Mäklare i Öresundsregionen

Mäklare i Malmö City

Välkommen till Bjurfors mäklare i Malmö City!

MALMÖ CITY. På vårt huvudkontor på Dockan i Malmö arbetar erfarna och engagerade fastighetsmäklare som är specialister på centrala Malmö.

Vi hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering av din bostad. Kontakta oss eller besök oss gärna på vårt kontor på Hallenborgs gata 1 i Malmö, som också är Bjurfors huvudkontor i Öresundsregionen.

Bjurfors Malmö City (Huvudkontor)

Besöksadress:
Hallenborgs gata 1
211 19 Malmö

E-post:
Telefon: 040-608 30 00

Mäklare och medarbetare

 • Mäklare Malmö city

 • Thierry Asso

  Fastighetsmäklare / Partner


  Telefon: 040-608 30 25

  Thierry har jobbat som mäklare i Malmö sedan 2007. Kombinationen av hög service och drivkraft har resulterat i att han har blivit en av de bäst presterande mäklarna i Malmö, under de senaste åren. Han koncentrerar sig på att sälja lägenheter i innerstan och villor i västra delarna Malmö. Ett positivt och proffsigt bemötande med helnöjda kunder som resultat är det viktigaste för Thierry.
 • Karin Bergkvist

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 27

  Karin är en målmedveten och engagerad mäklare med sina rötter i Malmö som strävar efter att göra lyckosamma affärer med helnöjda kunder. Något som Karin gärna delar med sig av tillsammans med sina kunder är intresset för inredning och hur man gör boendet sådär lagom stylat inför en försäljning. Karin sätter högt värde i att ge dig som kund en lönsam och trygg affär.
 • Carolina Enhörning

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 0701-64 67 09

  Carolina startade sin karriär på Bjurfors 2014 och har ett genuint intresse för både bostäder och människor. Hon är målinriktad, lyhörd och har stort fokus på att bygga upp samt upprätthålla kundrelationer, vilket skapar ett ömsesidigt förtroende och nöjda kunder. Med ett personligt engagemang, glädje och enorm drivkraft kommer Carolina tryggt vägleda dig genom din bostadsaffär.
 • Louise Frykman

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 046-273 26 76

  Louise har arbetat som högpresterande säljare sedan 2009 – och påbörjade sin Bjurfors-karriär 2014. Hennes inställning är att en bostadsförsäljning är den viktigaste affären i livet – och hon är därför på topp vid varje försäljning. Louise arbetar målmedvetet för att du ska uppnå högsta möjliga slutpris och hennes specialitet är att lyfta fram varje bostads styrkor. Louise är uppvuxen i Malmö och Lund.
 • Robert Hjalmarsson

  Fastighetsmäklare / Partner
  Säljcoach


  Telefon: 040-608 30 31

  Robert är en av våra mest högpresterande fastighetsmäklare. Med försäljning i blicken, ett brett leende på läpparna och fötterna stadigt i den skånska myllan är han år efter år en av de mäklare som säljer flest bostäder i Malmö. Robert började sin mäklarkarriär 2003 och har varit på Bjurfors sedan 2008. Förutom att vara en av Malmös mest anlitade mäklare säljcoachar han sina kollegor på Bjurfors. Men fokus ligger alltjämt på att förmedla bostäder, och visionen är densamma som alltid: Att vara Malmös bästa mäklare.
 • Malin Jangvert

  Fastighetsmäklare / Partner


  Telefon: 040-608 30 36

  Malin har sedan 1999 förmedlat över 1 000 bostäder i Malmö med omnejd. Hennes stora engagemang och målmedvetenhet ger tydliga resultat. Malins varma och innerliga sätt har gett många återkommande kunder och rekommendationer genom åren. Lyhörd, högpresterande och serviceinriktad är tre ord som beskriver henne bra.
 • Marielle Jungerup

  Fastighetsmäklare / Partner


  Telefon: 040-608 30 40

  Marielle är en driven skånetjej som arbetat i mäklarbranschen sedan våren 2008. Hon förmedlar huvudsakligen bostadsrätter i Malmö, staden hon är född och uppvuxen i. Marielle är en ödmjuk tävlingsmänniska som inspireras av nya utmaningar, personliga inredningsstilar och hängivna eldsjälar. Hon trivs bäst när tempot är högt och skrivbordet är städat.
 • Jennifer Karlsson

