Alla bilder

Rydebäck, Helsingborg

Färingsögatan 7

Såld, 2017-08-18
Slutpris
3 400 000 kr
Avgift
7 807 kr
Antal rum
4
Boarea
112 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
7 av 7
Hiss
Ja
Balkong
Ja
Terrass/uteplats
Ja

Mäklare

 • Ansvarig mäklare

  Christina Larsson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 042-611 41 09

Alla bilder

Karta

Färingsögatan 7

Området

Att bo i RydebäckAtt bo i Rydebäck – Bjurfors hjälper dig hitta din nya bostad.

Vid kusten söder om Helsingborg ligger Rydebäck. Här anlades Rydebäcks tegelbruk 1622, som då var danskt och grundades eftersom den danske kungen Christian IV behövde tegel till sina slott.

På 1960-talet växte Rydebäck kraftigt och blev ett av norra Europas största småhusområden, som än idag främst består av villabebyggelse.

Rydebäck är en livlig ort med flera idrottsföreningar och arrangemang. Runt Rydebäcks kyrka ligger ortens centrum med restaurang, matbutik, vårdcentral och gym. Ett stenkast därifrån ligger den härliga stranden som är en populär badplats på sommaren, och har många stora, gröna ytor.

Fortuna strand är ett pittoreskt område med många charmiga, äldre hus som ligger på rad längs stranden, med underbar utsikten över havet. Stranden här är Helsingborgs kommuns sydligaste strand. Norr om Rydebäck ligger området Rya som har en populär golfklubb, med anor från 1930-talet, längs med Öresundskusten.

Bra kommunikationer gör det enkelt att ta sig från Rydebäck med både bil, buss och tåg. Både Västkustbanan och Pågatågen passerar genom orten.

Köpa eller sälja bostad i Rydebäck? Kontakta våra mäklare i Helsingborg! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Dokument och länkar

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättsradhus

  Rydebäck, Helsingborg

  Budgivning pågår
  Adress
  Rydebäcks Stationsgata 8F
  Pris
  2 595 000 kr
  Månadsavgift
  4 014 kr
  Antal rum
  5
  Sovrum
  3
  Boarea
  113 kvm