Mölndal - Hills, Mölndal

Slutsålt
Status
Avslutat
Bostäder
60
Preliminär inflyttning
från sommaren 2018
Rum
2 - 4

Preliminär inflyttning från sommaren 2018

Mäklare

Beskrivning

I nya Hills Villastad i sydvästra Mölndal kommer 60 moderna lägenheter med stora balkonger och terrasser att uppföras - granne med Hills golfbana

Preliminär inflyttning

från sommaren 2018

Beskrivning

Längs en södersluttning i sydvästra Mölndal växer Hills Villastad fram. Här planerar vi för 60 moderna lägenheter med stora balkonger och terrasser - precis vid Hills golfbana.

Hills Villastad är ett helt nytt bostadsområde i sydvästra Mölndal. Området växer fram längs en södersluttning och kommer att bestå av tre områden med både villor och lägenheter. Söderläget blir ett modernt kvarter med lägenheter precis vid foten av den vackra sluttningen, med ett stilfullt villakvarter i ryggen och fri utsikt över den nya parken och golfbanan. Här bor du i ett lugnt och fritt läge och med bara tolv lägenheter var i de fem husen blir boendet både privat och socialt.

Arkitekturen är unik och noga utformad efter platsen. Fasadmaterialet skapar ett diskret skuggspel och ett modernt uttryck. Alla får en stor härlig balkong eller uteplats, vissa får dubbla utemiljöer eller rymliga takterrasser. Varje byggnad består av två huskroppar sammanlänkade av ett trapphus utformat som ett gångjärn i glas en iögonfallande och ljusgenomsläppande detalj med ambitionen att förlänga det gröna landskapet genom kvarteret.

I Hills Villastad bor du i ett vackert landskap med golfbana, gärdsgårdar, slingrande stigar och snart även Hills Park - ett 50 000 kvm stort grönområde med bland annat en spegeldamm och trevliga mötesplatser. På Hills Golf & Sports Club finns en av Sveriges finaste golfanläggningar. Här finns dessutom gym och banor för padeltennis. I klubbhuset ligger en populär restaurang som bjuder in till lunch, middag, söndagsfika eller varför inte en soft afterwork?

Hills Villastad ligger avskilt utan att vara isolerat. Att kunna bo nybyggt mitt i grönskan med kantarellskog alldeles utanför dörren kallar vi lyx. Samtidigt är stadspulsen aldrig långt borta. Mölndals innerstad ligger bara några minuter härifrån, ett expansivt centrum med stora visioner och ett populärt utbud. Centrala Göteborg ligger också nära, på bara 14 minuter är du mitt i centrum. Välkommen hem till Hills!

Karta