Tågaborg, Helsingborg

Bengt Langhs gata 5

Såld, 2018-10-17
Exklusiv
Slutpris
6 400 000 kr
Avgift
2 947 kr
Antal rum
3
Boarea
105 kvm
Typ
Bostadsrätt
Våningsplan
0
Uteplats
Ja
Terrass/uteplats
Ja

 • Ansvarig mäklare

  Malin Jangeroth

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0701-64 67 31

Bilder

Bo på Helsingborgs bästa adress!. Bengt Langhs gata 5 - Bjurfors
Välkomnande hall. Bengt Langhs gata 5 - Bjurfors
Orginaldetaljerna är väl bevarade. Bengt Langhs gata 5 - Bjurfors
Wow!. Bengt Langhs gata 5 - Bjurfors
Stora fönsterpartier skänker fint ljus. Bengt Langhs gata 5 - Bjurfors
Vardagsrum. Bengt Langhs gata 5 - Bjurfors

Området

Att bo i norra Helsingborg

Norr är en av Helsingborgs mest attraktiva stadsdelar att bo på. Här bor du vid vattnet - mitt i centrum med shopping, restauranger och nöjesliv runt hörnet. En fantastisk kombination.

I området finns varierad bebyggelse, men många kvarter är av tydlig och enhetlig karaktär. Största delen av bebyggelsen i Tågaborg är från förra sekelskiftet med många stora vackra patriciervillor längs hela landborgen.

Olympia är en anrik fotbollsarena som anlades redan 1898. Nu är den hemmaplan för Helsingborgs IF, men även VM har ägt rum här. Stadsdelen Olympia ligger runt arenan med samma namn och kännetecknas av Fågelkvarteren som består av enhetliga byggnader i jugendstil.

Där de gamla järnvägsspåren gick förr som skilde stadsdelen och havet åt, är numera ett uppskattat område med promenadstråk och stora gräsytor som kallas Gröningen. Här kan du spela boule, minigolf och utöva mängder av sommarsporter på de fria ytorna.

Vill du njuta av riktigt breda sandstränder och skönt havsbad har du Örestrandsbadet eller Fria bad som det också kallas, på bekvämt avstånd vid Norra hamnen. Här finns det en badbrygga som sträcker sig ut i havet och kallbadhus.

Köpa eller sälja bostad i norra Helsingborg? Kontakta våra mäklare i Helsingborg! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrätt

  Tågaborg, Helsingborg

  Adress
  Karl X Gustavs gata 30
  Utgångspris
  4 750 000 kr
  Månadsavgift
  6 603 kr
  Antal rum
  4,5
  Sovrum
  2
  Boarea
  129 kvm