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 38

  Jennifer är en engagerad och positiv mäklare som strävar efter att uppnå sina kunders förväntningar och önskemål. Hon är nyfiken på människor och drivs av nya utmaningar. Genom tillgänglighet och hårt arbete vill Jennifer ge en trygg känsla genom hela försäljningen där både köpare och säljare blir nöjda med resultatet.
 • Helena Möller

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 46

  Helena Möller, med sina rötter i Hälsingland, har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2010. Hon har även lång erfarenhet inom företagande, försäljning och förhandling. Med sitt glada sinne och känsla för struktur genomför hon lyckade bostadsaffärer i Malmö City. Många nöjda säljare och köpare kan intyga att Helena är en skicklig och rutinerad mäklare som vet vad som krävs för att nå höga resultat.
 • Anders Nilsson

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 09

  Anders högsta prioritet är att bygga en långvarig kundrelation och att överträffa säljares och köpares förväntningar är alltid ölandssonens målsättning. Att köpet ska kännas tryggt är en självklarhet för Anders och han anser att receptet på det är hårt arbete, ömsesidigt förtroende och noggrannhet genom hela försäljningsprocessen. Anders säljer bostäder i Malmöregionen där han använder sig av sin målmedvetenhet och driv för en lyckad affär.
 • Andrés Villalobos

  Fastighetsmäklare


  Mobil: 0739-20 66 70
  Telefon: 040-608 30 33

  Andrés har jobbat med försäljning sedan 2009 och började sin karriär på Bjurfors 2014. Han sätter alltid kunden främst och lyssnar efter dennes behov. Han är resultatinriktad, driven och strukturerad och har ett målmedvetet tänk för sin försäljning, vilket genererar en hög kundnöjdhet. Andrés ger dig ett stort engagemang och vägleder dig hela vägen från start till mål i en lyckad bostadsaffär.
 • Hülya Asanovski

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 41

  Hülya har jobbat i mäklarbranschen sedan 2009 och fortsätter nu sin karriär på Bjurfors. Tack vare att hon är född och uppvuxen i Malmö har hon ett stort kontaktnät. Det som gör Hülya till en duktig mäklare är att hon alltid strävar efter att hennes kunder ska få bäst betalt, vilket har resulterat i många nöjda och återkommande kunder.
 • Dajana Kalman

  Fastighetsmäklare
  Föräldraledig


  Telefon: 040-608 30 34

  Dajana är en positiv och ambitiös Malmötjej som drivs av nya utmaningar. Med lång akademisk bakgrund inom bland annat rättssociologi och nationalekonomi, men även erfarenhet av försäljning och att driva företag har Dajana skapat sig ett gott sinne för affärer. God service, noggrannhet och ett adekvat arbetssätt är Dajanas ledord för att hjälpa er igenom er bostadsaffär.
 • Mathilda Skoglund

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 32 52

  Mathilda har arbetat på Bjurfors i Malmö sedan 2013. Med passion för sitt yrke är hennes ambition att genomföra lyckosamma affärer med fokus på nöjda kunder. Med bakgrund inom elitidrott har Mathilda en målmedvetenhet och vinnarinstinkt som ständigt tar henne till toppen. Tillsammans med hennes engagemang, pålitlighet och känsla för service vilar din bostadsaffär tryggt i hennes händer.
 • Patrik Tegnhammar

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 17

  Patrik är en positiv och serviceinriktad person som med största engagemang för sina kunder alltid strävar efter att både köpare och säljare ska känna sig nöjda med sin bostadsaffär. Med sin omfattande kunskap om bostadsmarknaden i Malmö och sin stora förståelse för människor, kommer han med trygghet och lyhördhet ta hand om dig som kund hela vägen genom försäljningsprocessen. Något som verkligen gläder Patrik är återkommande kunder och rekommendationer som ett resultat av ett väl utfört arbete.
 • Sara Persson

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 23

  Sara har många års erfarenhet inom säljbranschen och började arbeta på Bjurfors 2013. Hon drivs av att tillgodose sina kunders förväntningar och arbetar hårt för att varje affär ska anpassas efter varje kunds behov och önskemål. Sara lämnar inget åt slumpen och med ett glatt humör guidar hon dig genom din bostadsaffär.
 • Mäklare Nyproduktion Öresundsregionen

