Hovås, Göteborg

Uggleberget 15

Status
Kommande
Bostäder
38
Preliminär inflyttning
Höst/ Vinter 2020
Boarea
33 kvm - 104,5 kvm
Rum
1 - 4
Pris
1 600 000 kr - 6 450 000 kr

Preliminär inflyttning Höst/ Vinter 2020

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för visning.

Mäklare

 • Ansvarig mäklare

  Jonna Alm

  Tf säljansvarig Nyproduktion
  Fastighetsmäklare/ Projektledare

  :
  Telefon: 031-733 20 20

 • Extra kontaktperson

  Therese Bjurenlind

  Tf säljansvarig Nyproduktion
  Fastighetsmäklare/ Projektledare

  :
  Telefon: 031-733 20 99

Beskrivning

Bostadsrättsföreingen Sparvugglan vänder upp sin fasad mot söder och välkmnar ljuset

Preliminär inflyttning

Höst/ Vinter 2020

Beskrivning

Bostadsrättsföreingen Sparvugglan vänder upp sin fasad mot söder och välkmnar ljuset. Här uppe på Uggleberget är ytorna generösare och husen integreras med naturen. En bostad ska vara en plats som du längtar till. En oas i din händelserika tillvaro. Därför har vi ritat Brf Sparvugglan med omsorg. Huset ligger med fritt och soligt läge uppe på Uggleberget. Samtliga lägenheter har balkong, altan eller takterrass. Från vardagsrummet är det bara att slå upp dörrarna för att kliva ut och när du ska åka iväg någonstans är det bara att ta hissen ner till cykeln eller bilen i garaget. Med boende i Sparvugglan får du en bra standard redan från början.

Här väljer du din livspuls, antingen i Nya Hovås bland butiker, restauranger och café eller så ökar du flåset, knyter skorna och ger dig ut på en löprunda längs med havet och skogen. Välj din puls, din plats.

Hovås ligger idylliskt mellan hav och skog. Samtidigt kan du här uppleva den urbana känslan som en småstad kan erbjuda och även Göteborgs puls och stadsliv på nära håll. Det bästa av två världar. Ett unikt boende där du växlar mellan det kontemplativa lugnet för att i nästa stund promenera ned till en urban känsla .

Karta