Mäklare i Stockholm

Mäklare i Huddinge

Välkommen till våra mäklare i Huddinge!

Välkommen till Bjurfors fastighetsmäklare i Huddinge. På vårt mäklarkontor i Huddinge arbetar erfarna och engagerade fastighetsmäklare som är specialister på Huddinge med omnejd.

Tillsammans har vi på kontoret över 37 års erfarenhet av bostadsförsäljningar i Huddinge och vi har tillsammans sålt 1000-tals bostadsrätter, hus och villor i områden så som Stuvsta, Skogås, Trångsund, Fullersta och Segeltorp. Då samtliga mäklare på kontoret bor eller har bott och trivts i Huddinge, är våra upplevelser av området självupplevda. Bjurfors Huddinge kan erbjuda dig några av Huddinges skickligaste och hårt arbetande mäklare. Erfarenhet genom Jenny Magnefelt som bor i Kynäs och som tack vare sina 16 år som fastighetsmäklare i Huddinge byggt upp ett stort nätverk och kontakter. På vårt kontor jobbar även Stefan Voigt som bor i Myrängen och som de senaste åren varit en av Huddinges absolut bästsäljande fastighetsmäklare. Dessutom Christoffer Kihlman som bor i Snättringe och som blev utsedd till Huddinges kommuns mest rekommenderade fastighetsmäklare under 2016 och nu senast 2017.

På Bjurfors arbetar alla mäklare efter Bjurforsmetoden; en välbeprövad sjustegsmetod som säkrar kvalitet och lönsamhet. Vi gör allt för att du som kund skall bli så nöjd som möjligt då du genomför din största och kanske allra viktigaste affär i livet. Vi fastighetsmäklare i Huddinge har alltid kunden i fokus och vi är inriktade på att nå gemensamma mål tillsammans med våra kunder.

Med vårt starka varumärke i ryggen och med marknadsföring av både bred och hög klass vill vi erbjuda Huddingeborna den bästa lösningen för er vid era bostadsförsäljningar. Där målet är att hitta rätt kund till just er bostad. Oavsett om du vill sälja, köpa eller bara vill veta vad din villa eller lägenhet är värd, så hjälper vi dig gärna med rådgivning eller med en kostnadsfri värdering av din bostad i Huddinge.

Ledigt jobb
Vi rekryterar inte bara de bästa mäklarna, utan även de som vill bli bäst. Nu söker vi ytterligare en vass fastighetsmäklare till vårt kontor i Huddinge.

Bjurfors Huddinge

Besöksadress:
Sjödalsvägen 19A
141 46 Huddinge

E-post:
Telefon: 08-711 33 00

Våra erfarna mäklare i Huddinge hjälper dig gärna att sälja din bostad i Huddinge kommun. Just nu förmedlar vi bostäder i bland annat: