Bostäder till salu i Frillesås

Hitta din nya bostad i Frillesås

Attraktiva bostäder till salu i Frillesås

Här hittar du alla våra lediga bostäder till salu i Frillesås just nu!

 • Adress
  Blackedalsvägen 142
  Pris
  475 000 kr
  Tomtarea
  1437 kvm
 • Friliggande villa

  Frillesås, Kungsbacka

  Adress
  Fagerviks Strandväg 40
  Utgångspris
  6 300 000 kr
  Antal rum
  4
  Sovrum
  3
  Boarea / Biarea
  90 kvm / 46 kvm
  Tomtarea
  2110 kvm

Området

Mäklaren om Frillesås

Frillesås, ca 23 km söder om Kungsbacka, är ett klassiskt sommarresmål. Bebyggelsen anpassas alltmer till året-runt-boende, men fortfarande ökar invånarantalet kraftigt under sommaren. Torstensvik och Landabukten är omtyckta badplatser med långgrunda sandstränder.

UTBILDNING
I Frillesås finns flera förskolor och en grundskola. Barnomsorgen i Kungsbacka kommun är väl utbyggd. Under de senaste åren har kommunen haft en hög utbyggnadstakt av förskoleplatser då behoven har varit stora. Grundskolorna i kommunen har flera olika inriktningar och målsättningen är att de ska vara bland de bästa i landet vad gäller studieresultat, funktionalitet, modernitet och miljö.

NATUR OCH FRITID
Av de sju pensionat som fanns under Frillesås glansdagar som badort, återstår nu endast Pensionat Frillesberg. Vallersvik Konferens- och Semestercenter är ett modernt konferens- och semestercenter med hotell, vandrarhem, camping, café och restaurang, beläget direkt vid havet. Sommartid anordnas aktiviteter för hela familjen. Stättareds Gård, i närheten av Hornsjön, är en friluftsgård med vandrarhem, vandringsleder, djur, barnaktiviteter, bad- och fiskemöjligheter.
Sjögärde Nya Golfklubb, mellan Frillesås och Breared, är en av kommunens många golfbanor. Oerhört vacker natur omger 18-hålsbanan som ligger i en öppen och levande jordbruksbygd.
Frillesås erbjuder flera föreningar, till exempel Frillesås FF där man kan träna fotboll, handboll och innebandy. Frillesås Bandy spelar sina hemmamatcher på Sjöaremossen och är en populär klubb i bygden.

KOMMUNIKATIONER
I området finns busskommunikationer och från Kungsbacka centrum går pendeltåg till centrala Göteborg.

Köpa eller sälja bostad i Frillesås? Kontakta våra mäklare i Kungsbacka! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.