Högsbo, Göteborg

Svängrumsgatan

Status
Pågående
Bostäder
140
Preliminär inflyttning
från kvartal 4 2018
Boarea
51,5 kvm - 100,5 kvm
Rum
1 - 4

Preliminär inflyttning från kvartal 4 2018

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för visning.

Mäklare

 • Ansvarig mäklare

  Jonna Alm

  Tf säljansvarig Nyproduktion
  Fastighetsmäklare/ Projektledare

  :
  Telefon: 031-733 20 20

 • Extra kontaktperson

  Maria Bjurstam

  Fastighetsmäklare Nyproduktion
  Projektledare

  :
  Telefon: 031-733 20 26

Bostäderna

Visa som:

Adress Antal rum Våningsplan Status Boarea Pris
Svängrumsgatan 81 3 2 av 4 Till salu 65 kvm 3 295 000 kr
Svängrumsgatan 77 4 5 av 5 Till salu 87,5 kvm 4 995 000 kr
Svängrumsgatan 87 3 3 av 4 Uppdrag 65 kvm 3 450 000 kr
Svängrumsgatan 87 4 4 av 4 Uppdrag 100 kvm 4 995 000 kr

Beskrivning

Intill den nya Flatåsparken med närhet till det mesta kommer Veidekke att bygga cirka 140 lägenheter med stora balkonger, uteplatser eller terrasser

Preliminär inflyttning

från kvartal 4 2018

Beskrivning

Intill den nya Flatåsparken i populära Högsbo ska Veidekk bygga cirka 140 Svanenmärkta lägenheter med stora balkonger, utepltaser eller terrasser. Här bor du med cykelavstånd till några av Göteborgs finaste grönområden, Nya Frölunda Torg och Linnégatans puls.

Moderna lägenheter i ny parkmiljö:
Högsbo är ett populärt bostadsområde, mycket tack vare det korta avståndet till Slottsskogen, Linnéplatsen och centrum. Här ska Veidekke bygga Flatås Park - tre hus om fem våningar med välplanerade lägenheter i olika former och storlekar där alla får balkong eller uteplats. Lägenheterna högst upp i huset får extra högt i tak och stora fönster - och de flesta får dessutom en egen terrass i perfekt söderläge. Kvarteret har bekvämligheter som hiss, garage under huset och en servicestation för cyklar där du kan meka och pumpa däcken. Närmaste granne blir nya Flatåsparken med lummiga grönytor, lek- och idrottsplats. En kort promenad bort ligger mataffären Lidl och på torget intill finns en pizzeria.

Flatås Park byggs helt enligt Svanen; här kan du kalla dig miljövänlig bara genom att bo! Svanen ställer höga krav på byggprocessen. Allt från materialval och energiförbrukning under byggnationen, till inomhusmiljön i den färdiga bostaden. Du får en sund, välventilerad och tyst inomhusmiljö med välisolerade fönster samt energisnåla vitvaror och installationer.

Nära till allt med cykel eller spårvagn:
Flatås Park har verkligen ett geografiskt drömläge för dig som gillar att hitta på saker och njuta av det aktiva livet. En ledig dag kan du ta en picknick-frukost utanför dörren, korvgrillnings-lunch i Änggårdsbergen och kvällsmat på någon av Linnéstadens alla restauranger. Det bästa är att du inte ens behöver någon bil. Från Flatås går det fina och platta cykelvägar som tar dig via Slottsskogen till Linnéplatsen på knappt 12 minuter, det är alltså snabbare än om du hade bott på Mariaplan, i Johanneberg eller vid Svingeln. Styr du åt andra hållet når du havet och Askimsbadet på en kvart. På vägen passerar du dessutom ett av Skandinaviens största köpcenter, Nya Frölunda Torg, med drygt 200 butiker.

Bara några minuter från dörren ligger hållplatsen Nymilsgatan där tre spårvagnslinjer erbjuder snabba resor till och från centrum. Att ha så bra kommunikationer och korta avstånd gör vardagen lite lättare. Du hinner hem efter jobbet, ta en löprunda och sen möta upp vännerna inne i centrum. Utan att behöva planera, ta bilen eller vänta på en tresiffrig buss. Det bästa av det mesta finns helt enkelt på cykelavstånd!

Naturupplevelser på gångavstånd:
Änggårdsbergens naturreservat ligger endast 800 meter från Flatås Park. Denna unika vildmark består av en 300 hektar (eller 3 miljoner kvadratmeter) omfattande höjdplatå som delas av fem dalgångar. Här blandas tät blåbärsskog med spegelblanka fiskesjöar och branta klipphällar. Mountainbike, löpning eller långpromenad? Hur du väljer att utforska de oändliga stigarna och grusgångarna är upp till dig. Men håll ögonen öppna, med lite tur kan du få syn på allt från älg till vattensalamander. Den norra delen av reservatet gränsar dessutom till Göteborgs botaniska trädgård där du kan insupa dofterna från 16 000 olika växtarter, lägga dig i gräset och läsa en bok eller ta en bit mat på hyllade restaurang Paviljongen.

Karta