Kviberg, Göteborg

Hinderbanan 18 & 20

Slutsålt
Status
Avslutat
Bostäder
44
Boarea
54 kvm - 106 kvm
Rum
2 - 4
Pris
1 300 000 kr - 3 520 000 kr

Preliminär inflyttning

Mäklare

Beskrivning

Detta projekt är slutsålt!

Beskrivning

Kom och besök vår visningslägenhet, adressen är Hinderbanan 12.

Det är många som vill bo i Kviberg! Nu pågår försäljningen av den sista etappen med bostadsrättslägenheter i Kvibergs Terrasser. Det kommer att bli ett hus med två trappuppgångar (hiss) med totalt 44 lägenheter. Tillträde beräknas ske till hösten 2014.

Lägenheterna är rymliga med öppna och luftiga planlösningar. Rummen har en generös takhöjd på ca 2,60 meter. Plan 4 har mellan 2,6 till 2,9 meter i takhöjd och plan 5 har snedtak med en max höjd på ca 3 meter. Många av lägenheterna har stora glaspartier mot balkongen eller terrassen, vilket ger ett härligt ljusinsläpp.

När vi planerade lägenheterna snålade vi varken på ytor eller materialval. Äkta ekparkett är genomgående, förutom i badrummen som har kakelväggar och klinkergolv. Lägenheterna är lättmöblerade och yteffektiva.

Kviberg är, som du säkert redan vet, på väg att bli en av Göteborgs modernaste stadsdelar. Här finns fantastiska förutsättningar för ett aktivt stadsliv, inte minst tack vare närheten till centrum, även om området i sig har en inte så blygsam mängd kännetecken för en levande stadsmiljö. De natursköna omgivningarna och den historiska parkmiljön erbjuder även stora inslag av fritidsaktiviteter, naturupplevelser och rekreation. Kort sagt - natur och kultur i en skön blandning.

Mitt i denna spirande del av Göteborg bygger Sverigehuset Kvibergs Terrasser: arkitektritade hus, utformade i en postmodern funkisstil, placerade runt en grön och ljus gård. De välplanerade lägenheterna är utrustade med rejäla balkonger, uteplatser eller takterrasser. Och vi har inte nöjt oss med det: de flesta av våra lägenheter har till och med två balkonger, oftast i två olika väderstreck. På så sätt har du möjlighet att välja om du vill njuta av solen eller uppsöka skuggan, under en stor del av dagen. Och skulle balkongen kännas för liten har du alltid möjlighet att ta med kaffet ut på den gemensamma gården eller ta på promenadskorna och strosa omkring i naturen. Så oavsett om du är ute efter en aktiv fritid, eller hellre vill sitta och ta det lugnt på din egen balkong, så är vi säkra på att du kommer att trivas här.

För mer information om projektet besök Sverigehusets hemsida: www.sverigehuset.se

Karta