Skänkeberg , Jönköping

Rödingshagen 16

Såld, 2019-06-13
Besiktigad
Slutpris
4 550 000 kr
Antal rum
3
Tomtarea
692 kvm
Typ
Friliggande villa
Boarea / Biarea
107 kvm / 13 kvm

 • Ansvarig mäklare

  Christian Österberg

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 0723-261100

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

. Rödingshagen 16 - Bjurfors
. Rödingshagen 16 - Bjurfors
. Rödingshagen 16 - Bjurfors
. Rödingshagen 16 - Bjurfors
. Rödingshagen 16 - Bjurfors
. Rödingshagen 16 - Bjurfors

Med sitt läge sticker det ut från mängden, bara ett par meter till såväl Stadsparken som Mariebovallen och dessutom längst in på en liten återvändsgata.

Området

Att bo i Skänkeberg

Skänkeberg är ett populärt område placerat på höjden strax väster om Jönköping. Området består framför allt av friliggande villor, radhus och parhus. Här bor man nära såväl vår vackra stadspark som Vattenledningsparken. Man har promenad- eller cykelavstånd ner till stan och goda kommunikationsmöjligheter. Buss nummer 18 går genom området och från Dalvik strax intill går 2.ans buss i skyttetrafik. På Dalvik finns även en välsorterad matbutik, posthantering och en pizzeria. På Skänkeberg finns flera förskolor och närmsta skola är på Dalvik. Här finns lekplatser i varje hörn, fotbollsplan och en kommunal tennisbana. Ett område att trivas, leva och bo i.

Köpa eller sälja bostad i Skänkeberg? Kontakta Bjurfors mäklare i Jönköping! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.