 • Remus Cismas

  Fastighetsmäklare
  Försäljningsansvarig Nyproduktion


  Telefon: 040-608 30 16

  Remus har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2005. Tidigare har han förmedlat villor, bostadsrätter och lokaler, för att 2009 specialisera sig på nyproduktion i alla former. Hans främsta egenskaper är kunskapen om processer och försäljning inom nyproduktion samt hans tålamod. Remus brinner för att hjälpa familjer att hitta sitt drömboende och gillar nya utmaningar.
 • Anette Andersson

  Fastighetsmäklare
  Projektledare Nyproduktion


  Telefon: 040-608 30 15

 • Marie Christensen

  Fastighetsmäklare
  Projektledare Nyproduktion


  Telefon: 040-608 30 14

  Marie har förmedlat bostäder i flera år i regionen och vet att engagemang och driv är viktigt i försäljningsarbetet. Marie är specialiserad på nyproduktion och jobbar även med projektledning för att hjälpa våra byggherrar med allt som krävs innan ett nytt projekt kan sättas igång för försäljning med allt från att titta på vad som kan utvecklas i ett område till marknads- och försäljningsplaner. Hon älskar sitt jobb och det märks när ni ser resultatet!
 • Conny Knutsson

  Fastighetsmäklare
  Projektledare Nyproduktion


  Telefon: 040-608 30 12

  Conny är född och uppvuxen i Malmö och kan sina gator och områden. Efter flera år inom olika serviceyrken bestämde han sig 2007 för att sadla om till mäklare. Idag jobbar han på Bjurfors Malmö Citykontor och förmedlar bostadsrätter i Malmöregionen. Han ger dig alltid ett trevligt bemötande och är aldrig nöjd förrän du som kund är nöjd.
 • Karolina Wictorin

  Fastighetsmäklare
  Projektledare Nyproduktion


  Telefon: 040-608 30 26

 • Ledning & Försäljning

 • Ola Lundqvist

  VD


  Telefon: 040-608 30 04

 • Mattias Larsson

  Vice VD


  Telefon: 040-608 30 21

 • Per Ekvall

  Försäljningschef


  Telefon: 040-608 30 06

 • Fredrik Josefsson

  Försäljningschef


  Telefon: 040-608 30 18

 • Ekonomi

 • Dan Amlon

  Ekonomichef


  Telefon: 040 - 608 30 32

 • Magnus Harneman

  Redovisningsekonom


  Telefon: 040-608 30 00

 • Jessica Löf

  Ekonomiassistent


  Telefon: 040-608 30 20

 • Michelle Wihlborg

  Redovisningsekonom


  Telefon: 040-608 30 29

 • Marknad

 • Camilla Revå Axby

  Marknadschef


  Telefon: 040-608 30 08

 • Caroline Andersson

  Marknadskoordinator


  Telefon: 040-608 30 10

 • Ellen Lissman Berggren

  Ansvarig digitala medier


  Telefon: 0739-20 66 94

 • Marika Härstedt

  Grafisk kommunikation


  Telefon: 040 - 608 30 13

 • Maria Roslund

  Marknadskoordinator


  Telefon: 040-608 30 22

 • Daniel Måryd

  Webbmaster


  Telefon: 040-608 32 53

 • Martin Persson

  Webbredaktör


  Telefon: 040-608 30 44

 • Kundvård

 • Joakim Spåre

  Chef Affärsstöd


  Mobil: 0739-20 66 89
  Telefon: 040-608 30 19

 • Elin Albertsson

  Kundvårdsansvarig


  Telefon: 040-608 30 30

 • Reception

 • Jennie Klaar

  Receptionsansvarig
  IT-koordinator


  Telefon: 040-608 30 02

 • Maria Wernberg

  Receptionist


  Telefon: 040-608 30 39

 • Mäklarassistenter

 • Malin Malmqvist

  Mäklarassistent


  Telefon: 040-608 30 49

 • Lisa Ekdahl

  Mäklarassistent


  Telefon: 040-608 30 42

 • Emmeli Ryd

  Mäklarassistent


  Telefon: 040-608 30 43

 • Kimberly Dölling

  Mäklarassistent


  Telefon: 040-608 30 43

 • Fotografer

 • Erik Grönlund

  Fotograf


  Telefon: 040-608 30 00

  Ursprungligen från reklambranschen och har arbetat som fotograf under 20 år i New York. Idag tar Erik sig an ditt hem med passion, perfektionism och öga för detaljer. Med hans gedigna intresse för såväl inredning som arkitektur fångar han vinklar och detaljer som många knappt lägger märke till men som är med till att skapa de grundläggande delarna av historien kring just ditt hem.
 • Fredrik Trossö

