Biskopsgården, Göteborg

Sjumilaparken

Slutsålt
Status
Avslutat
Bostäder
17
Preliminär inflyttning
2013-12 till 2014-04
Boarea
120 kvm
Rum
4 - 5

Preliminär inflyttning 2013-12 till 2014-04

Mäklare

Beskrivning

Detta projekt är slutsålt!

Preliminär inflyttning

2013-12 till 2014-04

Beskrivning

I ett lugnt och fridfullt kvarter, nära både naturen och stadens bekvämligheter, växer Sjumilaparken fram. Här bygger Sverigehuset en modern trädgårdsstad av yteffektiva och välplanerade hus med mycket rymd och ljus.

Byggstart för området planeras i decemeber 2012 med inflyttning om cirka 1 år.

På en platå mitt emellan norra och södra biskopsgården bygger Sverigehuset ett område av energieffektiva hus med hög boendekvalitet och småstadskänsla. I sjumilaparken bor du modernt och bekvämt, med närhet till såväl natur som övriga stadsdelen. Där umgänge över såväl generations- som tomtgränser kan komma att sätta sin prägel på området.

Välj planlösning: De fristående husen i två plan har en flexibel planlösning som passar boende i alla skeenden av livet. Barnfamiljer kan få ett till två extra rum. En mindre familj kan istället välja ett större allrum på övervåningen.

Egen trädgård och uteplats. Tomtytan bakom huset är förberedd för grässådd. förutom den generösa terrassen har du helt fria händer att skapa din egen trädgård, som du vill ha den. Kanske ett trädgårdsland där du kan odla dina
egna grönsaker, eller ett paradis av doftande prunkande blommor.

Välkommen till ett underhållsfritt boende i ljuvlig miljö fast med närheten till Göteborgs centrum. Kontakta gärna ansvarig mäklare för mer information!

Karta