På förhand

Förbered dig och din bostad inför försäljning med hjälp av Bjurfors tjänstepaket På förhand. Med ”På förhand” kan vi dessutom hjälpa dig att hitta och köpa din nya bostad.

Anmäl ditt intresse för På förhand här!

Om att förbereda sig och sin bostad inför en framtida bostadsaffär

▪ Förbered dig och bostaden för försäljning
▪ Matcha din bostad i Boagenten
▪ Marknadsför den som ”På förhand” på Bjurfors.se
▪ Hitta bostad via Boagenten
▪ Personlig köprådgivning

På förhand vänder sig till dig som kanske ännu inte hittat en ny bostad, till dig som vill förbereda dig inför en kommande försäljning eller till dig som helt enkelt vill se hur stort intresse det är för din bostad genom att snabbt och enkelt kunna komma ut på marknaden.

Vi genomför ett antal aktiviteter tillsammans för att du ska bli så förberedd som möjligt

Tjänsten På förhand innebär att vi tillsammans genomför ett antal aktiviteter för att du ska bli så förberedd som möjligt inför din kommande bostadsaffär. Vi börjar med en marknadsvärdering av din bostad, så att du får en god bild av vad ditt nuvarande boende är värt. Vi skapar även en sökprofil åt dig i vårt köparregister Boagenten och du får dessutom en egen köprådgivare.

Köprådgivaren är en erfaren mäklare som kan ge raka besked och svara på frågor inför ett köp eller en försäljning av en bostad eller tomt. Han eller hon är specialist på området där du söker ny bostad och är insatt i priser och utveckling. Din köprådgivare på Bjurfors är din rådgivare även om du köper din nya bostad av en annan fastighetsmäklare eller av en privatperson.

Du som väljer tjänsten På förhand får också en individuellt upprättad marknadsplan och en tänkt tidsplan inför en framtida försäljning av din nuvarande bostad. Tillsammans med din mäklare bestämmer du i vilken omfattning din bostad ska förberedas, eftersom vi kan presentera den för marknaden i olika nivåer. Detta gör att du med enkla medel och små insatser kan få ut bostaden på marknaden. Ska vi förbereda bostaden fullt ut gör vi allt underlag klart med faktainsamling, foto, planritning och bostadsbeskrivning. Om du väljer tjänsten På förhand är det lättare att slå till när din drömbostad dyker upp.

Vill du se hur stort intresse det finns för din bostad och hur mycket du kan tänkas få betalt?

Olika nivåer inom På förhand. Är du inte redo att sälja din bostad än, eller att den fullt ut finns det olika valmöjligheter inom På förhand. Vill du se hur stort intresse det finns för din bostad och hur mycket du kan tänkas få betalt? Då kan du välja att matcha din bostad i vårt spekulantregister Boagenten. Du kan även välja att visa din bostad publikt på Bjurfors.se. Oavsett om du väljer att marknadsföra din bostad i Boagenten eller publikt på Bjurfors.se kan du välja att presentera din bostad utan bilder, allt för att snabbt och enkelt komma ut på marknaden i ett tidigt skede. I båda dessa aktiviteter samlar du spekulanter inför en kommande försäljning. Det ger oss möjlighet att bygga upp ett ännu större spekulantregister för din bostad.

När det väl är dags att sälja har vi ett antal seriöst intresserade spekulanter som har hört av sig, både från Boagenten och via andra kanaler, och visat intresse för din bostad. Dessa bjuds in till första visningen alternativt en förhandsvisning.

Med hjälp av Boagenten blir det enklare att hitta rätt bostad.

Hitta bostad via Bjurfors söktjänst Boagenten. Med hjälp av Bjurfors söktjänst blir det enklare att hitta rätt bostad. Finns du med i vårt spekulantregister, Bjurfors Boagent, får du snabbt och smidigt information om de bostäder till salu som matchar dina specifika önskemål. Du får förhandsinformation om bostäder som ännu inte annonserats ut offentligt och en personlig kontakt att diskutera ditt framtida drömboende med. Det lönar sig att vara med i Bjurfors Boagent, eftersom en hel del av vara bostäder säljs direkt till spekulanterna i registret och således inte går ut på öppna marknaden. Du anmäler dig till Bjurfors Boagent via www.bjurfors.se/boagenten. Naturligtvis är tjänsten kostnadsfri.

Personlig köprådgivning. Bjurfors Köprådgivare är en tjänst som erbjuder dig en erfaren fastighetsmäklare som kan ge dig svar på många av de frågor du som köpare funderar över inför ett bostadsköp. Din personliga köprådgivare är expert i det område där du söker bostad och är ständigt uppdaterad gällande priser, utveckling, skolor och kommunikationer. Din köprådgivare på Bjurfors är din rådgivare även om du köper din nya bostad av en annan fastighetsmäklare eller av en privatperson.

Anmäl ditt intresse till På förhand här!