  Fotograf


  Telefon: 040-608 30 00

  Med en fördjupad medvetenhet kring hemmens inneboende uttryck och med en skarpa blick tar Fredrik nogsamt tillvara din bostads unika värden i form av välavvägda bildutsnitt och inbjudande bildserier. Resultatet blir en visuell exposé över ditt hem med dess sammanlagda tilldragningskraft i fokus.
 • Traineer & visningsvärdar

 • Fredrik Carlsson

  Trainee


  Telefon: 040-608 30 45

 • Astrid Hovensjö

  Trainee
  Visningsvärd


  Telefon: 040-608 30 45

 • Axel Karlsson Pacheco

  Trainee
  Visningsvärd


  Telefon: 040-608 30 45

 • Övriga medarbetare

 • Håkan Johansson

  Affärsutveckling


  Telefon: 070-782 00 06

Till salu

 • Bostadsrättslägenhet

  Dammfri, Malmö

  Adress
  John Ericssons väg 65 C
  Pris
  1 750 000 kr
  Månadsavgift
  3 244 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  1
  Boarea
  69 kvm

  Visning: 2018-01-25 18.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Borggård, Staffanstorp

  Adress
  Rudolf Bååths Väg 8D
  Utgångspris
  2 195 000 kr
  Månadsavgift
  4 630 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  81 kvm

  Visning: 2018-01-28 11.15 Boka här

 • Bostadsrättsradhus

  Gullvik, Malmö

  På förhand
  Adress
  Helenetorpsgatan 18
  Pris
  1 595 000 kr
  Månadsavgift
  4 103 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  71 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!
  Visning: 2018-01-28 13.00

 • Bostadsrättslägenhet

  Davidshall/Stadsteatern, Malmö

  På förhand
  Adress
  Thottsgatan 16B
  Utgångspris
  2 695 000 kr
  Månadsavgift
  3 108 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  53,9 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Gamla Väster, Malmö

  Adress
  Ostindiefararegatan 5
  Utgångspris
  3 695 000 kr
  Månadsavgift
  6 370 kr
  Antal rum
  4
  Sovrum
  2
  Boarea
  99 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Nobeltorget, Malmö

  Adress
  Vitemöllegatan 4 C
  Pris
  995 000 kr
  Månadsavgift
  3 152 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  52 kvm

  Visning: 2018-01-23 18.15

 • Bostadsrättslägenhet

  Gamla Väster, Malmö

  Adress
  Västergatan 8
  Utgångspris
  4 595 000 kr
  Månadsavgift
  3 358 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  79 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Håkanstorp, Malmö

  Adress
  Scheelegatan 2 A
  Pris
  1 395 000 kr
  Månadsavgift
  3 314 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  74,5 kvm

  Visning: 2018-01-23 17.00

 • Bostadsrättslägenhet

  Ribersborg, Malmö

  Adress
  Roslins väg 12A
  Pris
  2 195 000 kr
  Månadsavgift
  3 867 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  66 kvm

  Visning: 2018-01-28 12.50 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Sofiaparken, Lund

  Adress
  Sofiavägen 5A
  Utgångspris
  1 550 000 kr
  Månadsavgift
  1 840 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  24,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Rörsjöstaden, Malmö

  Adress
  Ehrensvärdsgatan 18
  Utgångspris
  1 595 000 kr
  Månadsavgift
  2 797 kr
  Antal rum
  2,5
  Sovrum
  1
  Boarea
  54 kvm

  Visning: 2018-01-22 17.15

 • Bostadsrättslägenhet

  Västra Hamnen, Malmö

  Adress
  Salongsgatan 24
  Utgångspris
  1 595 000 kr
  Månadsavgift
  3 354 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  42,3 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Linero, Lund

  På förhand
  Adress
  Kämpagränden 7D
  Månadsavgift
  4 678 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  85 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Dammfri, Malmö

