Drömlägenhet på Bergviken!

Bergviken, Luleå

Björkgatan 23

Avgift
3 066 kr
Antal rum
2
Boarea
60,5 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
3 av 3

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Drömlägenhet på Bergviken!

Högt gavelläge och noggrant renoverad boyta erbjuder denna fina 2:a som dessutom har en riktigt trevlig balkong i perfekt solläge!

 • Ansvarig mäklare

  Marie Östling

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 070-980 44 22

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Matplats. Björkgatan 23 - Bjurfors
Matplats
Matplats. Björkgatan 23 - Bjurfors
Matplats
Vardagsrum. Björkgatan 23 - Bjurfors
Vardagsrum
Kök. Björkgatan 23 - Bjurfors
Kök
Balkong. Björkgatan 23 - Bjurfors
Balkong
Kök. Björkgatan 23 - Bjurfors
Kök

Planskiss

Planlösning
Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Välkommen till denna fantastiskt fina gavellägenhet med fönster i två väderstreck! Snyggt renoverad de senaste åren med modernt kök från 2012 med svart inredning, sällskapsvänligt med bardisk in mot matplatsen som går i öppen planlösning mot vardagsrummet. Stiligt helkaklat badrum från 2016 i tidlös färgskala. Stor härlig balkong i ostört läge med em/kvällssol. Enhetligt golv i hela lägenheten och fina väggar. Ostört och insynsskyddat läge högst upp i huset på våning 3. Bostaden ligger bra till i början av Bergviken med närhet till både centrum, LTU och matbutiker. Busshållplats finns nära intill.

Brf Nejlikan är omtyckt och mycket välskött förening med otroligt fina gemensamma utrymmen som fint renoverad bastu/relax och välutrustat gym med fräscha maskiner. Tillhörande förråd finns bekvämt beläget på husets entréplan och tvättstuga finns i grannhuset. Låg månadsavgift där även bredband ingår.

Välkommen att anmäla ditt intresse för visning av denna fina bostad!

Interiör

- ENTRÉHALL -
Hall med praktiskt mörkt klinker på golv och snygg tapet med liggande ränder. Avhängning på hatthylla med tillhörande skoställ.

- KÖK/VARDAGSRUM -
Mycket snyggt kök från 2012 med genomgående väldigt fin finish. Sällskapsvänlig utformning med bardisk och gott om arbetsytor. Svarta luckor och svart bänkskiva som bryts av med vitt kakel. Köket är utrustat med induktionshäll (Ikea -12), ugn (Ikea -12), integrerad diskmaskin (Ikea -12) och kyl/frys (Electrolux -12). Matplatsen löper i öppen planlösning mot vardagsrumsdelen och har en vacker fondtapet med naturmotiv som pryder väggen vid matplatsen. Snyggt parkettgolv från Kährs löper tröskelfritt genom hela bostadens sällskapsdelar som i övrigt har vitmålade väggar.

- SOVRUM -
Rofyllt sovrum med ett helt insynsskyddat läge. Gott om förvaring i flertalet fasta garderober. Rummet har samma fina parkettgolv som övriga bostaden och målade väggar samt fondtapet.

- BADRUM -
Toppfräscht badrum renoverat med superfinish och i stilrena toner 2016. Helkaklat med behaglig golvvärme och snygg duschplats med takdusch och glasvägg. God förvaring i vägghängt högskåp samt i tvättställskommod.

Fakta

Uteplats/balkong

Bostadens fina balkong nås från vardagsrumsdelen och har ett ostört läge med perfekt eftermiddags- och kvällssol. Balkongen har vackra träplattor och rullgardiner.

