Kungsbacka - Centralt, Kungsbacka

Norra Torggatan 7-11

Slutsålt
Status
Avslutat
Bostäder
17
Preliminär inflyttning
2011-11-01
Boarea
62 kvm - 178 kvm
Rum
2 - 5
Pris
1 845 000 kr - 5 450 000 kr

Preliminär inflyttning 2011-11-01

Mäklare

Beskrivning

Välkommen till Kungsbacka och en alldeles unik boendemiljö mitt på Stortorget! Här uppförs en nyproducerad fastighet med 17 lägenheter

Preliminär inflyttning

2011-11-01

Beskrivning

Välkommen till Kungsbacka och en alldeles unik boendemiljö mitt på Stortorget! Här uppförs Brf Tullen, en nyproducerad fastighet med 17 lägenheter.

Fastigheten är ritad av välkända Semrén och Månsson Arkitektkontor och uppförs i fyra våningar med butiker och café i entréplan.

Oavsett om du faller för en stor lägenhet eller en mindre får du ett hem med genomtänkt planlösning där kök och vardagsrum går ihop till ett stort och trivsamt rum.
Du får ett lust och luftigt hem med öppna ytor och med en tydlig känsla av rymd. Golv i material av trä och klinker samt bänkskivor i sten gen en känsla. De flesta lägenheterna har balkong. Dessutom har alla lägenheter franska balkonger.

Lägenheternas entréer nås från den intima gatstensbelagda innergården som nås genom portar från Storgatan och Kyrkogatan. På den mysiga innergården finns en gemensam uteplats. Gården har grindar som låses kvällstid.
Det finns hiss i fastigheten samt ett tillhörande förråd till varje enskild lägenhet.