljung
1
 • Friliggande villa

  Habo Ljung, Lomma

  Adress
  Tappers Väg 11
  Utgångspris
  8 100 000 kr
  Antal rum
  7
  Sovrum
  5
  Boarea
  187 kvm
  Tomtarea
  1227 kvm
Lomma - Brohus
2
 • Friliggande villa

  Lomma - Brohus, Lomma

  Nyproduktion
  Adress
  Disponentgränd hus 7
  Utgångspris
  6 695 000 kr
  Antal rum
  5
  Boarea
  151 kvm
  Tomtarea
  291 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Lomma - Brohus, Lomma

  Nyproduktion
  Adress
  Hamnallén
  Utgångspris
  4 395 000 kr
  Antal rum
  5
  Boarea
  144 kvm
Lomma - Norra Vinstorp
1

Området

Att bo i Lomma kommun

Lomma är en tätort i Lomma kommun. Eftersom Lomma ligger vid mynningen till Höje å blev det redan under 1600-talet en naturlig plats för tull, omlastning och handel. Lomma är en blomstrande sommarort som speciellt under semestermånaderna drar mycket folk från de kringliggande kommunerna.

Varje sommar hålls en uppskattad folkfest i centrala Lomma med marknad, uppträdanden, tivoli, långlördag, utställningar, veteran- och sportbilsutställning, hantverksmässa, ponnyridning, konserter och mycket mer. För den som vill bada finns fina sandstränder och välskötta badplatser.

I Lomma centrum finns restauranger, fiskbod, bibliotek samt annan service som banker, apotek, vårdcentral, mataffärer och gym. Med en kort bil- eller bussresa kan du ta dig till större shoppingcenter som Burlövs Center och Nova Lund.

Landskapet i Lomma kommun är övervägande flackt och naturen präglas av det öppna landskapet och havet. Vacker natur finns framförallt i anslutning till stranden som till exempel området kring mynningen vid Lödde å och Alnarps ängar. Det kommunala naturreservatet Slättängsdammarna anses ha ett stort biologiskt och kulturhistoriskt värde. Tallplanteringarna Habo fure och Kyrkfuret bildar tillsammans ett större rekreationsområde med skogskänsla.

Alnarp är en mindre ort i Lomma kommun som också är säte för Sveriges lantbruksuniversitet, SLU. Här finns även den fantastiskt vackra botaniska trädgården i Alnarpsparken samt Alnarps slott som byggdes 1862. Området ligger som en grön oas mitt i det skånska landskapet. Strax intill ligger Alnarpsgården med lantbruksmuseum och undervisningslokaler. Nära byn ligger Alnarps restaurang, som förutom lunch och á la carte även erbjuder en mängd trevliga och uppskattade events som ostprovningar, temaveckor och studentfirande. Från Alnarp går flera olika busslinjer och tåg, så att du lätt kan pendla till både Malmö och Lund.

Vill du köpa eller sälja bostad i Lomma kommun? Välkommen att kontakta Bjurfors mäklare i Lomma / Bjurfors mäklare i Bjärred. Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.