Ombyggnad, Renoveringar

- Renoverat kök 2012
- Nya golv 2012
- Målat innertak 2012
- Tapetserat/målat väggar 2012
- Renoverat badrum 2016
- Nya innerdörrar 2012 + 2016

Månadsavgift

Avgift/hyra
3 066 kr

I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband & tilläggsförsäkring för bostadsrätt

Ekonomi

Andel i föreningen
0,70538%
Andel av årsavgiften är
0,70538%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Lägenhetsnummer
52-2021-1-31-4
Våningsplan
3 av 3
Hiss
Nej
Rum
2
Sovrum
1
Boarea
60,5 kvm*

* Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Driftskostnad (per månad)

Hushållsström
143 kr
Summa
143 kr

Föreningen har s.k. gemensamhetsel vilket innebär att varje lägenhetsinnehavare slipper de fasta avgifterna till nätägaren samt grundavgiften för elabonnemang hos elleverantören. Medlemmarna betalar endast för den el som förbrukas och kostnaden för elen debiteras på hyresavin. Nuvarande ägare har under det senaste året haft en genomsnittlig kostnad på 143 kr per månad avseende hushållselen.

Byggnadssätt

Byggår
1959
Uppvärmning
Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd
Ej utförd

Bostadsrättsförening

Namn
Hsb Brf Nejlikan
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
135
Antal lokaler
1
Överlåtelseavgift
1163*

* Betalas av säljare

Allmänt om föreningen

Föreningen äger och förvaltar fastigheterna Nejlikan 17-19. På fastigheterna har finns 7 flerfamiljshus uppförda 1959 med adress Björkgatan 1-33. Inom föreningen finns totalt 135 lägenheter.

Gå gärna in på föreningens hemsida: https://www.hsb.se/norr/brf/nejlikan

Föreningens ekonomi

Inga planerade förändringar eller avgiftshöjningar i dagsläget. Föreningen höjde avgiften senaste 2016 med 1 % och har inför 2019 beslutat om oförändrade avgifter.

Renoveringar - Utförda och planerade

Föreningen har renoverat ett flertal av fasaderna på gavelsidorna. Detta arbete kommer att fortsätta kontinuerligt de närmaste åren tills att alla gavelsidor är renoverade. Man planerar också att dreva och fodra om fönster. Föreningen har också en plan på att byta ut den gemensamma belysningen till led för att få ner energiförbrukningen samt planerar att byta ut 20 st garageportar.

2015- Renovering av föreningens gym, bastu/relax samt biblioteket. Nya motorvärmarplatser och besöksparkeringar samt ny belysning till på gården och garage.
2014- 2 nya altaner inom föreningen samt utökat antalet motorvärmarplatser med 10 st.
2013- Renovering fläktar, nya kallvattenledningar och ny trapphusbelysning.
2012- Nya kallvattenledningar
2006- Inglasning av balkongerna

Parkering

Föreningen har ett stort antal parkeringsplatser och har som mål att kunna tilldela nya ägare en bilplats inom 4 veckor från inflyttningsdatum.
Det finns 11 bilplatser i varmgarage, 18 st i kallgarage, 31 st med carport, 82 st motorvärmarplatser samt 40 gästparkeringar (max. 12h).
Priser: Varmgarage 325 kr/mån. Kallgarage 275 kr/mån- Carport 225-250 kr/mån. Motorvärmarplats 125 kr/mån. MC-plats 50 kr/mån. (El tillkommer för samtliga bilplatser förutom varmgarage.)

TV/bredband

Brf Nejlikan är ansluten till Comhem för tv, grundutbudet på tv ingår via Comhem.
Bredband via Telenor. Föreningen har ett gemensamt tecknat gruppanslutningsavtal/GAN med Telenor (Bredbandsbolaget) för bredband och ip-telefoni som ingår i avgiften,

Gemensamma utrymmen

Brf Nejlikan har ett flertal fina gemensamma utrymmen. Tvättstugorna finns att nå på följande adresser: Björkgatan 5-7, Björkgatan 15-17 och Björkgatan 25-27. Föreningens gym och bastu/relax finns på Björkgatan 9. Föreningen har också en samlingslokal på Björkgatan 19 och ett bibliotek på Björkgatan 25.

Länkar

Karta

Björkgatan 23

Björkgatan 23,
973 31 Luleå

Visa i Google Maps

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Marie Östling

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 070-980 44 22