Kviberg, Göteborg

Hinderbanan 14, 22

Slutsålt
Status
Avslutat
Bostäder
32
Preliminär inflyttning
Sommaren 2013
Rum
1 - 4

Preliminär inflyttning Sommaren 2013

Mäklare

Beskrivning

Detta projekt är slutsålt!

Preliminär inflyttning

Sommaren 2013

Beskrivning

Det är många som vill bo i Kviberg! Nu pågår försäljningen de 32 nya lägenheterna i tredje etappen i Kvibergs Terrasser. De två husen som ska byggas liknar dem i etapp 2 och inflyttning är planerad till sommaren 2013

Kviberg är, som du säkert redan vet, på väg att bli en av Göteborgs modernaste stadsdelar. Här finns fantastiska förutsättningar för ett aktivt stadsliv, inte minst tack vare närheten till centrum, även om området i sig har en inte så blygsam mängd kännetecken för en levande stadsmiljö. De natursköna omgivningarna och den historiska parkmiljön erbjuder även stora inslag av fritidsaktiviteter, naturupplevelser och rekreation. Kort sagt - natur och kultur i en skön blandning.

Mitt i denna spirande del av Göteborg bygger Sverigehuset Kvibergs Terrasser: arkitektritade hus, utformade i en postmodern funkisstil, placerade runt en grön och ljus gård. De välplanerade lägenheterna är utrustade med rejäla balkonger, uteplatser eller takterrasser. Och vi har inte nöjt oss med det: de flesta av våra lägenheter har till och med två balkonger, oftast i två olika
väderstreck. På så sätt har du möjlighet att välja om du vill njuta av solen eller uppsöka skuggan, under en stor del av dagen. Och skulle balkongen kännas för liten har du alltid möjlighet att ta med kaffet ut på den gemensamma gården eller ta på promenadskorna och strosa omkring i naturen. Så oavsett om du är ute efter en aktiv fritid, eller hellre vill sitta och ta det lugnt på din egen balkong, så är vi säkra på att du kommer att trivas här.

Lägenheterna är rymliga med öppna och luftiga planlösningar. Rummen har
en generös takhöjd på ca 2,60 meter. Plan 4 har upp emot 2,85–2,90 meter.
Terrass-lägenheterna på plan 5 har snedtak och i vissa delar av bostaden är takhöjden över 3 meter. Många av lägenheterna har stora glaspartier mot balkongen eller terrassen, vilket ger ett härligt ljusinsläpp.

När vi planerade lägenheterna snålade vi varken på ytor eller materialval. Äkta ekparkett är genomgående, förutom i badrummen som har kakelväggar och klinkergolv. Lägenheterna, som är på ett till fyra rum och kök, är lättmöblerade och yteffektiva.

Karta