Torslanda - Amhult, Göteborg

Gamla Flygplatsvägen 25

Slutsålt
Status
Avslutat
Bostäder
56
Preliminär inflyttning
vinter 2014/2015
Boarea
61 kvm - 95 kvm
Rum
2 - 4
Pris
1 695 000 kr - 3 495 000 kr

Preliminär inflyttning vinter 2014/2015

Mäklare

  • Extra kontaktperson

    Kerstin Andersson

    Fastighetsmäklare

    :
    Telefon: 031-92 29 72

Beskrivning

Detta projekt är slutsålt!

Preliminär inflyttning

vinter 2014/2015

Beskrivning

Den som en gång har upptäckt Torslandas charm och fördelar har svårt att tänka sig att bo någon annanstans. Här finns det mesta man kan önska sig - närhet till havet, bra kommunikationer till city och härliga grönområden. Många vill bo här, och nu kan ännu fler få göra det när den gamla flygplatsen förvandlas till trivsamma bostadskvarter.

Brf Lufthamnen i Amhult kommer att rymma välplanerade lägenheter för de flesta. Här byggs allt från mindre lägenheter för unga som flyttar hemifrån till rymliga bostäder för dem som säljer villan för att få mer tid över till resor och fritidsintressen.

Nedanför Snäckeberget, i ett soligt sydvästläge tätt intill serviceutbudet vid Amhults centrum uppför nu Peab Bostad bostadsrättsföreningen Lufthamnen. I en första etapp kommer 56 bostadsrättslägenheter att byggas i tre miljöcertifierade hus. Lägenheterna i Brf Lufthamnen är ljusa och välplanerade. Här finns alla möjligheter att skapa ett personligt hem utifrån eget tycke och smak. Allt är nytt och fräscht utan spår av tidigare boende, allt som behövs är dina idéer och din stil.

Dokument och länkar

Karta