Nyproducerat Myresjöhus med havsnära läge

Kullavik - Malevik, Kungsbacka

Maleviksvägen 93

Nyproduktion
Utgångspris
7 300 000 kr
Antal rum
4
Tomtarea
1856 kvm
Typ
Friliggande villa
Boarea
98 kvm

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Nyproducerat Myresjöhus med havsnära läge

Plan tomt med idylliskt läge som ligger med direkt närhet till populära Maleviksskolan. Enplanshus med möjlighet att köpa till och inreda övervåningen

 • Ansvarig mäklare

  Martin Hallgren

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 031-68 69 71

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Smart 98+, enplanshus med en boarea om ca 98 kvm. Maleviksvägen 93 - Bjurfors
Smart 98+, enplanshus med en boarea om ca 98 kvm
Fastighetsmäklaren förmedlar endast tomten som kostar 3.950.000 SEK inkl. vatten och avlopp. Maleviksvägen 93 - Bjurfors
Fastighetsmäklaren förmedlar endast tomten som kostar 3.950.000 SEK inkl. vatten och avlopp
Stor tom om ca 1856 kvm. Maleviksvägen 93 - Bjurfors
Stor tom om ca 1856 kvm
Smart 98+. Maleviksvägen 93 - Bjurfors
Smart 98+
Smart 98+. Maleviksvägen 93 - Bjurfors
Smart 98+
Smart 98+. Maleviksvägen 93 - Bjurfors
Smart 98+

Beskrivning

Beskrivning

Plan tomt med idylliskt läge som ligger med direkt närhet till populära Maleviksskolan. Det är även nära till sköna havsbad i Malevik, Skalvik och Kullsvik. Det finns ett förslag från Myresjöhus på ett enplanshus (Smart 98) om ca 98 kvm. Möjlighet finna att köpa till och inreda övervåningen så att huset blir ca 158 kvm. Vattenburen golvvärme på entréplan. Från övre plan kommer det vara utsikt mot Maleviken

Huset är endast ett förslag vad som kan byggas på tomten. Kontakta Håkan Junedahl 0706-021517 för att få andra husalternativ .

Malevik har ett attraktivt läge där den omedelbara närheten till havet är en självklar del av livet med bad och småbåtshamn. Cyklar du bort till Maleviks Blåsippeväg så finns en tennisbana.
På promenadavstånd ligger Maleviksskolan med dagis och grundskola klass 1-9. Skolan är populär och har mycket gott renommé. Goda kommunikationer tar dig snabbt till Göteborg eller Kungsbacka. I Kullavik centrum finns bra service som post, bank och mataffär.
Förutom havet finns en given närhet till naturen; norr om tomten är du i det närmaste helt privat; du har skogen som närmsta granne.
Hamnen är en naturlig knytpunkt för de boende. Där finns allt från bastu, hopptorn till grilltunnor och för de yngre är Maleviks traditionella seglarskola en återkommande sommartradition.
Bara några hundra meter bort ligger dessutom västkustens vackraste cykelbana, den gamla Säröbanans banvall. En skön morgon kanske du vill ta cykeln ända in till centrala Göteborg för att sen återvända längs havet när kvällssolen kastar långa skuggor över Kullavik.

Fastighetsmäklaren förmedlar endast fastigheten(tomten) som kostar 3.950.000 SEK inklusive vatten och avlopp, för frågor om Myresjöhuset kontakta Håkan Junedahl på 0706 02 15 17. Kostnad för tomt och villa blir ca 8.820.000 SEK. Pool, garage och carport ingår ej i prisförslaget.