  På förhand
  Adress
  Ribevägen 19B
  Utgångspris
  1 995 000 kr
  Månadsavgift
  4 134 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  62 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!
  Visning: 2018-01-28 12.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Värnhem, Malmö

  Budgivning pågår
  Adress
  Vårgatan 3 B
  Utgångspris
  495 000 kr
  Månadsavgift
  1 169 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  14 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Rörsjöstaden, Malmö

  Adress
  Gabriel Jönssonsgatan 1A
  Pris
  2 395 000 kr
  Månadsavgift
  3 575 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  60 kvm

  Visning: 2018-01-28 13.50 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Lugnet, Malmö

  Adress
  Lugna gatan 76
  Utgångspris
  2 595 000 kr
  Månadsavgift
  5 598 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  93 kvm

  Visning: 2018-01-22 17.00

 • Bostadsrättslägenhet

  Borgmästaregården, Malmö

  Adress
  Annebergsgatan 10B
  Utgångspris
  1 495 000 kr
  Månadsavgift
  3 541 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  65,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Davidshall/Stadsteatern, Malmö

  Adress
  Carl Herslowsgatan 11D
  Utgångspris
  3 395 000 kr
  Månadsavgift
  4 881 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  93 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Drottningtorget, Malmö

  Adress
  Norregatan 6
  Utgångspris
  2 725 000 kr
  Månadsavgift
  3 735 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  75,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Östra Sorgenfri, Malmö

  På förhand
  Adress
  Kiviksgatan 4b
  Pris
  1 150 000 kr
  Månadsavgift
  3 591 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  52 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Nobeltorget, Malmö

  Adress
  Torekovsgatan 20C
  Utgångspris
  895 000 kr
  Månadsavgift
  2 408 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  37 kvm

  Visning: 2018-01-22 16.30

 • Bostadsrättsradhus

  Bunkeflostrand, Malmö

  På förhand
  Adress
  Oxelallén 1B - Nyproduktionsprojektet 3 radhus
  Utgångspris
  3 475 000 kr
  Månadsavgift
  4 898 kr
  Antal rum
  4
  Sovrum
  3
  Boarea
  118 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Gamla Väster, Malmö

  Adress
  Skomakaregatan 4 A
  Utgångspris
  5 350 000 kr
  Månadsavgift
  7 937 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  143 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Södertorp, Malmö

  Adress
  Konsultgatan 19
  Utgångspris
  1 395 000 kr
  Månadsavgift
  4 584 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  83,5 kvm

  Visning: 2018-01-24 16.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Västra Hamnen, Malmö

  Adress
  Mastgränd 32
  Utgångspris
  2 295 000 kr
  Månadsavgift
  3 003 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  54 kvm

  Visning: 2018-01-22 16.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Pildammsparken, Malmö

  Adress
  Själlandstorget 2 B
  Utgångspris
  695 000 kr
  Månadsavgift
  1 416 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  18 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Drottningtorget, Malmö

  Adress
  Husargatan 4
  Utgångspris
  2 495 000 kr
  Månadsavgift
  4 156 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  68 kvm

  Visning: 2018-01-24 17.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Slussen, Malmö

  På förhand
  Adress
  Östra Förstadsgatan 10 A
  Utgångspris
  2 295 000 kr
  Månadsavgift
  5 181 kr
  Antal rum
  4
  Sovrum
  3
  Boarea
  98 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Rörsjöstaden, Malmö

  Adress
  Kommendörsgatan 9a
  Pris
  3 995 000 kr
  Månadsavgift
  4 876 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  80 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättsradhus

  Bunkeflostrand, Malmö

  På förhand
  Adress
  Oxelallén 1C
  Utgångspris
  3 675 000 kr
  Månadsavgift
  4 898 kr
  Antal rum
  4
  Sovrum
  3
  Boarea
  118 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!
  Visning: 2018-01-24 17.15 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Lugnet, Malmö

  Adress
  Brogatan 8
  Utgångspris
  2 095 000 kr
  Månadsavgift
  5 589 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  72,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Ribersborg, Malmö

  Adress
  Erikstorpsgatan 8
  Utgångspris
  3 495 000 kr
  Månadsavgift
  4 643 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  87 kvm

