Gråbo - Centralt, Lerum

Mjörnbo Allé 2

Slutsålt
Status
Avslutat
Bostäder
54
Preliminär inflyttning
Från kvartal 4, år 2019
Boarea
32,1 kvm - 90 kvm
Rum
1 - 4
Pris
995 000 kr - 2 690 000 kr

Preliminär inflyttning Från kvartal 4, år 2019

Mäklare

 • Ansvarig mäklare

  Therese Bjurenlind

  Fastighetsmäklare Nyproduktion
  Projektledare

  :
  Telefon: 031-733 20 99

 • Extra kontaktperson

  Maria Bjurstam

  Fastighetsmäklare Nyproduktion
  Föräldraledig

  :
  Telefon: 031-733 20 26

Beskrivning

Ett nybyggt och modernt boende i en trygg småstad

Preliminär inflyttning

Från kvartal 4, år 2019

Beskrivning

12/9 är det säljstart för Mjornbo Allé, anmäl dig på www.mjornboalle.se. Ett nybyggt och modernt boende i en trygg småstad. Dess centrala placering gör att handel, service, skola och förskola finns inom gångavstånd. Ett stenkast bort har du skogen och sjöarna för sköna naturupplevelser och en aktiv livsstil. Samtidigt har du Göteborgs storstadsutbud bara minuter bort. Ett boende här ger dig möjligheten till ett aktivt liv utan kompromisser.
Etapp 3 består av ett hus i vinkel med totalt 54 bostadsrätter. Lägenheterna är fördelade i storlekarna 1 – 4 rum och kök. Bil och cykelparkering finns i anslutning till huset. Inflytt planerad till kvartal 4, år 2019.

Brf Mjörnbo Allé byggs med kvalitet och omtanke, det märks i materialvalen som gjorts för att hålla över tid.

Rymliga och moderna kök
Lägenheterna är inredda med modernt designade kök. Köken är utrustade med energieffektiva vitvaror med 5 års garanti. Ugn med separat spishäll och inbyggd micro. Köksfläkt, kyl/sval och frys samt diskmaskin – samtliga med vit front. Rostfri front finns som tillval. Vitt kakel, lättskötta laminatbänkskivor och vita luckor med dämpning. Engreppsblandare med diskmaskinsavstängning och rostfri diskho. Köken är förberedda med behållare för att göra källsorteringen en naturlig del av vardagen.

Helkalkade badrum med egen tvättmaskin
Helkaklade badrum med tvättavdelning utrustad med energisnål tvättmaskin och torktumlare, alt. kombimaskin. Badrummen är inredda med tvättställskommod, WC-stol och rymlig duschhörna. Handdukstork med värme, handdukshängare och toalettpappershållare i rostfritt. Vitt blankt väggkakel och golvklinker i skiffergrå nyans. Golvvärme för en behaglig känsla finns som tillval.

Fräscha ytskikt
Trä är både varmt och vackert och skapar en ombonad känsla. Trestavig ekparkett är standard i alla torra utrymmen. Väggarna är vitmålade med en matt yta. Vita släta innerdörrar och fönsterbänkar i natursten är standard i samtliga rum. Innan inflyttning finns det möjlighet att påverka utseendet. Mot pristillägg kan du välja köksutrustning, skåpsluckor och handtag, badrumsinredning, innerdörrar, golv-material, väggkulörer, tapeter och kakel.

Karta