Nyheter

Här hittar du nyheter från Bjurfors.

Du som är journalist är välkommen att besöka vårt pressrum på Mynewsdesk.

Nyheter från Bjurfors fastighetsmäklare

 • Många vill bo i gamla polishuset

  Det gamla polishuset vid Davidshallstorg projekteras just nu av Riksbyggen för att bli ett nytt bostadskvarter i centrala Malmö. Brf Neo Davidshall kommer bli ett kvarter och innehålla cirka 124 lägenheter. Nu står det klart att Bjurfors Nyproduktion är ansvariga för försäljningen av alla lägenheterna tillsammans med Riksbyggen. Säljstarten är planerad till våren 2018 men intresset är rekordstort redan nu.

 • Allt fler positiva till nedtrappning av ränteavdraget

  En avtrappning av ränteavdraget för bolån får allt bredare politiskt stöd. En ny SIFO-undersökning från Bjurfors visar att allt fler är positiva till en nedtrappning, även om fler bolånetagare är emot än för. Bjurforsmäklare varnar samtidigt för att ett avskaffande av avdraget kan få stora konsekvenser på sikt om räntan går upp.

 • Prisrekord i Malmö – över 81 000 kr/kvm

  Priserna på bostadsmarknaden i Malmö fortsätter att öka. För första gången någonsin har en lägenhet sålts för över 81 000 kronor per kvadrat, vilket innebär ett nytt prisrekord i Malmö. Försäljningen hanterades av Bjurfors Nyproduktion i samarbete med Veidekke Bostad.

 • Bjurfors öppnar i Linköping

  Bjurfors expansion i landets större städer fortsätter. Nu etablerar vi oss i Linköping. – Sveriges sjunde största stad är givetvis mycket intressant för Bjurfors och vårt storstadskoncept. I och med etableringen i Linköping täcker vi nu in samtliga av landets nio största städer, säger Bjurfors Sveriges båda ägare Mats Ljung och Ola Lundqvist.

 • Ny VD för Bjurfors Stockholm

  Bjurfors har anställt Fredrik Kullman som ny VD för Bjurfors Stockholm. Han tillträder sin nya tjänst i början av augusti.
  – Vi är nu rustade för att ta nästa steg och ytterligare stärka vår ställning och ta fler marknadsandelar i Stockholmsregionen, säger Mats Ljung, styrelseordförande i Bjurfors Sverige.

Visa fler nyheter