  Visning: 2018-01-28 11.30 Boka här

 • Friliggande villa

  Vellinge, Vellinge

  Adress
  Vellingebacken 32-6
  Utgångspris
  3 395 000 kr
  Antal rum
  5
  Sovrum
  3
  Boarea / Biarea
  120 kvm / 50 kvm
  Tomtarea
  795 kvm

  Visning: 2018-01-28 12.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  S:t Knut, Malmö

  Adress
  Spånehusvägen 49C
  Utgångspris
  1 650 000 kr
  Månadsavgift
  2 128 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  57 kvm

  Visning: 2018-01-25 16.45 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Södertorp, Malmö

  Adress
  Arkitektgatan 37
  Utgångspris
  1 595 000 kr
  Månadsavgift
  3 279 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  65 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Limhamns Sjöstad, Malmö

  Adress
  Rosengrens gata 21
  Utgångspris
  3 295 000 kr
  Månadsavgift
  3 907 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  75 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Malmö, Malmö

  Adress
  Dockgatan 13a
  Utgångspris
  3 495 000 kr
  Månadsavgift
  3 304 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  74 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Slussen, Malmö

  Adress
  Östra Förstadsgatan 10B
  Utgångspris
  2 195 000 kr
  Månadsavgift
  4 497 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  82 kvm

  Visning: 2018-01-28 12.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Drottningtorget, Malmö

  Adress
  Humlegatan 8
  Utgångspris
  2 850 000 kr
  Månadsavgift
  5 892 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  101,6 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Västra Hamnen, Malmö

  På förhand
  Adress
  Västra Varvsgatan 56
  Pris
  2 995 000 kr
  Månadsavgift
  3 666 kr
  Antal rum
  2,5
  Sovrum
  1
  Boarea
  70 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Friliggande villa

  Bellevue Sjösida, Malmö

  Exklusiv
  Adress
  Vikingagatan 39B
  Pris
  11 750 000 kr
  Antal rum
  8
  Boarea / Biarea
  318 kvm / 17 kvm
  Tomtarea
  788 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Nobeltorget, Malmö

  På förhand
  Adress
  Nobelvägen 89
  Pris
  675 000 kr
  Månadsavgift
  1 472 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  23,6 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Ribersborg, Malmö

  På förhand
  Adress
  Regementsgatan 11
  Pris
  4 195 000 kr
  Månadsavgift
  4 955 kr
  Antal rum
  4,5
  Boarea
  125,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Rörsjöstaden, Malmö

  Adress
  Kungsgatan 30B
  Utgångspris
  4 995 000 kr
  Månadsavgift
  4 954 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  1
  Boarea
  96,4 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Malmö, Malmö

  Adress
  Fiskehamnspromenaden 11B
  Utgångspris
  4 495 000 kr
  Månadsavgift
  2 006 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  50 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Friliggande villa

  Arlöv, Burlöv

  Adress
  Mellanvångsgatan 1
  Utgångspris
  2 895 000 kr
  Antal rum
  5
  Sovrum
  4
  Boarea
  92 kvm
  Tomtarea
  547 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Adress
  Löjtnantsgatan 14
  Utgångspris
  3 795 000 kr
  Månadsavgift
  2 969 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  81 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

Sålt

Här presenterar vi ett urval av bostäder som förmedlats av Mäklare i Malmö City

 • Bostadsrättslägenhet

  Söderkulla, Malmö

  Såld, 2018-01-21
  Adress
  Kungsörnsgatan 12
  Slutpris
  1 500 000 kr
  Månadsavgift
  6 124 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  105,5 kvm

  Visning: 2018-01-23 17.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Slottsstaden/Ribersborg, Malmö

  Såld, 2018-01-21
  Adress
  Östra kristinelundsvägen 25 B
  Slutpris
  1 750 000 kr
  Månadsavgift
  3 682 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  57 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Dockan, Malmö

  Såld, 2018-01-19
  Adress
  Isbergs gata 16
  Slutpris
  3 495 000 kr
  Månadsavgift
  4 124 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  90 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Dockan, Malmö

  Såld, 2018-01-18
  Adress
  Krankajen 42
  Månadsavgift
  4 164 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  112 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Söderkulla, Malmö

  Såld, 2018-01-17
  Adress
  Ormvråksgatan 29
  Slutpris
  930 000 kr
  Månadsavgift
  3 910 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  69,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Östra Sorgenfri, Malmö

