Eslöv

Hitta din nya bostad i Eslövs kommun

Marieholm
1
 • Friliggande villa/hästgård

  Marieholm, Eslöv

  Exklusiv
  Adress
  Ågården
  Utgångspris
  10 800 000 kr
  Antal rum
  9
  Sovrum
  4
  Boarea / Biarea
  322 kvm / 45 kvm
  Tomtarea
  31000 kvm

Området

Att bo i Eslövs kommun

Eslövs centrala läge och goda förbindelser gör det till en perfekt bostadsort för den som vill ha nära till storstadens puls men ändå bo lite mer avskilt. Med sin växande befolkning fungerar kommunen som en förort till de närliggande städerna Malmö och Lund. Centralorten Eslöv har såväl modern shopping som traditionell torghandel. I Medborgarhuset arrangeras utställningar, konserter, teaterföreställningar och mycket annat. I Eslöv kommun finns, förutom centralorten Eslöv, tätorter som till exempel Marieholm, Stehag, Löberöd, Flyinge, Harlösa och Billinge.

I Flyinge finns ett av världens äldsta stuterier som fortfarande är i drift. På området finns bland också en ridskola, hästgymnasium och hovslagarutbildning.

I kommunen finns flera fina naturreservat och två badanläggningar, både simhall och härligt friluftsbad. Här finns också Ellinge, ett av de äldsta herresäten som finns i Skåne.

Köpa eller sälja bostad i Hörby kommun? Kontakta Bjurfors mäklare i Mellanskåne! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.