Nyheter

Här hittar du nyheter från Bjurfors.

Du som är journalist är välkommen att besöka vårt pressrum på Mynewsdesk.

Nyheter från Bjurfors fastighetsmäklare

 • Bostadsfrågorna Sveriges regering måste lösa

  De bostadsreformer som främst behöver tillkomma är förbättrade möjligheter för yngre att få en bostad, följt av sänkt reavinstskatt och fler hyresbostäder. Allt detta framgår när SIFO ställt en rad frågor om bostadspolitik till svenska storstadsbor, på uppdrag av mäklarföretaget Bjurfors.

 • Bjurfors öppnar i Kristianstad

  Bjurfors fortsätter att växa i Skåne, och etablerar sig nu i Kristianstad.
  Våra tidigare etableringar har slagit väl ut och därför kommer vi till Kristianstad med stärkt självförtroende, säger Mattias Larsson, vice vd på Bjurfors Skåne, till Kristianstadsbladet.

 • Bjurfors storsatsar på nyproduktion i Stockholm

  Bjurfors ökar nu sin satsning på nyproduktion genom att starta Bjurfors Nyproduktion Stockholm, ett franchisebolag som helt och hållet inriktar sig på försäljning av nyproducerade bostäder. Detta är en del av en ambitiös satsning att skapa Sveriges mest kompletta mäklartjänst för fastighetsutvecklare.

 • Bjurfors öppnar i Luleå

  I början av december öppnas portarna för fastighetsmäklaren Bjurfors nya kontor på Smedjegatan 10 i Luleå. Kontoret kommer att drivas av Marie Östling, Nina Kaewsit, och Therese Backman som tillsammans har 20 års erfarenhet i mäklarbranschen. Och deras ambitioner är väldigt högt ställda.

 • Allt fler storstadsbor får svårt att klara räntehöjning

  Allt fler storstadsbor får svårt att klara en större räntehöjning. Var femte hushåll har inte råd att betala en boränta på mer än 4 procent. Samtidigt är det få som förväntar sig en räntehöjning från Riksbanken i år, trots att mycket pekar på det. Att detta visar en SIFO-undersökning beställd av mäklarfirman Bjurfors.

Visa fler nyheter