  Såld, 2018-01-17
  Adress
  Spånehusvägen 56A
  Slutpris
  1 090 000 kr
  Månadsavgift
  2 674 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  50 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Borgmästaregården, Malmö

  Såld, 2018-01-17
  Adress
  Albinsrogatan 3D
  Slutpris
  1 800 000 kr
  Månadsavgift
  3 926 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  76 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Nobeltorget, Malmö

  Såld, 2018-01-14
  Adress
  Vitemöllegatan 12C
  Slutpris
  995 000 kr
  Månadsavgift
  3 410 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  48 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Erikslust, Malmö

  Såld, 2018-01-14
  Adress
  Erikslustvägen 36 K
  Slutpris
  3 375 000 kr
  Månadsavgift
  5 385 kr
  Antal rum
  5
  Sovrum
  3
  Boarea
  108,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Rörsjöstaden, Malmö

  Såld, 2018-01-13
  Adress
  Föreningsgatan 48C
  Slutpris
  2 650 000 kr
  Månadsavgift
  5 061 kr
  Antal rum
  4
  Sovrum
  2
  Boarea
  106 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Rådmansvången, Malmö

  Såld, 2018-01-12
  Adress
  Pildammsvägen 12 / Carl Gustafs väg 26
  Slutpris
  2 075 000 kr
  Månadsavgift
  3 970 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  66 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Ribersborg, Malmö

  Såld, 2018-01-12
  Adress
  Henrik Wranérsgatan 1 B 3
  Slutpris
  1 221 000 kr
  Månadsavgift
  2 358 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  33 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Folkets Park, Malmö

  Såld, 2018-01-10
  Adress
  Kristianstadsgatan 25A
  Slutpris
  1 350 000 kr
  Månadsavgift
  2 605 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  35 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Nobeltorget, Malmö

  Såld, 2018-01-10
  Adress
  Brobygatan 8
  Slutpris
  860 000 kr
  Månadsavgift
  1 814 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  30 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  S:t Knut, Malmö

  Såld, 2018-01-09
  Adress
  Bokhållaregatan 31
  Slutpris
  1 340 000 kr
  Månadsavgift
  2 816 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  47 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Värnhem, Malmö

  Såld, 2018-01-09
  Adress
  Föreningsgatan 70 U3
  Slutpris
  1 050 000 kr
  Månadsavgift
  2 554 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  38 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Södertorp, Malmö

  Såld, 2018-01-05
  Adress
  Konsultgatan 29
  Slutpris
  1 450 000 kr
  Månadsavgift
  4 618 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  83,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Klostergården, Lund

  Såld, 2018-01-05
  Adress
  Sunnanväg 6 L
  Slutpris
  1 050 000 kr
  Månadsavgift
  1 857 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  26,4 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Limhamn, Malmö

  Såld, 2017-12-27
  Adress
  Harvgränd 4
  Slutpris
  1 450 000 kr
  Månadsavgift
  2 817 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  38 kvm
 • Radhus

  Oxie, Malmö

  Såld, 2017-12-27
  Adress
  Lergodsvägen 179
  Slutpris
  1 320 000 kr
  Månadsavgift
  7 391 kr
  Antal rum
  5
  Sovrum
  4
  Boarea
  124 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Västra Hamnen, Malmö

  Såld, 2017-12-22
  Adress
  Västra Varvsgatan 21B
  Slutpris
  3 100 000 kr
  Månadsavgift
  4 437 kr
  Antal rum
  4
  Sovrum
  3
  Boarea
  86 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Oxie, Malmö

  Såld, 2017-12-20
  Adress
  Oxievångsvägen 17
  Slutpris
  1 150 000 kr
  Månadsavgift
  5 302 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  84 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Möllevången, Malmö

  Såld, 2017-12-19
  Adress
  Bergsgatan 35
  Slutpris
  3 000 000 kr
  Månadsavgift
  5 927 kr
  Antal rum
  4
  Sovrum
  3
  Boarea
  115 kvm
 • Andelsrätt

  Slussen, Malmö

  Såld, 2017-12-19
  Adress
  Slussgatan 12L
  Slutpris
  1 850 000 kr
  Månadsavgift
  2 285 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  65 kvm

Hitta till oss