Nyhetsarkiv

2019

 • Hon vann tävlingen - Bjurfors skänker 49.000 kr till Barncancerfonden

  Det blev Olivia Nilsson från Malmö som drog längsta strået i Bjurfors tävling ”1 krona”. Det betyder att Olivia betalar 1 krona i mäklararvode, medan Bjurfors skänker 49.000 kronor till välgörenhet.Mattias Larsson, vd Bjurfors Skåne, gratulerar vinnaren Olivia Nilsson.

  Det blev Olivia Nilsson från Malmö som drog längsta strået i Bjurfors tävling ”1 krona”. Det betyder att Olivia betalar 1 krona i mäklararvode, medan Bjurfors skänker 49.000 kronor till välgörenhet.

 • Bjurfors på plats i Kristianstad – planerar redan för nästa steg

  Med en tydlig strategi för att ta till vara på synergieffekterna och flyttströmmarna i hela länet etablerar Bjurfors nu kontor i Kristianstad.
  – Med våra senaste och framgångsrika etableringar i södra och östra delen av Skåne i ryggen är vi fulla av självförtroende. Efterfrågan på vår tjänst ökar hela tiden vilket gör att det nu är läge slå upp portarna i Kristianstad, säger Mattias Larsson, vd Bjurfors Skåne.

 • Här är Årets Bjurforsmäklare 2018

  Bjurfors har utsett Årets mäklare 2018 bland sina medarbetare. Priset speglar en sammanvägning av affärsresultat och kundnöjdhet och Daniel Adelsson, fastighetsmäklare i Mölndal, är den historiska vinnaren. Daniel har fått utmärkelsen Årets Bjurforsmäklare för sjätte året i rad.

 • Han blir ny vd för Bjurfors Skåne

  Från och med 1 februari är Mattias Larsson ny vd för Bjurfors Skåne. Han efterträder Ola Lundqvist, som fortsätter som arbetande styrelseordförande i bolaget.

 • Bjurfors växlar upp på Costa Blanca

  Bjurfors förstärker sin utlandsverksamhet ytterligare och startar på nytt upp verksamhet i ny regi på Costa Blanca söder med kontor i Torrevieja och på Costa Blanca norra med siktet inställt på kontor i Benidorm. Detta är en del av en ambitiös satsning för att Bjurfors ska bli den bästa svenska aktören på den spanska marknaden.

 • Allt fler positiva till nedtrappning av ränteavdraget

  En avtrappning av ränteavdraget för bolån får allt bredare politiskt stöd. En ny SIFO-undersökning från mäklarföretaget Bjurfors visar att allt fler är positiva till en nedtrappning, även om fler bolånetagare är emot än för.

 • Tredje generationen tar över i Åre

  1983 startade Åke och Hans Westerlind ett mäklarföretag i Åre som i februari 1999 blev Bjurfors i Åre. Bolaget har drivits och ägts av Hans Westerlind sedan dess och består idag av nio medarbetare. Nu tillträder Joakim Westerlind som vd och går in som delägare i bolaget. Det blir alltså tredje generationen Westerlind som nu tar vid.

 • Bostadsfrågorna Sveriges regering måste lösa

  De bostadsreformer som främst behöver tillkomma är förbättrade möjligheter för yngre att få en bostad, följt av sänkt reavinstskatt och fler hyresbostäder. Allt detta framgår när SIFO ställt en rad frågor om bostadspolitik till svenska storstadsbor, på uppdrag av mäklarföretaget Bjurfors.

 • Bjurfors öppnar i Kristianstad

  Bjurfors fortsätter att växa i Skåne, och etablerar sig nu i Kristianstad.
  Våra tidigare etableringar har slagit väl ut och därför kommer vi till Kristianstad med stärkt självförtroende, säger Mattias Larsson, vice vd på Bjurfors Skåne, till Kristianstadsbladet.

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012