Nyhamn

Hitta din nya bostad i Nyhamn

Området

Att bo i Nyhamn

I Nyhamn bor du på ett attraktivt läge, i moderna bostäder med havet som granne. Alla bekvämligheter finns inom kort avstånd – restauranger, bad, stränder och shopping. Miljön nere vid småbåtshamnen är härlig och du har en restaurang precis vid hamninloppet, om du vill stanna i området. Annars har du nära till fina promenadstråk runt Citadellområdet, längs med strandpromenaden till Borstahusen och Landskronas stadskärna.

Citadellet som är Nordens bäst bevarade fästning från 1500-talet och Landskronas slott, ligger bara ett par minuters promenad från Nyhamn. Citadellområdet är ett fantastiskt rekreationsområde mitt i staden med museiutställning, hantverksbutik, kafé och kryddgård.

I Landskrona har du nära till matupplevelser oavsett var du befinner dig. Här finns allt från de genuina ställena vid kusten till de klassiska restaurangerna inne på gågatan.

På promenadavstånd kan du nå färjan till Ven. På endast en halvtimme kan du befinna dig på denna underbara ö som ligger mitt i Öresund, mellan Landskrona och norra Själland i Danmark.

Köpa eller sälja bostad i Nyhamn, Landskrona? Kontakta Bjurfors mäklare i Landskrona! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.