Fakta

Fastighetsbeteckning

Stjärneberg 1:5

Information

Typ
Friliggande villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Utgångspris
7 300 000 kr
Rum
4
Sovrum
3
Boarea
98 kvm*
Tomtarea
1856 kvm
Trädgård
Ja

* Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Två plans
Byggår
2019
Fasad
Trä
Grund
Betong
Stomme
Trä
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump

Vatten/Avlopp

Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Ekonomi

Taxeringsvärde
2 596 000 kr
Fastställt
2018
Kod
210, Småhusenhet, tomtmark
Fastighetsskatt/Avgift
25 960 kr

Besiktning

Besiktigad
Nej

Driftskostnad (per år)

Värme
26 040 kr
Försäkring
3 720 kr
Samfällighetsavgift
1 500 kr
Renhållning
2 790 kr
Vatten/Avlopp
7 285 kr
Summa
41 335 kr

Driftkostnader är uppskattad av mäklaren (uppvärmning och samfällighetskostnad, övriga är hämtade riktvärden. Ca 14000 kWh per år enligt Myresjöhus

Området

Mäklaren om Kullavik

Den lantliga idyllen, med vackra badvikar och stränder, klippor och skön natur gör Kullavik till en alldeles speciell plats på jorden. Njut av stillheten en ljummen sommarkväll, när doften från havet blandas upp med nyklippt gräs och grillad entrecote från de intilliggande trädgårdarna.

OMRÅDET
Någon lär ha sagt att i Kullavik är det aldrig långt till sommaren. Förmodligen menade personen att närheten till havet och det lantliga läget gör att det känns somrigt året om. Som kullaviksbo är man gärna ute i alla väder och många tar uppfriskande dopp i havet i alla väder. Att promenera längs klipporna eller ner mot stranden för en fika eller bara njuta av solen blir snabbt vardag för den som väljer att bosätta sig här.

NATUR OCH FRITID
Landskapet runt Kullavik är kuperat, med klippor och grönområden och har lockat seglare och sommargäster i århundraden. Här frodas seglarkulturen och den lokala seglingsklubben har genom åren haft många framstående seglare, både inom Sverige och i världseliten. Har du andra intressen än segling, finns en tennisklubb och flera närbelägna golfklubbar, som Särö, Vallda Golf, Kungsbacka GK och Sveriges äldsta golfklubb i Hovås. Många kullaviksbor tar också vara på möjligheterna i naturen runt knuten. På promenadavstånd breder Sandsjöbacka naturreservat ut sig med sina vida vidder, hedar och trolsk ekskog. Som gjort för timslånga hundpromenader, trail running eller fågelskådning. Tar du hellre cykeln löper Säröbanans gamla banvall genom samhället mellan Göteborg och Särö. Kring förra sekelskiftet transporterade tåget prominenta sommargäster ut till badorterna Särö, Billdal och Kullavik. Gästerna tillhörde i regel en välbeställd societet som lät uppföra pampiga sommarvillor, gärna i nationalromantisk stil på natursköna tomter. Med åren har sommarresidensen fått sällskap av ny bebyggelse, vilket har skapat ett mycket varierat villalandskap av stora och mindre hus i olika stilar och epoker, samt radhus, lägenheter och mindre stugor. Idag är de flesta hus permanentboenden. Och det är inte undra på. Med grönskande skogar i ryggen och blicken mot havet finns alla förutsättningar för en harmonisk tillvaro. Att det därtill är lika smidigt att ta sig in till Göteborg som till charmiga Kungsbacka för att handla, eller göra ärenden gör Kullavik till en plats där det är lätt att trivas.

Köpa eller sälja bostad i Kullavik? Kontakta våra mäklare i Göteborg! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Maleviksvägen 93

Maleviksvägen 93,
429 34 Kullavik

Visa i Google Maps

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Martin Hallgren

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 031-68 69 71

Förslag på andra bostäder

 • Friliggande villa

  Kullavik - Malevik, Kungsbacka

  Besiktigad
  Adress
  Källedalsvägen 12
  Pris
  5 975 000 kr
  Antal rum
  4
  Sovrum
  2
  Boarea / Biarea
  130 kvm / 56 kvm
  Tomtarea
  1150 kvm