Glumslöv, Landskrona

Viktorshögsvägen 2

Såld, 2018-10-10
Besiktigad
Slutpris
3 450 000 kr
Antal rum
5
Tomtarea
784 kvm
Typ
Friliggande villa
Boarea / Biarea
166 kvm / 119 kvm

 • Ansvarig mäklare

  Michael Henriksson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 0708-18 82 51

Bilder

Området

Att bo i Glumslöv

Byn Glumslöv ligger vackert belägen uppe på kullarna med fantastiska vyer över Ven och Danmark. Naturupplevelserna är många och bykänslan är stark. I Glumslöv är det smidigt att sig med både bil och tåg till närliggande städer.

Det är lätt att trivas i villaförorten Glumslöv, med sitt attraktiva läge mellan Helsingborg och Landskrona. Namnet Glumslöv sägs härstamma från bondehövdingen Glum eller Glom, som förmodligen finns begravd i någon av traktens alla gravhögar.

Det är smidigt att pendla till de närliggande städerna härifrån, eftersom både busspendeln och Pågatågen stannar på Glumslöv station.

Härifrån kan du cykla till de fina sandstränderna för ett dopp i havet. Det är inte heller långt till vackra Örenäs slott som har en trevlig restaurang som erbjuder goda måltider i fantastisk miljö.

Glumslöv GIF är en aktiv idrottsförening inom fotboll, gymnastik och bordtennis. Vill du istället utöva vattensporter, vistas i naturen eller fiska så finns allt inom nära räckhåll.

Det finns ett bra och stort utbud av både förskola, skola och fritids samt några butiker inne i Glumslöv.

Köpa eller sälja bostad i Glumslöv? Kontakta våra Bjurfors mäklare i Landskrona! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Glumslövs 3 bästa

3
 • Hilleshögs dalar
  Bjuder på svindlande vyer över Öresund
 • Hillesdal
  Stilsäkert café och inredningsbutik
 • Glumslöv Golf
  18-håls pay and play-bana